Nişanlıma nasıl davranırsam benim gibi düşünmesini sağlarım?

hayatımın en zor anlarını yaşıyorum ...ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım şaşırdım artık ... nişanlımla aramızdaki tartışma en had safhasına ulaştı.. . bu sorun hallolmayınca da bir yerde duruyor duruyor gene patlıyor …bunu 2.kez soruyorum burada ….gerçekten dayanılacak gibi değil …nişanlımı nasıl benim yanımda olmasını güzel bir dille anlatabilirm ki … hani demem o ki zaten yanımda ama ;bu dönemde nişanlıma nasıl davranırsam benim dediğimin doğru olduğuna en azından benim gibi düşünmesini sağlarım .. onun da en az benim kadar bu düğünü istediğini biliyorum … ama elinden gelenin bu olduğuna inanamıyorum …
Güncellemeler
+1 yıl
olay düğün tarihi 2 yıldır yaklaşık parmağımızda yuzuk beklıyoruz maddı durumdan dolayı ama kayınvalıdem ev eşyalrı alıo kendı oturdugu eve resmen evı yenıden döşedı... benden ne beklıolar anlamadım daha ne kadar beklemelıyı m be n zamanı var bu zaman nasıl bır zamandr...
Güncellemeler
+1 yıl
dun akşam aılemle konustum sebeplerımı soledım beklemek ıstemedıgımı nısanlımın aılsenın zaten benı 2 yıl bosu bosuna beklettıklerını dıle getırdım benım arkamda durun onlardan fazla bırsey ıstemıyorum gıbı falan soledım zaten ben esyalarımın cogunu aldım ...bakalım nısanlımıjn aılesını arayıp bıze bı zaman verın tarıh soleyın bızde ona gore yonlendırcez kendımızı ... ona gore ayarlamamız gerekıyor falan dıyecekler ..
Nişanlıma nasıl davranırsam benim gibi düşünmesini sağlarım?