Sevgilim başkasını seviyor olabilir mi?

Merhaba benim 3 yıllık kız arkadaşım aşkımla mutlu birlikteliğimiz vardı çok mutluyduk evlenecektik seneye okulu bitti bunun memleketine gitti bize uzak değil aslında 1 saat ama küçük kasaba kendi açık OLMASINA rağmen ailesi çok muhafazar bulunduğu kasabaya gelemiyordum 15 gün evvel gel aşkım çok özledim dedi ikimizde çook mutluyduk halaa 4 gün sonrası için karar aldık kpss çalışmak için kütüphaneye gidiyordu orda buluşçaktık 4 gün sonra bana gelme dedi birden bire çok soğuk davrandı neden dedi hastayım filan Meğerse orda sözde o abi diyor beni çok anlayan mükemmel biriyle tanıştım derste yardım ediyor komşu sayılırız ondan Sak'ın gelme diyor ve bana buz gibi davranıyor adamda 4 yaş büyük sadece yaa ben onun için hergün 3 saat yol gidip geldim 3 yıl boyunca son kuruşuma kadar ona harcıyordum 15 yıllık dostluğumu kestim onun için en iyi yerlerde tatile götürdüm tüm sülalem tanıyor salonda resmimiz var evleneceğim kadın dedim görüşme o adamla kıskanıyorum belli olmaz adamın ne olduğu görüşçem beğenmiyorsan Çek git dedi yaa
Sevgilim başkasını seviyor olabilir mi?