Sevgilim dizimde uyuya kaldi ilk başta saclarini falan seviyodum sonra telefonunun yanimda oldugunu fark ettim sifresinide biliyodum girdim baktim whatsapinda bişey yoktu sonra galerisine giriyim bakiyim dedim screenshot almis eski sevgilisiyle olan konusmayi sevgilisini erkek isminde kaydetmis ve kiz ona demis 'o kızla (o kiz ben oluyorum) 2 aydir cikarken benimle yattin bunu soyleyeyim mi ' sevgilimde kiza ben senle konusmayi bitirdikten sonra onla cikmaya basladim eger beni rahat birakmazsan artik telefon bumarami değiştircem demis kiza , ben bunu okudultan sonra şoka girdim yanlis okumusumdur diye defalarca okudum benimle 6 aydir cikiyo ama seninle evlenicem diyo beni butun arkadaslariyla tanistirdi falan o kizlada 5 yil cikmis kiz bunu aldatmis , hatta bana sevgilim benimle gurur duyarsin diye konusmalari sakladim dedi sizce yatmislarmidir napiyim bu işin pesini birakiyimmi
Cevabın nedir?
Adam seni sevmiş senle birlikteyken de onla alakası yokmuş yani aldatmamiş seni eski sevgilsi bence sizin aranizi bozmaya çalışıyor sen sevgiline olayı sor herşeyi anlatsın bence o seni gerçekten sevmiş seni arkadaşlarıyla tanıştırmış aldatılan erkekten zarar gelmez , senle evlenicem diyecek kadar sevmiş demek yatmış yatmamış meselesi belkide yalan belkide kızın oyunu Boşver mutlulugunuzu bozmak isteyenlere aldırış etmeyin eline bir top verin sektirsin gitsin 😉
18 Yorumla
Soran+1 yılButun arkadaslari sen bu cocugu cok değiştirdin diyo eskiden cok cakal birisiydi ama simdi ondaki degisimi gormemek mumkun degil, sence ona karsi nasil davraniyim ozguvenli olmak istiyorum bu onu daha mi cok elimde tutmami saglar
Soran+1 yılNasıl baglarim dahaa fazla bir erkegin bu konudaki gorusunu hep merak etmisimdir
Soran+1 yılBekliyorumm :)
- +1 yıl
Bir duruşuyla otoritesini, cazibesini, moralinin bozulduğunu , bir bakışla cazibesini kelimelerin yetmediği yerde söylemek istediklerini gözleriyle soylemelidir, eşi veya sevgilisi ona ne kadar değer verip seviyorsa oda ona aynı deger veya daha fazlasını vermelidir herşeyin trip atmakla bitmediğini her zman tavır yaparak birşeyler elde edemeyeceğini bilmelidir eşini kendine bağlanmalıdır nasıl olsa evlendik benim oldu diyip beni bırakmaz diyip alıp alıp kiloları bakımsızlasıp sonrada eşim bana ilgi duymuyor dememeli, erkegine her zman güzel görünmek istemeli dışarda giydiği güzel şık bir elbiseyi erkeğiyleyken giymezse onun görmesini istemezse ayıp eder. Kocası ona yardımcı oluyorsa oda ona yardımcı olmalı olmuyorsa olmaya teşvik etmeli her zman herşeyi erkekten beklememeli bir akşamda erkek değilde kadın ince düşünceli davranıp romantik bir yemek hazirlasin ayarlamali bence.
