Hiç görüşmedik sadece sanal ama onu seviyorum. Düşünüyorum adını söylüyorum sizce hisseder mi?
Cevabın nedir?
Telepatiyi bilmem ama benim rabita diye bildiğim 'murakabe etmek' kavramı galiba buna benziyor. Murakabe ederek bir insana onu düşündüğümüzü hissettirebiliriz. Şimdi sen rabıta nedir, murakabe etmek ne demektir diye soracaksın..
Bu ilim kitaplardan okunan yazı ile ifade edilecek ilim değildir. Bilim denilen karadelik size bunları asla açıklayamaz çünkü tasavvuf ilmi kalpten kalbe aksetme ile öğretilir. Kitaptan okunmaz, öğreticinin şifaen öğretmesi de mümkün değildir. Tasavvuf ilminde bazı kaideler de vardır ki nazar yoluyla karşındaki kişiye eğitim verirsin.
Rabıta etmek bir insanı düşünerek onunla iletişim kurarak ondan ilim, feyiz ve huzur almaktır aynı zamanda. Rabıta, kalbin kalpten nur ve feyiz almasıdır. Rabıta, gönlün gönle bakışı ve birinden diğerine sevgi akışıdır. Telepati ile bu mümkün değildir.165 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olacak?
- +1 yıl
Çok bilimsel konuşmuşsun bişey anlamadım daha açıklayıcı olsan
- +1 yıl
Şems Mevlana Arasindaki gibi
Güzel bir paylasim bilimsel açıklamasıda var - +1 yıl
rabıta tasavvufta olan bir sey ve şeyhe rabıta edilir yani kuranı allahı yol gösterici olarak değil şeyh yol gösterici kabul edilir ve felsefeleri budizmden kopyadır tamamı şirk ehlidir
- +1 yıl
@asiltürkkanı tebrikler kısa açık ve net
Birde şu dinci cahil kesim anlasa, neleri put yaptıklarını.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılsen gene de mesaj at, şansını çok zorlama
343 Yorumla
Soran+1 yılHayır atamam
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Astral seyahatle yanina gitmistim odasina girmistim uyurken hatta inanmamıştı ve anlatms yatağn ucunda uyuyrdn düseceksin diye korktm elin yataktan sarkıyrdu pencere taafndaydn saçini bile oksadm dedm şok olmuştu cnku normalde pencere kenarndaymş yatağı ve yaagn ucunda uyurnus bir eli aşagida kalacak sekilde 3 yil cktk bunu hic soylemedi ayrldktan snra basrtgmzda anllattm ne gordğmu o zmn soyledi ve halada inanamyr nasl yanina gelebildgime bazen bir birimizin düsüncelerini bile okuyabiliyrdk yani istersenbyaparsn imkansz diye birsey yok
319 Yorumla
Soran+1 yılVay canına! Ya astral seyahati ben de mi yapsam ama çok yoğun konsantrasyon gerek
Soran+1 yılNe yapmalıyım?
- +1 yıl
Once ruhunun bedeninden ckmasi icn odaklancksn ruhun bedeninden ayrldgndan korkma yoksa gidemezsn ruhun bedeninde cktgnda sakn bedenine bakma heycn yapma ucabiliyrsn duvardan gecebiliyrsn hic biseydn korma gidecgn yere odakln o yone adm at kitalr arasi sehirle ve boyutlar arası gidebiliyrsn hemde saniyeler icnde
Soran+1 yılÇıplak olmak gerekir mi
Soran+1 yılDenerim 😕 bilmem gereken başka bişey var mı
Soran+1 yılÖyle bişey var @bakikab
- +1 yıl
@msahin35 örnektede belirttim eğer her insan ruya görmeseydi ruyaya da inanmazdn kardesim o yuzden ben ne anltsam boş yaşamadn bilemezsin korkulacak bsy yok sadece bir düsün insanlar sadece bir akil ve iradeye sahip oldukları icin mi tum varlklardan üstun. Yapabildgmz ama denemedğmz bilmedgmz bi3 ck sey var inansanda inanmasan da :)
- +1 yıl
evet cok duymustum bunu hep merak etmisimdir 😕 ozelden yazar misin canim
- +1 yıl
@sananeşekerim123 ben mi
Soran+1 yılburada anlatsın ya niye özele yazıyo
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelepati olur mu bilmiyorum ama biri seni düşündüğünde hissedebiliyosun kim olursa olsun aradaki bağ önemli.
