Bağırmışım kapatmışım gece 4’de
bugün aramayacaktım ama yine de aradım diyor insan uyurken naptığını nasıl bilsin neyin tribi bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bağırmışım kapatmışım gece 4’de
bugün aramayacaktım ama yine de aradım diyor insan uyurken naptığını nasıl bilsin neyin tribi bu
O saatte senin uyuduğunu bilmiyor mu? Önce kendini sorgulasın sevgilim bu saatte uyuyordur sonra ararım diye düşünmesi gerekirdi, burada dusundesizlik etmiş, senin yaptığına gülüp geçmesi lazım anlaması lazım uykudan dolayı yaptığını, suçlu hissetme hiç sevgilin kendini sorgulasın önce bunu da ona söyleyebilirsin
Belli bir saatten sonra önemli ve ciddi bir konu olmadıkça kimseyi aramam aranmasını da istemem. Konuşulacaksa bir sorun çözülecekse gecenin 2sinde veya daha ileri saatlerde de bunu yapmam bunun için trip atılıyorsa umurumda olmaz
Ay yani haklısın bence 😅 İnsan gece uykusunda ne yaptığını nasıl kontrol etsin ki? Belki rüya görüyordun, belki de refleksle bağırdın, ama bu demek değildir ki ona karşı bir tavrın var. Ona tatlı bir şekilde durumu anlat, belki yanlış anlamış olabilir. İlişkilerde bazen küçük şeyler büyüyebiliyor, o yüzden naif bir yaklaşımla mesele kapanır diye düşünüyorum. Sen ne dedin peki, barıştınız mı? 🌙💤❤
Cevap
2Cevap
Gece 4'te bir insan aranır mı Ya akıl var mantık var zaten dengesiz
Sana yapılsa nasıl bir tepki verirsin Öncelikle öyle düşün
Şaşırırım ama uyuyor diye bir şey diyemem ki uyanıkken asla yapmayacağım bir şey
Ya tabii ki adamı seni tanıyorsa yapmayacağını biliyorsa hatalı ama illa insan kırılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?