- +1 yıl
Bir erkek süpriz yapacaksa fark ederse sürprizi bozmamali begenmezsede çok kaba bir dille dememeli sonra diyorlar kocam bana hiç romantik değil hediye almıyor süpriz yapmıyor. Erkeğini mutfağa kendisine yardım ettirmesini sağlamalı. Erkek birşey istediğinde kendi istemediğinden adam akıllı gerçek nedenini söylemeli Ay yok başım ağrıyor diyeceğine Hayatım bugün benim keyfim yok hem yorgunumda başka zaman olsa diye açıklama yapmalı, bir derdi bir sıkıntısı oldumh detaylı anlatmalı kısa kısa gecistirir gi i anlatırsa erkek artık belli bir yerden sonra zaten geçiştirilecek diye neyin var diye sormaz bile şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Soran+1 yılValla iyiymisss ben gayet özgüvenli olursam ve erkegime guvenirsem kimse beni ondan ayiramaz cokkkkk tesekkur ederim degerli yorumlarin icin :))))
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Bu kızlar hakikatten g. zekalılar yaa.. Çoğu ayrıl demiş. Ulan çocuk bir kaçamak yapmamış. Her şey ortada. Boş yere türk kızlarına KEZBAN demiyorlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılButun arkadaslari diyo bu cocuk senden donra cok degisti, surekli orda burada gezen cocugu dize getirmissin diyolar hatta bunu normal bir kiz arkadasi bile dedi
Soran+1 yılBen birakmiyim dimi bu cocugu cunku gerçekten hayatimda almadigim ilgiyi alakayi aldim ondan
aklıma neden screenshot aldığıyla ilgili sorular geliyor ama ne bileyim erkekler böyle konularda fazla kurnaz olmaz. bence birşey yoktur kendi kendine kurup olayı büyütmemelisin. ama yine de çok heveslendirme kendini, illa bu konu için söylemiyorum. ne kadar evlenicem dese de bir yerde ters düşersiniz her şey bitiverir. beklentini yüksek tutarsan da üzülürsün. Yine de bu konuyla ilgili aklında bişey kalmasın ama. yapmamıştır merak etme
14 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadasina atmak icin ss aldigini dusundum ben , ama dediklerinde bastan sona haklisin, bak ona guvenmek istememin asil nedeni şu ben bakireydim ilk onla yattim ama kan gelmedi ve ona defalarca bakireyim demistim ve kan gelmeyince yalanci konumuna dustum sonra bana inandi ve baska erkeklerle daha once yatmadigima inandi simdi o boyle buyuk biseye inanirken benim ona degilde kiza inanmam olmaz dimi
- +1 yıl
olmaz tabi ki. aslında sana olan gayet normal bişey az araştırırsan aynı durumda olan bir sürü kız var. ama konu bu değil :) bence inanabilirsin ona. yani sonuçta seni ciddiye almasa ilk birlikte olduğunuz zamandan sonra ayrılırdı. amacı o olsa seni arkadaşlarıyla tanıştırmaz bulunduğu ortamlara sokmazdı bence. ama yine de evlenicem laflarına güvenme öyle 3 4 kez evlenme teklifi aldım ben :D
Soran+1 yılAynen de iste erkeklere kan gelmemesini anlatmak cok zor malesef , beni okuldaki arkadasinin akrabasinin dugunune çağırdı sonra manevi ablasinin söz gününe çağırdı, seninle konusmak beni cok rahatlatti cok sagol ciddennnn :)
Bu dediğin insandan insana değişir ama üstünü kapatma gerçekten onemsemiyosan devam et eğer sürekli aklındaysa ne kendini uz nede zamanını boşa harca bunu da unutma ki yanlış içinden doğru çıkmaz sevgiler
113 Yorumla
Soran+1 yılYa bazen diyorum eger kiz dogru soyluyo olsa benimle gelip konusmazmiydi ayirmak icin bizi sonucta oglanla konusma kayitlari falan dururdu gercekten aldattiysa
- +1 yıl
Yok canim öyle düşünme benim en yakın arkadaşımın başına da geldi kız gelip demedi işine geliyordu kızın çünkü gelip sana dese onu tamamen kaybedecek belli ki o onu aldattığı için pişman. Sen yine de adımını dikkatli at çünkü erkekler böyle yarın öbürgun gelir sana der sana kıyamadm öyle bir hata yaptım benimki bana öyle dedi çünkü
Soran+1 yılCok uzuldum basina boyle bisey geldigi icin canim :(sence ne ya
Soran+1 yılSence ne yapmaliyim bundna sonrasi icin o kızın istedigine ulasmasini istemiyorum
Soran+1 yılPeki o kızı nasil saf dışı birakabilirim yani sevgilime mesaj atmasini istemiyorum artik sülük gibi yapisti
Soran+1 yılO zamanda sevgilim demez ki kiz arkadasin ezik gibi yaziyo diye? Kiz benden 2 yaş kucuk sevgilimdende 5 yas küçük şimdi onla konusarak ergenlik yapmis olmazmiyim
Soran+1 yılBenim yasim 20 sevgilimin 23 , bana diyodu ben 5 yillik sevgilimi hep aldattiyodum diye ama kucuk diyoruzda sonucta deger vermis 5 yil çıkmış korkmam gerekmiyo mu kizdan
Soran+1 yılBen ona inanmis gibi davranicam ona guveniyomusum gibi gostercem eger gercektem boyle hidey olduysa er ya da gec cikacagina inaniyorum bir sekilde canim çok teşekkür ederim degerli goruslerin icin :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
Adam işte bak sen takma iyi yapmış kaşar hala istiyo seninkini demekki iyi çocuk kaçırma evlen
12 Yorumla
Soran+1 yılDun sevgilimi aramis sonra sms atmis smste söyle demis:yanlislika aradim sevgilinden ozur diliyorum yazmis sonra benimki cevap vermemis, yanima gelince sana gosteririm mesajı dedi bana
+1 yılErkek arkadaşının telefonunu sen niye kurcalıyorsun onun cevabını ver hele, hırsız gibi izinsiz niye elliyorsun çocuğun telefonunu.