Benim internet üzerinde ilişkim oldu ve 1 yıl çıktık ama hiç görmemiştik birbirimizi çok eskiden. Ayrıldığımızda devamlı profilinde gezinirdim takip ederim. Birgün çok sevdiğim bir resmini keşke profil yapsa baksam diyodum ve gece düşündüğüm resmi koymuştu yani olabiliyo öyle şeyler arada ki bağ önemli ve ne kadar derinden hissettiğin.. imkansız diye birşey yok netten araştır derim daha net cevaplar bulabilirsin31 Yorumla
Soran+1 yılBiz o kadar uzun süre konuşmadık bir ay falan
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam telepati demiyimde...
şimdi bu beynin alanına giren bir durum. Öyle her düşündüğümüzde her zaman karşıdaki insana gitmez. Yoksa gün içinde bir sürü düşünüyoruz hepsine gidecek olsa yani...
ayrıca bunun için beyin bağ kurması vs güçlü olması gerek. Yani biri birini yıllarca severde ötekinin haberi olmaz, gözünün önündedir görmez. Hani bunlar öyle çok düşündüm gitti mi diyebilcemiz konular değil. Senide tanımıyoruz burdan ne gitti ne de gitmedi diyebiliriz.
Bunun için normal bir düşünceden sevgiden çok daha fazlası gerekli.
Sen mesaj at yukardakininde dediği gibi, dua et31 Yorumla
Soran+1 yılDua ediyorum zaten de mesaj sıkıntı
hisseder.. ama bunu sakin bir durumdayken yapmalısın. telepati denilen şeyin daha yoğun bir şekilde çalışması için beyin dalgalarını düşürmek gerekir.. yani uykuda dalmadan önce daha sakin olduğun, vücudundaki kasların daha gevşek olduğu zamanda aklında ki insana yoğunlaşırsan, onun ismini fısıldarsan ve hayalinde seni gördüğünü duyduğunu görürsen bunu karşıdaki hisseder..
11 Yorumla
SoranÇok teşekkür ederim 😁😁
Bende bu aralar bu soruyu soruyorum kendime 'acaba hisseder mi?' diye. Böyle şeylere hep inanmak istemişimdir nedense. Tabi bana sorarsan bir ruhsuzdan duygu etkileşimi beklemek aptallık. Kendimden biliyorum. Eğer o da benim hissettiğim kadar güçlü hissetseydi mutlaka gelirdi. Olay basit; önemsiyoruz ama karşıdakinin hayatında solda sıfırız hatta yokuz. Şayet olsaydık gelmek isteyen bir şekilde gelirdi zaten.
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.. Gelmek isteyen gelir ama beni sevmiyor biliyorum. Bizim görüşlerimiz farklı o yüzde.
+1 yıleskiler kalpten kalbe bir yol var demisler ve bu gercek ama eskide kaldi kalp sadece et parcasindan ibaret artik biri saglam sa digeri vefasiz oluyor gercek sevgi ve ask son nefesinde. canini verdi veriyor denilebilir onun icin bisver gitsin telefonla iletisim kur gitsin ;)
43 Yorumla
Soran+1 yılNumarasıno değiştirmiş bana da dedi
- +1 yıl
umarim duyar seni
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaklaşık bir sene görüşmediğim çocuğu çok özlüyodum. Bir günü birden aklıma bir konuşmamız geldi ve keşke yine konuşsak diye iç geçirmiştim. Tabii ondan öncede bunu hep özlüyodum ve bizde sanaldan tanışıyoduk. Üç gün sonra bana tekrar yazdı ve ben çok şaşırmıştım :) hayırdır dedim. Aklıma geldin birden, gerçi hep özlüyodum demişti.
11 Yorumla
Soran+1 yılVays 😂😂 darısı başıma dua et ya
Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. ırıs18 e söyle bu yazımı ve inanma aptalca şeylere :)
Ben senin arkadaşın değilim. Ben malozda değilim edepli ve ahlaklı kelimeler kullan.
Beni inandır demedim öyle bir şey yok dedim. Kendinizi kandırırsınız diyorum.
Ben çok insan tanıdım yok ben insanların düşüncelerini anlıyorum yok istediğim insanın beynine mesaj gönderiyorum falan da ee benim beynime mesaj gönder diyorum öyle kalıyor. :)
Eğer çok bilgiliysen gelsene yanıma?
Kıtalar arası yolculuk yapiyormuşsun hemde saniyede yanıma gelmen 2 dk yı almaz o zaman :)00 Yorumlaara ya da mesaj at , o biraz zor dedigin ama olabilme sansida var tabiiki beyin dalgalari fiziksel manyetik gücler dalgalar felan olablr olmaz diyemeyiz kesin bir sekilde...
13 Yorumla
Soran+1 yılAramak istese arar merak ederse sorar. Kaldı ki ben elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum. Son mesajı da ben attım zaten
- +1 yıl
aa tamam pardon ozaman... Ben sandimki hic yazmadin etmedin.. En son sen yazdiysan kesin cevap vermesini bekle... ayni sey bendede var biliyormsn suanda sevdigim bir kiz var arkasindan cok kosyuorm ama face e ya da telefonuna öyle cok ta bkan bir kiz degil, hatta face e girer bana mesaj atip cikan tiplerden, son günlerde onuda yapmamaya calisti, heralde cok üzerine düsüyorum ve oda bunu farketti :(
Soran+1 yılEvet ve 2 hafta oldu yok yazmıyo
bir arkadaşım var ben ankaradayım o denizlide. aklıma ne zaman gelse anlık bir düşünce dahi olsa akşamına mesaj atar napıyosun bugün aklıma geldin diye. bazı insanlarla cidden öyle bir bağ olabiliyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılGörüşünüz mü hiç
Soran+1 yılBen seviyorum ama o sevmiyo. Yine de anlar mı
onla konuşma tarzın, yaklaşımın, kullandığın tabirler vs önemli. uzak ve soğuk duruyorsan hissetmesi zor. aynı şeyleri yaşadım, söyledim ve kaybettim. gerçi sevgilisi vardı benimkinin. sevgilisi yoksa direkt söylemelisin bence. hem rahatlarsin hem elinden geleni yapmiş olmanin rahatlığı sarar. mis.
12 Yorumla
Soran+1 yılFarklı ülkelerdeyiz
Aranızda daha önce duygusal bir bağ oldu mu? Eğer ki olduysa hisseder, net
11 Yorumla
Soran+1 yılben olduğunu sandım..
Onunda seni sevdiğine inaniyosan hissedebilir ama onun haricinde sürekli konuşmuyorsaniz düşünmez sanaldan yazisiyorsaniz mutlaka düşünür emin ol 👍
13 Yorumla
Soran+1 yılama yazmıyo
Soran+1 yılHiç..
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılGÖZLER konuşursa olur KALP konuşamaz çünkü dili yoktur..
16 Yorumla
Soran+1 yılbir de aynı yerde yaşasaydık
- +1 yıl
mesajlaşma şefim MEKTUP
Soran+1 yılAdresi yok
- +1 yıl
face vs var mı numara
Soran+1 yılNumarası var
- +1 yıl
at ona bir mesaj GÖZLERİNDE CENNETİ GÖRDÜM yaz
çok yoğunlaşarak, ve beş duyu organını hissederek onunla yüzyüze durduğunuzu hissedersen bunu başarabilirsen muhtemelen hisseder. hissedemiyorsa ya o kapalıdır ya da sen yoğunlaşamamışsındır.
30 YorumlaEğer gerçekten kalbinle hissediyorsan beraber uyuyunca yorganına onun gibi sarılıyorsan içine kadar sokuyorsan ismini söyleyince kalbin her zamankinden daha hızlı atıyorsa onunla telefonda konuştuğun zaman hep gülümsüyorsan telefonu kapattıktan sonra o gün hep tebessüm halinde oluyorsan evet hissediyorsun :)
10 Yorumlamesaj at , ara ne biliyim bir şeyler yap. Gözünde bu kadar büyütme. zaten sevgili olduktan belli bir müddet sonra tartışmalar kalp kırmalar başlıyor genelde :D
10 Yorumlayok öyle bişey.
ben onu her düşündüğümde o da hissettseydi dayanamazdı öyle bir hayata :/ yok diyorum. net.60 YorumlaTelepati yapmak kolay birşey degil ben bir kez ugraştım başardım 7. Ayda ama aklım gitti gibi oldu bidaha ugraşmadım
10 YorumlaHayatımda bu kadar bir saçma soru görmedim.. Tabikide hissetmez..
Sizin iş buna dönmüş..
https://i.hizliresim.com/d2E8oL.jpg
Zeki Müren De Bizi Görecek Mi?65 Yorumla
Soran+1 yılOffff bozmasan olmaz gıcık 😡😡😡 ağzın hayra açılsın bir de
Soran+1 yılNeeeee 😢😭😫
Soran+1 yılBağırmıyorum 😜
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yok öyle birşey kendinizi avutmayın biraz gerçekci olun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. 18 yaşşında mısıın yoksa 8 ysşındasında biiziimi kaandıırıyasın
20 Yorumla
+1 yılVarsın hissetmesin, ne demiş Namık;
*Hayalle yaşayanı bir kere, yaşamayanı bin kere...00 YorumlaHissedebileceğini pek sanmıyorum.
Herhalde duysa sana söylerdi?00 Yorumla
+1 yılYakında da olsa telapi olur mu? Ben buraya takıldım
00 Yorumla
+1 yılTabiiki? hiss eder ama, kimden geldigini bilmesi icin , neyse basm agridi sonra yazarim
00 Yorumla
+1 yılolabilir. evrenin enerjisine inanırım değerli kız hanfendi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Telepati yerine direkt konuş çocukla.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor sevdiğimi zaten
Ben en yakin arkadasimla telepati kurabiliyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılEn yakın işte benimki taa nerde
+1 yılDuygusal cekim gercektir
54 Yorumla
Soran+1 yılAma o sevmiyosa
- +1 yıl
Seviyordur, yoksa çekim olmaz
Soran+1 yılSanmıyorum. Beni seven biri var mesela ben onı düşünmüyorum ama hep aklındayımdır
- +1 yıl
Aklindalik baska, demek istedigim sey su:hic bilmedigin halde dogru tahminler yapabilmektir
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızdaki bağ kuvvetliyse hisseder ben yaşadım bir kaç kez😂
07 Yorumla
Soran+1 yılNerdeee. beni sevmiyor ki
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendini sevdirmeye bak en azından senden haberi olsun bebeğim uzaktasın ama o kadar da uzak olma çocuğa 😂
Soran+1 yılNasıl olacak anca bu siteden arayamam da zaten
Cevap sahibi+1 yılNiye arayamiyorsun tam aksne daha çok araman ve mesaj atman lazim bir sure sonra kendini biraz çekip bekle bakalim onun ilgisini cekmeye çalış. Ama arada bir kendini hatırlatman gerek
Soran+1 yılÇünkü numarasını değiştirmiş vermedi de öküz
Cevap sahibi+1 yılHarbiden öküzmüş😐 madem telefondan taciz edemiyosun mesajdan taciz et numarasını alman lazım baska uygulamalardan da konusuyorsan fb instagram falan oralardan devam et😂
Soran+1 yılKullanmıyorum dedi 😕 ya zaten son mesajlasmamızda da ben yazdım en son öyle kaldı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılduygu belli mi olur hissedersin sıcaklığını aklına geldiğini.
20 Yorumla telepati değilde onun başka bir ismi var hisseder, kurandada geçer hatta.
10 YorumlaBazen Aklından çıkmıyosa düşünüyorsan bilki oda seni düşünüyordur
20 Yorumla
+1 yılkiz bazen yaninda olurda hissetmez uzaktan nasil olsun
00 YorumlaHissetse de pisman olur bu sekilde. Daha beter olsun diyosan yapacagin en iyi sey bu bence.
00 Yorumla
+1 yılÖyle birşey olduğunu zannetmiyorum parapskoloji'ye aykırı bir durum saçma boşa vaktınızı harcamayın :D
00 Yorumla
+1 yılO da seni gerçekten seviyorsa hisseder.
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyosa?
- +1 yıl
O zaman işin dualara kalmış :)
Olabiliyor. Helede seni biliyor ve farkındaysa.
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevdiğimi biliyo
Soran+1 yılYok öyle bir dünya 😁😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hissediyorum. kişinin hislerinin kuvvetliligiyle alakasi var sanirim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli düşünürsen hisseder. Yaşadım çünkü. Ne zaman ne yapıyor diye düşünsem pat diye arıyordu.
00 YorumlaBende bazen düşünmüyor değilim bu soruyu
323 Yorumla
Soran+1 yılAnaaaa sen benim soruma cevap vermişin ya la
Soran+1 yılGizli kullanıcı diye yazıyordu zaten en başından. s
Soran+1 yılYirim
Soran+1 yılHatta ısırırım uzun saçlı çocuk 😍😍😍
Soran+1 yılÇok utanırsın ya 😕
Soran+1 yılSanmıyorum utanacağını...
Neyse bana okulunu bile söylemedimin gıcık
Soran+1 yılBana bunu yapma ya
Soran+1 yılYapma bunu ya 😢😢😢 ühühüüü ağlarım bak 😜 oğlum o kadar şey yazdım sana utanıyorum ya valla
Soran+1 yılNe konuşcaz. s sen sıkılırsın ama sonra soru sorarsın bu kızlar mesaj atıyor sonra konuşmuyo diye 😁😁 takipçi listendekilerden biriyim
Soran+1 yılElektrik gitti ühühü 😕😢 ya fotom yok ayrıca sen sarışın seviyorsun.. ben de sarı sayılırım 😜
Soran+1 yılYapma ya 😁 okul başlayınca gidiyor musun süt çocuğu 😕
Soran+1 yılgıcık :((((((
+1 yılHissediyorsa yandım🙊
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimkini hissettin nolarrrrr 😝
+1 yılhaha yazık Lann size ilerde bu sanal denilen seyin ne kadar saçma olduğunu farkediceksiniz ama çok geç olucakçç
Hisseder hisseder aynen asdfs00 Yorumla
+1 yılSevdiklerimi rüyamda görüyorum.. uzakta olsalar bile..
00 YorumlaHisseder diye biliyorum. bir yerde okumustum
10 Yorumlavalla hiç hissetmez kankiş ya mesaj at ya da vazgeç bu sevdadan :D
00 YorumlaProfessor X isen olabilir.
00 Yorumla
+1 yılnöronlar halay çekerse olur elbet :D
00 Yorumla
+1 yılVaahh vahhh :( insallah
00 Yorumlabiraz zor ama hadi inş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbilemem ne desem yalan olur :/
00 Yorumla O kadar gelişmedi insanoğlu
00 Yorumla
+1 yılTelepati zaten uzaktaki biriyle olur.
00 YorumlaBir kaç kez bu bana denk geldi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılaşk varsa hissedilir ;)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Telepati nedir ilk kez duydum da
00 Yorumla
+1 yılKeşke olsa düşündüğümü anlasa mesaj atsa:(
20 Yorumla
+1 yılHissetmiyorlar bence :'(
00 Yorumla
+1 yılHissetmez diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılhissedebilir
13 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmak lazım
- +1 yıl
bence bir şey yapma
Soran+1 yılAma özlüyorum
:D bir dene belki birşey çıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılumudum yok :s
- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzaktaki biriyle telepati olur mu? Hisseder mi onu düşündüğümü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler