Evet cevapları alalım bir ilişkiniz var anlaşmazlıklarınız var ortak noktalarınız az ancak seviyorsunuz bırakıp gidermiydiniz?
Giderim
Gitmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanlar çok ilerlenmiş yollardan bile bize küçük gözüken sebeplerle dönebiliyor. Daha sevgiliyken bile ortak nokta azsa ve sürekli anlaşmazlıklar yaşanıyorsa çok da zorlamaya değer bir şey yoktur. Sevgi güzel ama geçici bir duygu, kimsenin kendini yıpranmasına değecek bir şey değil. Mutlu olduğum anlar mutsuz olduklarındam daha azsa bitiririm, hayat kısa ve olması zor bir şeyi oldurmaya çalışacak zaman yok.
ben asla gitmezdim
:D :D :D :D allah senden razı olsun
sevdiğim engellide olsa , yatalakta olsa bırakmazdım
öyle olması gerekiyor bizde engelli olabiliriz çünkğ
Eig için sağol🌹🌹
Ay sağol🌹🌹
Cevap
1Cevap
bazen insanın önüne öyle engeller çıkıyorki mecbur gitmek zorunda kalıyorsun sevsen bile
Sevenler gerçekten gider mi gitmekle sevgi biter mi
Olaya bağlı. Eğer haksızlığa uğramışsam beni kayle almamışsa bana değer vermiyorsa aşkımdan ölsem de giderim
Kalbe hüküm geçmez
Evet
Buyuk konusmak olmasin ama gitmezdim birbirimizi uzuyorsak ve bana kıyabiliyorsa da zaten o iliskinin bir degeri yoktur bensiz mutlu olabiliyorsa gitsin olsun
Bazen gitmek gerekir. Duyguları yaşanmışlığı yok sayarak.
Gidebilirim herhalde
Giderim cozumu yoksa
O da biter zamanla. Hicbir sey kalici degil ki ozlersin hatta ama ona da alisirsin sonra yeni biri. Yani bana gore bu kolay degil ama cogu insan boyle
Senin de sevgin gecici emin ol insanogluyuz sonucta. Ayrilik varsa unutmak kacinilmaz
Gider.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?