02 Yorumla
Soran+1 yılCunku 5 yillik sevgilisiyle eskilerfen kalma fotolari vardi bir ara gormustum neden duruyo dedim ugrasmadim bakmiyorum umrumda degil o kiz dedi bende silmis mi diye bakiyodumki gordum
- +1 yıl
Sevgiline de ki'' ben senin telefonunu kurcalarken eski sevgilinle konuşmaları okudum doğru mu?'' de, direk ön yargılı gitme belki sandığın gibi değildir, git sor mantıklı açıklaması varsa vardır yoksa ayrılırsın artık ne diyeyim.
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılSenden öncekileri bence fazla göz arda etme önemli olanlar sende sen sonrası
04 Yorumla
Soran+1 yılIste sorunda burada benl çıkarken yattilar mi onu ne yapicam
- +1 yıl
Fotoğrafın çekildiği tarihe bak ya yazar orda ne zaman yasadılar ne zaman kayıt alındı
Soran+1 yılFotografta 7. Ayda gozukuyo bu konusma yani 1 ay once konusmuslar , ben dedim niye konusuyosun o kızla diye bana daha onceden konusmustuk ben bilgisayara aktarmistim sonra bilgisayardan telefona aktardim bilgisayarima format attircam diye dedi ama o kismi inandirici gelmedi
- +1 yıl
Inandırıcı gelmediyse karar senin ama dediğim sen önce sen sonrası Önemlidir
- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılEskide kalmış s. et işin peşini bırak geçmişi anıp yara açma en güzel şekilde devam edin..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aldattigina emin olsam direk ayrilirim ben aldatilmayi yediremem, kiza mesajda o* * git falan demis
- +1 yıl
Güven meselesi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSkilmiş @mın davasını mı yapıcan olan olmuş bırak bu olayın peşini kız hala yaltaklanma peşinde boşver sen kendi ilişkine bak bu olayı hiç öğrenmeyebilirdin de ama dikkatli ol istediğini verme
10 Yorumlaoğlanı boşver.. :D lezbiyen ol. git eski manitası ile aldat onu. ödeşmiş olursunuz :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. delil olsun diye sakladım aya g.. aya YERSEN!
02 Yorumla
Soran+1 yılEn sonda ne dedin anlamadim
+1 yılSevgilini al karşına konuş. Sonuçta onaylamamş.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum, bana dedigi şey ben o kızla yatmadim , inanmak istiyorum cunku vercekten cok seviyorum kzii heryerden engelledi whatsapta benimle fotosu var
- +1 yıl
Ee daha ne? kız aldattığı için pişman olmş peşinden koşuyor demekki ya da sizi ayırmaya çalışıyor vs. 5 yılı kolayca silemez sonuçta. Bu zaman kadar sana hiç yalan söylemediyse güven. Ayrıca şifresini bile biliyorsn yani.
Soran+1 yılEvet biliyorum sifresini , beni olmek uzere olan babaannesiyle bile tanistirdi ben o kızı cok kiskaniyorum sadece sonucta kiz cok yakinda oturuyo sevgilimin
+1 yılhemen bırakkkkk !
30 YorumlaÇocuk terslemiş işte kızı. Evlenin bence
06 Yorumla
Soran+1 yılo* falan demis kıza
Soran+1 yılHaklisin sence yatmislarmidir benle 2 aydir cikarken
Soran+1 yılO kiza istedigini vermek istemiyorum bana kesin bu kiz gelip gecici çocuk gene bana donucek diyodur
o işin aslı var gibi duruyor , bırak gitsin çocuğu
00 Yorumla
+1 yılsenden önceyse ne yapabilisin ki?
019 Yorumla
Soran+1 yıl5 yil kisa degil kizada hak veriyorum sonucta baska bir kiz geldi 5 yıllık iliskisinin icine etti ama , iste benle cikarken kizla yatmasini yediremiyorum sence napiyim
- +1 yıl
senle çıkarken yattığına emin misin? peki sen yokkende hiç birlikte olmuşlar mı?
