İlk sevgilimdi, onunda ilk sevgilisi bendim. İlk aşkı bendim. Ama bazı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldık. Bazen konuşuyoruz arada. En son bir ay önce wp den konuşmuştuk. Hep ozlicem seni demişti. Bide yakın Kuzenimin arkadaşi. İlerde olur muyuz diye hep umut etmek istiyorum ama bu bana zarar veriyor. Ne yapicam bilmiyorum unutmakla özlem arasında sıkıştım kaldım. Bir sene oldu ayrılalı. Sanki kimseyi sevemicekmişim gibi. Oda sevebilir mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sever niye sevmesin ömür boyu yas mı tutacak çocuk.. sen de seversin
Ben onun ilkiydim. Benimle yaşadığı aşkı başka biriyle nasıl yaşayacak, hikayemiz yarım kaldı. Onun içinde hiç ukte olmayacak mı
Valla benim de ilkim vardı ama aklıma bile gelmiyor hjsskksksks
Acı çekmiş miydin
Evet fazlasıyla o zamanlar ama geçiyor zamanla
Bana tavsiyen nedir peki
Önüne bak ya boş ver dramatize etme geçer elbet. Geçmese bile hafifler zamanla
Herkes yeniden sevebilir
Ben onun ilkiydim. Benimle yaşadığı aşkı başka biriyle nasıl yaşayacak, hikayemiz yarım kaldı. Onun içinde hiç ukte olmayacak mı
İlk olmak önemli değil ki hakkını veremediğimiz hiç bir ilişkide durmanın anlamı yok sana göre uygun değilmiş demek ki üzülme sen de hayatına bak bunları tecrübe edin biz de yaşadık çünkü kendimize değer verelim her şeyden önce
İnanamıyorum işte nebilim okadar çok inanmışım ki birbirimze kopamıyorum. Bide erkek kuzenimin yakın arkadaşı yani. Ortamlarda denk geliyoruz bazen 😞
Denk geldiğin yerden uzaklaş başka yere git dinle sen beni yaşamış biri olarak ve milyon tane böyle durumu yaşayan insanlar dolu türkiye de başkasına bakın boş ver üzülmene değmez allahtan önce bir faniyi sevme
Üzülme evresini geçtim artık, sadece sevilmek istiyorum bu duyguyu çok özledim. Geçen biriyle tanıştım eski sevgilisinden yeni ayrılmış bir buçuk ay oldu dedi. Ama olmak istemedim
Valla sana dürüst olayım sevilmek istiyorsan önce kendini sev boş ver başkasını gerisi gelir ben de ayrıldım acı çektim ama alıştım huzurluyum kendini duaya ibadete ver yalnız kalma boştaysan da kafanı işe ver
Kafamda bitiremiyorum, bazen bitiriyorum, hiç aklıma gelmiyor ama bazen içimde ukte kalmış gibi, d*li gibi özlüyorum
Geçer geçer alışırsın kimse vazgeçilmez değil takma kafana şimdi hava güzelse dışarı çık gez dolaş arkadaşlarınla buluş hayatına devam et ruhun yara almasına fazla izin verme
Peki yakın zamanda karşıma çıkarsa ne yapacağım? Erkek kuzenim sürekli sizi bir araya getiricem bir gün konuşturcam sizi belki tekarar olursunuz diyip duruyor
Evlilik düşüncen yoksa bir araya getirmek zaman kaybı gönül eğlendirmeden başka bir şey değil kendinizi kandırırsınız
Evliliğe daha çok var ya. Ayrıca gönül eglendirmek olmaz ki,, beraber büyürdük aşkla ne güzel olurdu. Yaş ilerleyince kimseyi bulamıyorsun kafa dengi birini. Bir de onun isticegini zannetmiyorum. Arkamdan şey demiş " bu saatten sonra uğraşamam demiş
''Yaş ilerleyince kimseyi bulamıyorsun'' ibaresine katılmıyorum yaşla ilgisi yok bunun ben doğduğumda rahmetli babam 38 yaşındaydı arkandan konuşan insanı hala seviyorsan ne diyeyim cano görmüyor musun rengini belli etmiş niye zorluyorsun ki hala
Artık zorlayamıyorum bittim enerji olarak, heves olarak tamamen bittim. Bu dediğim çocukla tanışsam mi diye düşünüyorum ama bir yandan istemiyorum
Yeni biriyle tanışmak istiyorsan tanış ama kendini geçmişe dayalı kılma süreç ve zamanla hepsi geçecek alışacaksın sonra burdan böyle biri demişti dersin ölüm var yahu bu kadar ucuz mu bu sevgi bu senin ufak bir imtihanın olarak düşün daha huzurlu kılacak bir insan çıkar karşına pozitif ol
Teşekkür ederimm🥺
Rica ederim keyifli ksler :)
Sever
Sever sever
İnanamıyorum 😞
Acı ama gerçek. Hepimiz yaşadık