Balayında ne yapılır? Daha güzel bir balayı geçirmek için neler önerirsiniz?balayında neler olurBalayında ilk gece nasıl olur, neler yapılır, ne giyilir?
Balayında ilk gece nasıl olur, neler yapılır, ne giyilir, neler olur?
Bu ne zaman balayına çıkacağınızla da alakalı aslında :) Bazıları düğün gecesinden hemen sonra balayı için yola koyuluyor, bazıları ise bir süre evine yerleştikten sonra 1 hafta kadar balayı için bir yerlere kaçıyor. Senin düğün gecesinden hemen sonra balayına çıktığını farz ederek tavsiyelerimi yazayım.
Balayında neler olur?
balayı çifti
1- Düğün yorgunluğunu üzerinizden atmanız için güzel, sıcak bir duş alınır.
Tabii bu süreç biraz zordur :) Çünkü eşinin gelinliğini çıkarma, yapılı saçlarındaki milyonlarca tel tokayı çıkarmak için sana yardımcı olması lazım. İlk gece olacağı için utanabilir, çekinebilirsin. O nedenle birbirinizi kasmadan ayrı ayrı duşa girmekte fayda var.
2- İlk gece için çok fantezi iç giyim gereksizdir, zaten tecrübesiz ve stresli olacağın bir gece olacak.
O nedenle daha çok sade, şık, konforlu, beyaz bir jartiyer takımı tercih edebilirsin. Üzerine de hoş, çok detaylı olmayan beyaz bir gecelikle giyinip duştan çıkabilirsin. Düğünden önce zaten balayı hazırlıklarını yapmış, bir çanta hazırlamış olacaksın. Çantaya mutlaka vücut losyonunu, parfümünü, deodorantını, kremlerini koymalısın.
3- Duştan çıkmadan önce çok hafif makyaj yapılabilir.
Tazelenmek diyelim buna, tutup kırmızı ruj sürmekten bahsetmiyorum tabii ki :) Çok hafif cilt tonunu eşitleyecek bir BB krem sürebilirsin. Saçlarını kurutup saç fırçasıyla biraz şekil verebilirsin. Hafif nude tonlarda ruj ve biraz allık kullanabilirsin. Daha etkileyici olacaksın :)
4- Duş sonrası hemen ilk geceyi yaşamak şart değil, bir şeyler içip yorgunluk seviyenizi kontrol etmelisiniz.
Alkol kullanıyorsanız birlikte birer kadeh şarap ya da şampanya içebilirsiniz. Kullanmıyorsanız dinlendirici bir bitki çayı ile güzel bir oda manzaranız varsa hoş sohbet gerçekleştirebilirsiniz.
5- Muhtemelen aç olacaksınız, oda servisinden hafif atıştırmalıklar söylemekte fayda var.
Düğün sonrası çok aç olacağınızı düşünüyorum, dinlenip başka bir gün balayına çıksanız bile yol yorgunu olacaksınız. Hafif atıştırmalıkların olduğu bir oda servisi alternatifini değerlendirebilirsiniz. Ağır şeyler tüketmek midenizde huzursuzluk yaratacağı için stresi körükler.
6- Tüm bunlar tamamsa artık ilk gece için hazırsın :)
Burada eşlerin sakin, anlayışlı, empati yapabilir durumda olması lazım. Acele etmeye gerek yok. Bir ömrü beraber geçireceksiniz neticede. Birbirinizle konuşarak, sakinleşerek adım adım ilerleyebilirsiniz.
Balayında neler yapılabilir?
- Tatile yani balayına gittiğiniz yerde otele tıkılıp kalmayın, mümkünse bölgenin tarihi yerlerini, eğlenceli mekanlarını beraber gezin. - Bol bol anı biriktirin, fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyin. - Güzel yeme içme yerlerinde, güzel yiyecekler tercih edin. Yanında bir kadeh alkol ile kutlama havasında geçirebilirsiniz her günü. - Gittiğiniz yerde yapılacak farklı etkinlikler varsa öncesinden araştırın. Örneğin bir yat turu olabilir; balona binme olabilir, şehir turu olabilir. - Çok alışveriş yapıp valizlerinizi şişirmeyin, bunun yerine tüketilebilir şeyler için paranızı harcayın ancak geriye hiç anı kalmaması da kötü. O nedenle oradan magnet, kartpostal, hediyelik eşya gibi şeyler alabilir, dönünce sevdiğiniz kişilere hediye edebilirsiniz. - Bol bol dinlenmeye, güzel uyumaya bakın. Düğün stresini üzerinizden atın. Döndüğünüzde evli, mutlu ve belki çocuklu bir hayata adım atacaksınız :)
Heyecan tabi kizlar icin daha fazla heyecan sonucta yillarca korudun bekaretini vereceksin. Tecruben yoksa korkuyla karisik bir heyecan. Daha fazla acmami istersen detayli anlatayim
Heyecan yapmak kendini kasmak senin icin iyi olmaz. Korkmana da gerek yok. Esine soyle nazik davransin on sevisme bu heyecani giderecektir ayrica seni hazir hale getirecektir sulanmasi icin vakit kazanacaksin. İslandigi zaman pek bir zorlugun olmaz. Ayrica utanmanada gerek yok sonucta bir omur gecireceksin. İcine girerken nazik olmali ki canini acitmasin. Vajinayin İslandiginda penis zorlamadan icine girer. Devaminda zorlanmayacaksaniz aevismeye devam edebilirsiniz zorlanirsan ara verirsiniz. Baska sormak istedigin varsa sor
Özellikle o gece hiçbirşey yaşamayacağım huzurla uyumak istiyorum olması gerektiği için değil olmasını istediğim için istiyorum doğru zaman da olacak doğru zaman da o gece değil
Ciriril çıplak olup sadece sarılıp uyunmali bence. Hem bedenini tüm benliginle hissedip hemde düğünün yorgunluğunu atıp dinlenin sabahin ilk isiklariyla...
bu durum tamamen balayına kadar nasıl geldiği ile alakalı bence :) yinede hiç birşeyden geri kalmamanızı tavsiye ederim :) çokda işin cıvkını çıkarmayın :)
En İyi Cevaplar