Soran+1 yılEmin degilim kiz yattik demis medajda cocukta kiza senle bittikten sonra onla cikmaya basladim sizofrenmisin oyospu yazmış sence yatmismidir, tahminimce benle çıkmaya baslamadan önce benimle tanismazken kizla sevgili degilken bile ayrildiktan sonra yani yatiyolarmis gibime geliyo
- +1 yıl
o kadarını bilemiycem sen bundan emin ol önce tamam senle başlamadan önce yatmış olabilir ki zaten belkide ilk ve ya tekde değildir. ama senin için senden sonrası önemli eğer senle beraberken yapmışsa affı olmaz bir göz yumarsan ömrün boyu bu ve buna benzer durumlarla karşılaşır canının yanması geçer alışırsın bile. sizin aranızda cinsellik var mı yani kısmen ve ya tamamen yaşıyo musunuz?
Soran+1 yılDaha yeni yatmaya basladim onunla ondan once bakireydim ama haftada 1 kere yapiyoruz diyebilirim hani kiza gitmesini gerektircek biseyde olmuyo , ben onla yatinca bakireligim bozuldugu halde kan gelmedi ve onada daha öncesinden soylemistim bakire olduğumu kan gelmeyince bile bana daha oncesinden baska bir erkekle yapmadığıma inandi bu cok buyuk bisey degil mi?
- +1 yıl
bunları özelden konuşabilir miyiz lütfen
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
ulu orta konuşmak istemiyorum bunları artı bir sıkıntı varsa senin için konuşmasakta olur bana uyar yani
Soran+1 yılSadce bana şunun cevabini verebilirmisin? 6 aydir sevgilin sana bakire olduğunu soyluyo ve bisey yasamiyosunuz sonra yasadiginizda ise kan gelmiyo ve buna ragmen erkek sevgilisine inaniyo o zaman erkegin kiza karsi dyygulari neymis te kiza guvenmis
- +1 yıl
ordan bakınca canavara mı benziyorum acaba?
- +1 yıl
Daha yeni yatmaya basladim derken birlikteliğin 2 ayından sonra mı?
Soran+1 yılHayir 6. ayinda yatmaya basladik iliskimizin
- +1 yıl
o zaman yapmış olabilir 6 ay boyunca ne yaptı her gün 31 falan mı çekti sanıyosun.
Soran+1 yılO zaman napmaliyim
- +1 yıl
5 yıllık çıktığı kişiye orospı diyosa kim bilir senin hakkında ne düşünüyor. şu an berabersiniz ona veriyosun oda bişey demiyor. ama yarın bir gün aranız bir bozulursa ya da vermeye devam etmezsen kötü olursanız asıl o zaman gerçek düşüncelerini anlarsın
Soran+1 yılKiza o* diyo cunku kiz onu baskasiyla aldatmis ama kiz mesajd demis ben senden baskasiyla birlikte olmadim diye ama sevgilim aldattin diyo
- +1 yıl
bir insanın ne düiündüğünü öfkeliyken anlarsın. kanama olmadan amından kan gelmeden nasıl kızlığının bozulduğunu anladın _?
Soran+1 yılCunku yattiknyatinca bozulmazmi
- +1 yıl
kan gelmediği sürece ya farkında değilsindir bir şekilde bozulmuştur önceden ya da farkındasındır ama saklıyosundur ve ya kızlık zarın geniştir , esnektir giren penis yırtamamıştır. daha büyük ve daha kalın penis gerekir. ancak bunu doktor kontrolünde anlarsın
+1 yılYolu ver KARDEŞ direkt..
24 Yorumla
Soran+1 yılAma cok seviyorum ve ben ayrilirsam ondan o eski sevgilisine geri donerse uzuntuden ölürüm cunku ben ilk onunla cinsel anlamda biseyler yasadim
- +1 yıl
Cok fazla ileri gitmedıysen bırak aşk karın doyurmuyor bende hayallerımı süsleyen biri sanmıştım ama sonra g*t Attı yarı yolda Bıraktı sonra kendı ayağıyla geldı acı çekersin uzun bı sure sonra hayat senın emın ol. 9 ay hıc arayıp sormadı bıle 9 ayda neler yaşadım bır bilsen şu an Konuşuyoruz ama oylesıne konuşuyorum benden hayır bekleme dıyorum oda kahrolmuş bizim mevzu bıraz farklıydı aslında bız aile sebeblerınden dolayı ayrıldık o 9 ayda cok değiştim bunu anlatmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Aerolite : ben verdim hiç bir sekıldede aramadım ihanete göz yummak dıye bır adetım yok...
+1 yılSevgilin acemiymiş baya😀
00 Yorumlaaldatan insan karaktersizdir.
10 Yorumlabir ömür ızdırabını çekeceğine birazcık üzül
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. birakma
00 YorumlaAy bilemedim şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzuldumm😔
01 Yorumla
Soran+1 yılBende cok uzuldum bu olay olduktan ertesi gun cocukla konusmak bile gelmiyodu icimden
+1 yılbırak gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı