Ben hep çorapla yatarım üşürüm :D Zararı var mıdır merak ettım benım gıbı olan var mı ?
Cevabın nedir?
Eğer kalp rahatsızlığınız var ise kış aylarında yatmanızda sıkıntı yok. Ancak çorap kan dolaşımını etkilemeyecek şekilde olmalıdır. Ayrıca çoraplar direk yer ile temas ettiğinden gece boyunca bakterilerin üremesi olağandır.Eğer yatarken üşüyorum diyorsan yatmadan önce "temiz ve dar olmayan" bir çorap giyerek yatabilirsin. :) İslam dini yönünden eğer tuvalete çorapla giriyorsan ve çoraba idrar sıçrarsa ( ki büyük bir ihtimalle de sıçrar )hem o çorabı temizlemeden yere basmak hemde o çorapla yatmak günah sayılır.Ancak çorap temiz ise bununla gezmek ve yatmak günah sayılmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kadarini bilmeyecek kadar saf degilim yerinde cikaran birisiyim tuvalete corapla da girmiyorum
En İyi Cevaplar
Çorap çıkartmayı üşümemek için bir önem olarak görüyorsan bir art niyet aranmaz, ama keyif için çorapla yatmakta pek mantıklı değildir. Sen git onun bunun evine gir, sonra gel o çoraplarla yatağa gir ondan sonra gel cebime gir.
03 Yorumla- +1 yıl
Yatarken başka çorap gıyıyorum gün içinde giydğim çorapla yatağa gırmıyorum :D
- +1 yıl
Ama ben değişiyorum çorabımı :) Onlar çok pislermiş :D
+1 yılDoğuştan kalp hastasiyim ve kansizlik var bir de demir eksikligi var bu yuzden ayaklarim ellerim vücudum buz gibi olur isinmak icin haliyle corapla yatıyorum ve sunu demek istiyorum sadece mecburiyet alışkanlık herkese gore değişir o kadar sacma yorumlar yapmissiniz ki kimin niçin yaptığını bilmiyosunuz bende bunu gercekten üstüme alindim
00 Yorumla
+1 yılBen çorapla uyuyorum.Ayaklarım hiç ısınmıyor ki. :(
11 Yorumla- +1 yıl
sonunda benım gıbı bırını buldum :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
30Cevap
İyi de sabah çorabı çıkarınca veya değişince ne oluyor. Yatağa girdiğindeki üşüme durumu sadece 1-2 dakkalık..Bünyeni zayıf ve dirençsiz bırakıyorsun bu durumda.
15 Yorumla- +1 yıl
Alışkanlık olmuş vazgeçemiyorum :)
- +1 yıl
Sevmem pekmez. Normalde bünyem güçlü ama geceleri üşüyorum
- +1 yıl
Değilim ama herşeyı yemıyorum :)
asla çorapla uyumam yanıma yatan olursada yatırmam niye bilmem sevmiyorum hem btün gün ayakta olan şeyin ne işi var yatakta temiz olmaz hemde çorapla yatanın canını kolay çıkmazmış dicem herkez gülecek:))))))))
00 YorumlaZararı var tabi... Benim gözüme çok itici gelir çoraplı bir kız :) Bence sen yavaş yavaş bırakmaya çalış :)
012 Yorumla- +1 yıl
Sana çekici görünmek için çorabımı çıkaramam :)
- +1 yıl
Erkekler çorap giyiyorum dıye uzak durcaksa benden mümkün olduğunca baya uzak olsunlar :) Dış görünüşe bakıyosunuz zaten. Şimdi buraya resmimi koysam çorap giydiğimi bildiğiniz halde hepiniz asılırsınız:)
- +1 yıl
Çunku erkek o sırada senın çorapsız halını hayal eder, "vayy arkadaşş hatuna bakk!" emrini yayar beyin... Sonra saçmalama evresine giren erkek senin çorapsız halini hayal ederek asılır. Hem de türk erkeğine bir kıza asılması için herhangi bir resim vermene gerek yok biliyorsun... Yazı yazıyor olabilmen yeterli bir çoğu için ;)
- +1 yıl
Kendınızı çok iyi tanıyosunuz :)
- +1 yıl
Senın nasıl bırı olduğun gerçekten benı ilgilendırmıyor :)
- +1 yıl
Özenti insanlardan uzak durursun sende :) Az öncede dediğin gibi türk erkeğinın bir kıza asılması için resim vermek gerekmez. Sende çorap gıyen biriyle olursun inanıyorum buna :)
- +1 yıl
Kendimi gururla bu genellemenin dışına çıkarıyorum :) Benim hastalığım tam tersi, aşırı seçicilik... Mide denen şey bende var :) Ama eminim çoraplı ya da çorapsız çok iyi bir insansındır :) Söylediklerime alınmadığını tahmin ediyorum, bu güzel atışma için teşekkürler :)
Not: Çıkar şu çorapları allahaşkına yaa kesin pembeli açık mavili birşeydir o şimdi ! :)
- +1 yıl
Morelimi bozdun git burdan! :)
Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Kor olabilirsin oyle yatma der annem kucuklukten beri ben de inanmazdim gecenlerde bi dergide okudum olabiliyormus. Damarlarla alakali biseymis. Korluge yolacabilir dikkat et yani.
00 Yorumla
+1 yılPatik giymeyenler bizden değildir :))
Yok gülüm çorapsız yatıyorum , kremledimse ayaklarımı o zaman çorapla yatıyorum ...10 Yorumlaayaklar hava almalı zaten bütün gün çorap ve ayakkanıdan dolayı ayaklar hava almıyor yanlış bir hareket !
020 Yorumla- +1 yıl
tamam kızma sakin ol :D
- +1 yıl
Dolmuşsun zaten :D Küçükken annen sana çok terlik fırlattı herhalde :P
- +1 yıl
Anneler yaramazlık yapınca terlik fırlatır ya :))))
- +1 yıl
Abimde 30 yaşında halen evde oynuyor kale var salonun ortasında :))
- +1 yıl
Bızımkı bekar evi olduğu için vazo falanda yok bir şey kırılmıyor :D
- +1 yıl
Abimle beraber kalıyoruz. Annem başka şehirde. Yok ben oynamıyorum futbol konusunda anlaşamıyoruz zaten o fenerli :D
- +1 yıl
Evet baya fanatiğim ben her maça gıdıyorum çocukluktan berı :)
- +1 yıl
haha dur bakıyım resmıne görmüştürüm büyük ihtimalle :)
- +1 yıl
O kadarda bilgi vermeyelim :P
- +1 yıl
Yok ama gereksiz bir bilgi :)
çorabı çıkarmazsam ayaklarım hiç rahat etmiyor ne kadar soğukta olsa yorganın içinde ısınıyor bi süre sonra
00 Yorumlazararı yok. ama uzun sure vücut hareketsiz durduğu için ayak bileklerin şişerse sıkmasın die giyilmeyebilir. bol bir çorapsa sıkıntı olmaz sanırım.
00 Yorumlaİlginç, ben de tam tersi eve girdiğimde yaptığım ilk şey çorapları çıkartmaktır. Soğuk sıcak hiç farketmez.
00 YorumlaKışın üst üste 2 corap giyerim yatarken birini cıkartırım hiç sorun olmuyor :D
01 Yorumla- +1 yıl
haha buda benden :D
bişey olmaz ya ben yaz kış çorapla yatarım ama tabi yeri geldi mi çıkarırım :)
00 Yorumla
+1 yılAnnem ne kadar kızsada çorapla yatıyorum.. Üşüyoruz ne yapak, ölek mi? yani..
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede bak benı anlamıyorlar :(
- +1 yıl
Sen takma onları :)
İyy nasıl rahat ediyorsun öyle bildiğim kadarıyla gözlere zararı var
01 Yorumla- +1 yıl
blmem alışkanlık olmuş
çoraplarla uyunmaz kesinlikle.çünkü ayagım hava alması gerekir.eger sürekli böyle nemli kalırsa sıcak kalırsa mantar olusabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
gayet sağlıklı ayaklarım :))
Ne çorabı iki kat üstüste giyinik bile yatamam ben..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben patik yada örme corap giyerim. benimde ayaklarim hep üsür. Ayaklarim sicak olunca daha rahat uyuyorum.
00 YorumlaRuh halime göre değişyior eve gelince değiştiriyorumbazen çıkarmadan yatıyorum sabah ta değiştiriyorum bazen çıkarıyorum falan değişiyor yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bilegi sıktıgı icin kan akisini yavaslatiyor onun disinda problem yok lastik kismi genis olsun :))
00 Yorumlaakşam yatmadan önce çoraplarımı çıkarmak en büyük zevklerimden biridir :)
00 YorumlaBende aksine asla çorapla yatamam çorapla girerim ama çıkartırım hemen :D
02 Yorumlane corabı tısort pıjama bıle gıyemıyorum ben ya nedense rahatsız edıyor benı alıskanlık
00 Yorumlaıyy çorapla yatağımı girilir ya.. yorganın altında üşümez merak etmee.. zararı var hava almıyor çünkü yeterince
041 Yorumla- +1 yıl
sana iyyyy :) Girilir yasak mı sanki :)
- +1 yıl
Üstümü değişiyorum :D Çorabımı da değişiyorum ya :)
- +1 yıl
Evet öyle yapıyorum :D İşe gitmiyorum üni.ye gıdıyorum :(
- +1 yıl
Patik giymemm ben
- +1 yıl
23.
- +1 yıl
Bencede sus :)
- +1 yıl
Bana ergen,deli dedin :) Konuştuğumuzdan beri hep hakaret edıyosun bir güzel sözün yok :D
- +1 yıl
Tamam tamam :)
- +1 yıl
Çok uykum var zaten bıdaha karşılaştığımızda sana güzel cevaplar vereceğim :D
- +1 yıl
Uyumadım ki kalkıyım :D
- +1 yıl
İşim var nette :) Daha evi toplıycam :(
- +1 yıl
Çok tuhafsın :D ev toplamanın nesını sevıyosun :)
- +1 yıl
Gel topla bızım evi ben gıderım evden :D
- +1 yıl
Bahçeşehir
- +1 yıl
Valla evi temizliceksen herşey olabılırsın:D
- +1 yıl
Ben temızledım evımı hıh .
- +1 yıl
Sen gelene kadar bitirdim işimi :D
- +1 yıl
gel dedim ya :(
- +1 yıl
sora sora bağdat bulunur :D bulsaydın evı
- +1 yıl
Kalbinin sesini dinle:D
- +1 yıl
Yazdıklarımıza bak ya :D Konu nereye geldı sohbete çevirdik burayı daha yazmıyorum susuyorum :P
AYNEN YAA. YAZ - KIŞ FARKETMEZ. ÇORABI ÇIKARMAM TEMİZSE.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaskerliği çok soğuk bi yerde yaptım . ilk 1 hafta çorapla yattım yatmaz olaydım. illa da yatıcam diyosan temiz çorap giy her akşam ve yatmadan önce ayaklarını yıka.
00 Yorumlaçorapla asla yatamam ayrıca zararklarıda var bunu unutma sultanım
00 Yorumla
+1 yılben eskiden yatıyordum sonra değişti huyum uyuyamıyorum
00 Yorumlabende uyurum çünkü ayakalrım çok üşür zararı yok diye biliyorum
00 Yorumlazararı hijyen acısından olabilir zaten estetık olarakda hoş değil bir an düşündümde eşimin corapla yatağa girdiğinide hiç hoş değil bence...
00 Yorumla
+1 yılhürrem hanım kılotlu çorapmı yoksa norml çorepmı detaylı yazmamışsız?
03 Yorumla- +1 yıl
Normal çorap Beyfendı :)
- +1 yıl
prdon ayakların hava alması yani çıplak olması daha sağlıklı
- +1 yıl
Peki
Babaannem bana hep çorapla uyuyan fakir olur der :) Bundan başka bildiğim bir zararı yok :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. temiz ayakla temiz corapla yatmak lazım
00 Yorumlahiç hijyenik değil. pis bi kızsın hürrem...
016 Yorumla- +1 yıl
Senı ilgilendırır mı :)
- +1 yıl
Pis bi kızsın diyorsun. Benim sana sorduğum şeyin cevabını vermıyosun. Yorum yazmak için yazma.
- +1 yıl
pis bi kızsın dediğim cevaptan ne düşündüğümü anlamayacak kadar saf mısın? yani çorapla yatağa girmenin zararı şudur ki bunu bilen gören hisseden düşünen duyan bi erkek için pis kızın tekisindir. bu cevap açıklayıcı oldu mu yoksa daha da basite alayım mı sorunu ve cevabımı ?
- +1 yıl
Gün içinde gezdiğim çorapla yatağa gırmıyorum ve bu senin düşüncen. Herkes adına konuşma.
- +1 yıl
He tamam he:)
- +1 yıl
Evde kalmam merak etme. Zaten sevgilim var ve evlenmeye meraklı değilim
- +1 yıl
Canım öyle yapmak ıstedı :)
- +1 yıl
Çok üzüldüm :)
- +1 yıl
Neyse yeter bu kadar konuşmak :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. sabah değiştiriyorsun ama değil mi.D
02 Yorumla- +1 yıl
Değiştiriyorum tabi :D
çorapla nasıl yatabiliyorsunuz anlayamıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
çok anormal bır durum mu ?
- +1 yıl
pekı
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. çorapsız uyuyamam ayaklarım donar :)
00 Yorumla
+1 yılben yatamam ama yatanada niye yatarsın demem O_o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. corapta ayak hava almazkı yazık ya
01 Yorumla- +1 yıl
üşüyorum yaaa :D
ben çorapla uyurum. sıkıntı olmuyor.08 Yorumla- +1 yıl
Benım gıbı olanları duyunca sevınıyorum :D
- +1 yıl
Çoraplarımızla mutluyuz :D
- +1 yıl
Çorap arkadaşımsın sen benım:D
- +1 yıl
O kadarda değil :D
+1 yılZararları varmış ama çok üşüdüğüm zamanlar uyurum
00 Yorumla
+1 yılNeden bilmiyorum ama çorapsız uyurum..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuranda yasak değil mi çorapla uyumak :D
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYarın hemen uygulayayım o zaman ben bunu :((
- +1 yıl
dalgamı geçiyosunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok saçma gelir çoraplı :D
00 Yorumla
+1 yılhiç sevmem
03 Yorumla- +1 yıl
Sevip sevmediğini sormadım ki :)
- +1 yıl
ama benim gönlüm bu cevabı vermek istedi :)
- +1 yıl
Pekı :)
+1 yılÇorapla yatamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzararı var evet
08 Yorumla- +1 yıl
ne zararı var?
Cevap sahibi+1 yılmantar oluşabilir çünkü hem rahat edemezsin ki
- +1 yıl
Yıllardır gıyorum hıc bse yok ayaklarımda gayet sağlıklı ve rahat edıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılkaç yıldır :)
- +1 yıl
23 :))
Cevap sahibi+1 yılmmm ilginç seni incelemeye almak lazım :)
- +1 yıl
Yok kalsın
Cevap sahibi+1 yılsen bilin tabiki
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çorapla uyumanın zararları var mıdır? Kimler çorapla yatağa giriyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler