Kiz arkadasim univ. Okuyacak bu sene 1. Sinifa basliyor fakat calismak istiyorum die tutturdu. ama paraya ihtiyaci yok ailesi varlikli zaten, ama neden calismak istiyor? Ve izin vermeli miyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kimsin ki? Kendinizi ne saniyorsunuz anlamiyorum izin vermelimiymis ailesi karismiyosa sen hangi sifatla kendini izin alinacak merci goruyorsun ki hayir kocasi bile degilsin..
Gerci kizlarin %60i yarim akilli babasi izin vermese isyan cikarir ama tuvalete gitse sevgiliden izin ister08 Yorumla
Soran+1 yılBen 5 yıllık sevgilisiyim. Hayatın ve insanların ne kadar kalleş olduğunu bildiğim için istemiyorum. 2 yıldır üniv. Okuyorum çevremdeki insanlardan görüyorum yaşadım
Cevap sahibi+1 yılEe ozaman universiteyede yollamasaydin? Tek kalles is ortaminda mi var kiyamam safliktan ölüyodur kesin disari nasil saliyorsun fanusa koy bari arada havalandir yeter mazallah
Soran+1 yılbir erkeğin gözünden baksan anlarsın.
Cevap sahibi+1 yılBence sadece gozu acilir sana olan ilgisi vs azalir diye korkuyorsun sen
Butun calisan kadinlar kasar mi oluyor? basina belami aciyor? Yani kusura bakmada benim annem buzamana kadar namusuyla ekmek getirdi hicbirimize laf gelmedi.. kendine sahip cikamayan bir kizsa sevgilin onu baska yerdede gotururler
Soran+1 yılİlgisinden korkuyorum dogru. Ama icinde varsa zaten yapar biliyorum. Ama güvenemiyorum iste insanlara.
Cevap sahibi+1 yılIstedigi kadar saf olabilir unv gittigine gore azcik kafasi calisan bir insandir eger isterse kendine sahip cikar bizde calistik benim arkadasimda calisti daha liseye giderken hemde maddi durumu yoktu hicte bisey olmuyor yeter ki sen calismak icin git baska seyler icin degil kimse tutup is yerinde zorla tepesine bincek degil oyuzden insanlara mi guvenmiyorsun kiz arkadasina mi? Kendine durust ol ya da kendin mi fazla ozguvensizsin? bunlari dusun
Soran+1 yılBen Çalışmasına da karşı değilim. Fakat başka yerlerde çalışması gereksiz. Kendi fabrikalarında kendi kafelerinde çalışabilir.
Bos vakitlerde calismasi kendi icin biseyler yapmasi guzel engel olmamalisin kisiligini pekistirmek ozguvenini saglamlastirmak adina ona iyi gelecektir.
14 Yorumla
Soran+1 yılKendi is yerleri falan var o sehirde evleri var ugras bos vaktinde tabiki olur ama aksam calisicak ve ben buna izin veremiyorum icim rahat etmiyor
Soran+1 yılOzguveni saglam birisi zaten.
para almak sıkmıştır artık kendi bişeyleri başarmak kendi parasını kazanmak destek almadan da okunabileceğini göstermek için istiyor olabilir. elbette çalışmalı bu kadar istiyorsa
22 Yorumla
Soran+1 yılÇalışacağından da değil ufak bir heves. Ama yinede benim icim rahat etmiyor.
- +1 yıl
yukarıda gördüğüm konuda yanlış düşünülüyor basit bir önyargı. çalışanlara güvenli iş yok ne demek :) avm de bir mağazada çalışan veya cafede servis yapan garsonlar da vardı gayette güvenliydi. gelelim sarkıntılık mevzusuna bu sadece üni için geçerli değil ki her yerde var bu tip insanlar. sen sanıyor musun ki üniversitede olmayacak bu durum orda da olacak derse girip çıkarken vs. görüp beğenen olabilir laf atanda olabilir her yerde var bu insanlar bu sebepten hayır çalışamazsın veya üni okuyamazsın mı diyecez? insan kendini bildikten sonra sen rahat ol karşındaki kişi öyle bişeylerin olmasına müsade etmez tavrını tepkisini koyar ortaya
Calistirma kardeşim unide okuyanlara güvenli is yok
14 Yorumla
Soran+1 yılHeh bende boyle dusunuyorum ben burada cevremde goruyorum calisan kizlara sarkinti insanlari yavsakliklari pesinden kosan laf atan sirf onun icin o isyerine giden insanlar. İgrencliklerle dolu bunlar beni rahatsiz ediyor
Soran+1 yılAynen kardesim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Zaten durumu iyi ise para kazanmak icin. degil kendini geliştirmek icin çalışacaktır sonucta muhtac değilse gidip sacma sapan yerlerde calismaz kendinide ezdirmez. Ayrica bir kiza sarkacak olan sokaktada sarkar sokagada cikarma bari
11 Yorumla
Soran+1 yılSarkar evet doğru fakat ne kadar yeni insan o kadar sorun.
+1 yılyok bide vermeyecektin boşver çalışsın ya Sonra gider çalıştığı yeri görürsün
111 Yorumla
Soran+1 yılMalesef gidemiyorum baska sehirlerde univ. Okuyoruz zaten bu sene 1. Yili baslamadan calismaya takmis kafayi.
- +1 yıl
bişey olmaz çalışsın
Soran+1 yılHic calistin mi?
- +1 yıl
evet :)) 15 yaşında elektrikçide çalışmıştım ailemde para problemi olmasada ;))
Soran+1 yılYa simdi güzel bir üniv. Öğrencisine ne denli yaklasildigini soylememin geregi yoktur.
- +1 yıl
anlamadım
Soran+1 yılKuzenlerim calisti 2 si de calıştırma diyor. İpsiz sapsız insanların yavsak hareketlerine maruz kaliyosun diyorlar.
- +1 yıl
herkes öyle mi?
Soran+1 yılÖyle. Ben çalıstım birçok yerde dier calisan erkekler olsun patron olsun guzelse kiz direk yavsaklik pesinde takilma pesinde musterileri soylemiyorum bile.
- +1 yıl
Kızı zorlaama bencr bırak boş zamanında çalışsın kız arkadaşın kendisini korumayı bilir sonuçta
Soran+1 yılKoruyabilir evet. Olmazsa o yola basvurucaz ne yapalım.
+1 yılİzin vermelisin. Onunda bazı şeylerin farkına varmasına izin ver.
14 Yorumla
Soran+1 yılİzin vericem fakat huzursuzluk beni boguyor.
- +1 yıl
Ya arada bir çalışacağı yere gidersin kolacan edersin. Uygun görmezsen usulünce söyle başka bir yerde çalışsın.
Soran+1 yılOlmadi oyle yapicam ne yapalim.
- +1 yıl
Yani. Boş yere yengeyide kırmanın bir anlamı yok.
+1 yılYük olmak istemiyor olabilir
13 Yorumla
SoranEvet ama calismasini ben istemiyorum, çünkü saf biraz kandirabiliyorlar bazen insanlara cabuk kaniyor yine birinin lafina inanip calismak istedigini dusunuyorum
- +1 yıl
Ne olursa olsun destekle bence. Mâni olama
Soran+1 yılDesteklemem durumunda cok acilmasinda korkuyorum buyuk sehirde sonucta ki biliyorum calismaya baslicak bbi sureden sonra benide aksatmaya baslicak bunlar ortada
kız çalışsın boş ver sıkılıyordur falan
19 Yorumla
SoranSaf birisi Yalniz yasayacak ben yaninda olamayacak guvenmiyorum kimseye ise baslarsa herseyi aksayabilicek.
Soran+1 yılDostum univ. Ogrencilerine yapilan yavsakliklari gormedin mi hic cafelerde mahazalarda biliyosundur soylememe gerek bie yok
Soran+1 yılBaşka şehirde, yoksa tabiki ayırıyorum.
Soran+1 yılAynen ama bir cafe de falan calismak istiyor
Soran+1 yılHayır tabi ki zaten baska sehirde okumasini kaldiramiyorum birde ise gidicek.
+1 yılTabi ki çalışması güzel bence
10 Yorumla
+1 yılİzin ver calissin birsey olmaz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem