Yoruma acik seyler icin burasi uygun olabilor lakin somut veriler icin kisilerin yirumlarina degil saglam kaynaklara bak. Ayrica en saglikli pozisyon sag tarafina yatmak. Huzustu yatmak gogus kafesinin iceri yonde esneyerek ic organlara baski yapmasina neden olur
Cildine irsey olmaz merak etme cunku uyur uyumaz bir sure sonra doneceksin o tarafa bu tarafa. Saglikli olanin pesine git. Yok ben illa ki sirt ustu yatacagim diyorsan bacaklarinin altina yastik koy belini destekle
Yan yatamaz yuzustu yatamaz sirtustu u beceremez la pozisyon kalmadi beynim yandi bu kiz nasil uyuyor acaba diye dusunmekten. Senle konusmak beyin jimnastiği ne bedel aksam aksam loblarimin ayarlari sasti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bunu googleye sorsan daha hizli ve dogru cvp alirsin.
Ona bakarsan bütün soruların cevabı öyle
Yoruma acik seyler icin burasi uygun olabilor lakin somut veriler icin kisilerin yirumlarina degil saglam kaynaklara bak. Ayrica en saglikli pozisyon sag tarafina yatmak. Huzustu yatmak gogus kafesinin iceri yonde esneyerek ic organlara baski yapmasina neden olur
Sen gece uykunda kusuyor musun
Direkt ahirete yolculuk yapmak istercesine uyumalarım meşhurdur
O nasil bir pozisyon gozumde canlandiramadim. Arti hemen ahiret nerde daha kabir boyutu var işin
Knka cildede iyi değil ben yan uyuyorum ona bile yapay zeka bana cildine iyi değil dik uyu dedi ama ben zorlanıyorum
Dik uyu ne ya ayakta mi uyuyacaksin ☺️
@gözüdönenADAM yüzüm havaya bakacakmıß😂😂
Sirt ustu desene suna yuzunde kirisiklik olmasin diye mi ama solunum gene sikinti. Saglikli olan yan yatmaktir sag yanin uzerine uyumak sünnettir.
Uykusunda kusmuyorsa yuz ustu yatmak nedir
@gözüdönenADAM işte alışkanlık sol sünnet diye sağ bazen ama cildim konusunda biraz zorluk yaşadım o yüzden düz deniyorum sırt üstü yani
Cildine irsey olmaz merak etme cunku uyur uyumaz bir sure sonra doneceksin o tarafa bu tarafa. Saglikli olanin pesine git. Yok ben illa ki sirt ustu yatacagim diyorsan bacaklarinin altina yastik koy belini destekle
Daha detayli bilgi icin abone olup sayfami takip edebilirsiniz 😂
@gözüdönenADAM beceremiyorum zaten sırt üstü uyumayı
Abi sen uyuma lutfen sen uyuyunca biz yoruluyoruz ☺️
@gözüdönenADAM yaa😂
Yan yatamaz yuzustu yatamaz sirtustu u beceremez la pozisyon kalmadi beynim yandi bu kiz nasil uyuyor acaba diye dusunmekten. Senle konusmak beyin jimnastiği ne bedel aksam aksam loblarimin ayarlari sasti
@gözüdönenADAM yalvarırım sus artık ya
Sen uyuyacaksan ben susarim sen de artik bi uyu nolur ya
ben oyle uyuyrum ve uykumu alamiyorum bence, + lordoz olustu zamanla
Bende öyle ortası delik yatak çıkarsalarda düzgünce nefes alabilsek ama jdmsmd
Atalarımız sırt üstü yatmış
Nefessiz kalma riski var
Böyle uyunur mu tabi zararlı
Nefes alabiliyorsan sıkıntı yok
Öylede uyulmaz
Ölürsün aw
Çok zararlı
evet çok