20 yaşında genç bir kızım. Bir iş görüşmesine gittiğimde işveren tarafından etki bırakmışım. Eve geldiğimde e-mail üzerinden çok güzel iltifatlar aldım. Ve çok şaşırdım, şaşkınlık içinde kaldım. Fakat adam evli üstelik bir çocuğu var. Ben çok şaşkınım. korkuyorum tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum. Ben de ona karşı çeken şey sempatikliği. mantığım hayır diyor duygularım evet sizce gizlik aşk yaşanmalımı ne olur biriniz akıl verin :(:(
Cevabın nedir?
SORU ÇOK GÜZEL! :)))))
çok beğendim...
sorunun sonundaki ''ne olur akıl verin'' kısmı var ya, bittim, bayıldım
evet güzelim sana gerçekten akıl lazım...
böyle cevaplar vermem ben aslında. ama çok kızıyorum böyle şeyler duyunca...
merak etme cevabın geri kalanı böyle devam etmiyor.
Oraya iş görüşmesine giden ve maille iltifatlar alan tek kişi olduğunu nereden biliyorsun?
adam her gidene mail atıyor olabilir. belki de sazan sensindir...
sen kabul ettiğinde, adam boşanma davası mı açacak?
emin ol, ha bugün ha yarın ''boşanacağım'' denilerek bekletileceksin...
kafe, pastane, sinema, luna park vesaire yerlerde aşk yaşayacağını mı sanıyorsun?
buluşacağınız yerler; ev, bir arkadaşın evi, otel, pansiyon, arabayla sahil kenarı, sahil yoksa göl kenarı,dağ eteği, kır, bayır olacak...
kimsenin duymayacağını, sonsuza dek gizli bir mutluluk yaşayacağını mı sanıyorsun?
kadın bir gün hisseder, arar bulur. rezil olur, yaptığınla baş başa kalırsın. o bulmasa, sen ona aşık olunca ayrılmasını ondan sen isteyeceksin. her iki durumda da yuva yıkmış olacaksın.
seni sevip, sana aşık olup gözünün senden başkasını görmeyeceğini mi sanıyorsun?
seninle yasak aşk yaşayan adam, bir daha yaşayamaz mı...
senin yanından eve döndüğünde karısının koynuna girip ona sarılmasını, hep gizli kalacaksan eğer ikinci kadın olmayı nasıl kabul edeceksin...
öncelikle diğer arkadaşlar bir çok yönüyle konu olumsuzluklarından bahsetmişler. ben olumlu yönlerini söylemek istiyorum.
OLUMSUZ__________________OLUMLU
Yaş farkı____________________Sempati (yapmacık)
Evlilik______________________İltifat (yalan)
Çocuk______________________Aşk (tek taraflı)
Hayasızlık___________________Sex (kullanılarak)
Edepsizlik___________________Mutluluk (kendini kandırarak)
Arsızlık
Zina
Aldatmak
Aldatılmak
Metreslik
Kandırmak
Kullanmak
Kirletilmek
Terk edilmek
Yuva yıkmak
Hayal kırıklığı
Pişmanlık
Üzüntü
Göz yaşı
Utanç
Vicdan
Ahiret
Toplum
Sosyal çevre
Aile
Soruyorum... DEĞER Mİ?138 Yorumla- +1 yıl
Kesinliklee katılıyorumm,
- +1 yıl
dostum çok iyi açıklamıssın +10
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. En iyi cevap kendinde saklı,kendine bunun yakışıp yakışmadığını sorgula..
Evli ve sana iltifatlar ederken,bunun sadece acaba sanamı olduğunu sorgula.
Eşinin yerinde olmak, olmak istemediğini sorgula..
Eşine, yuvasına saygı göstermeyen bir karakterden,nasıl bir karakter çıkar sorgula..
Eşede, işede ortak olunurmu, onu sorgula.
Eminmisin,başını yastığa koyup ta,vicdanın rahat uyku verirmi sorgula..
Erkekler bu sitede evli 37 yaşında ve 20 yaşında kız için bunu sorsaydı,eksimi artımı sorgula..
Bütün E ile başlayan cevapların E,side,bütün bunlara eeeeeeeeeeeeeeee diye cevap bulamada
bir an önce aklını başına topla diyedir..
(Anlarsan)61 Yorumla
her erkek iltifat eder. buda onların kızları çekme yöntemidir. sempatik davranır, seninle çok güzel konuşur... vs. bunlar onların silahıdır. çünkü başka bir şekilde bizi kandıramayacaklarını bilirler. hele evli bir erkek bunu yapıyorsa tek kelimeyle sapıktır.evli erkeklerde sadece flört etmek için kızları tavlamazlar. eğer bu yaptığını sende onylıyor olsaydın bunu danışmazdın bile. bir düşün sen evlisin ve çocukları var ama kocan başka birisiyle veya başkalarıyla birlikte. bunu ne kadar hazmedebilirsin. sana yapılmasını istemediğin birşeyi kimseye yapmamalısın. yoksa sonunda seninde başına gelir...
00 Yorumla
birincisi buna aşk gözüyle bakma sadece birkez muhatap olduğun bir adam hoşlanma de geç.geç çünkü sana yakışmaz.o adamın tek bir niyeti vardır oda sonunu düşünmeden senle birlikte olmak.ve birşeyler hissetse dahi evli biriyle birlikte olmayı onurlu biri kendine yakıştıramaz.ayrıca duygu varmı yokmu o bile belli değil.hangi açıdan bakarsan bak kocaman hayır hayır hayır.kendine hakim ol, olamıyorsan yada olamayacağını anladığında kendini o adamın eşinin yerine koy ve kendine onun gözüyle bak hemen vazgeçersin zaten.
01 Yorumla- +1 yıl
+1000000000000000000000000000000000...000000000000 :)))))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
37Cevap
+1 yılbi iltifata etkilenebiliyorsan yapacak bişey yok...
sanırım çok boşluklarda gezmişsin... o kişinin doldurabileceğine ister istemez kanaat etmişsin...
aman arkadaşım uzak dur insanlığın adına... iki gün sonra başına kapanmaz yaralar açarsın uğraşması daha zor... bu baya bi nefsani lütfen vicdani davran...
hiç bilemedin empati yap... senin bi eşin ve bir cocuğun var başka bir bayan yüzünden yurdun yuvan dağılıyor... bunu ister misin? eminim istemezsin...
e o zaman "kendine yapılmasını istemediğini sen de başkasına yapma"13 Yorumla
Soran+1 yılmantıgım hayır duygularım ewet dıyor napıcam ben ya :(:(((( çekınıyorum kendımden bıle utanıyorumm
- +1 yıl
empatiyi iyi yap bakalım dediğim gibi... bak gençsin seni anlıyorum ben de geçtim o anlardan... duygularının en çetrefilli zamanlarıdır... kimileri baya bi duygusal oluyor senin gibi... ama bi empati yap bakalım...
20 yaşındasın karşındaki insan 37 yaşında. bence karısından sıkılmıştır karısını beğenmiyodur ki onu edicegi iltifatı sana etmiş bi kaç iltifatla koyverme.sen 20 yaşındasın belki güzelsin tatlısın hoş bi kızsın onu çekiyosundur herneyse işte. ama senden de sıkılıcaktır.ve umutlanma ortada aşk meşk yok.ayrıca bi erkek güzel bi kızı gördügünde tabi ki sempatik olur.çünkü onu tavlamak ister inan ki böyle kendi düşüncem.Bi erkek karısını aldatıyosa başka bi kadınla.. bu bidaha aldatmıycak anlamına gelmez ki en önemlisi sen karısı bile degilsin senden kopması zor olmıycaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
şey adam kaç yaşında merak etmiştim de bence adam seni kullanmak istiyordur bana göre yüksek ihtimal seni kullanmak senin duygularınla oynamak istiyordur nolur o adamdan uzak dur yakınlaşma onunla aşk meşk yaşanmaz öyle adamlarla bana göre o adamla aşk yaşarsan bir yuvayı yıkmış olursun bu sefer eşi ve çocuğu senden ilerde intikamlarını alır seni rezil ederler
Öncelik evli bekar ayrımı olmaksızın değişik duygular yaşanabilir mi evet . Fakat aranızda ki yaş farkını çok fazla olması ve adamın senin deneyimsiz duygularından faydalanmak için bunu kullanmaya çalışması göz ardı edilemez. Olaya edepsizlik, yok evli adamla olunur mu ,yok evli kadınla olunur mu yorumlarında önce arada ki deneyim farkının büyük olması ayrılma durumunda senin özgüvenini hatta bir sonra ki ilişkileri bakış açını çok fazla yönde kötü etkileyecektir. Deneyimleriniz aşağı yukarı aynı olsa idi o zaman duyguları dikkate almak lazım diyebilirdim ama . Kesinlikle bir o adamda bir iyi niyet görmüyorum şu an . gizli aşk ilgini çekiyor ise daha deneyimlerine uygun birini bul .
00 YorumlaSAcmalamasana sen ? Evli biri ve ailesini yıkmak mı istiyorsun ? ayrıca onu da bırak evli bir adam sadece seninle dosthayatı yaşar. bunu mu istiyorsun ? sadece kullanılmak mı amacın ? evli olmasa tamam da adam evli barklı cocugu var ne yaptıgını sanıyorsun sen ?
02 Yorumla
Soran+1 yılamacım bır sey yapmak degıl yuwa yıkmakta degıl kımsenın arasına gırmekte ıstemıyorum gırmıcemde sadece hanı begenırsın su adamla bırseyler yasayayım dersın o misal sankı ama ben istemıyorum karsımdakı adam cok ısrarcı dawranıyorr
+1 yılsana açık şekilde izah edeyim 37 yaşında evli ve çocuklu bi adam 20 yaşındaki genç kızla sadece fantezilerini yaşamak için yaklaşır senin ona bıratığın etki o bu adamlar piyasa adamlarıdır affetmez,senin için kimse aile ve hayat düzenini değiştirmez hayatını bile karartır böyle şeyler ben vicdani sorumluluğumu üzerimden atıyorum seni akıllı olmaya davet ediyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılbak güzelim evli bir adam senle sadece el ele sahilde gezinerek mutlu olmayacak bunu bil öncelikle senden beklentileri olacak ve yaşıyacaksınız ardından karısı bişeyleri sezince seni bozuk para gibi harcayıp bırakacak aklın varsa uzak dur lütfen ortada sevgiye muhtaç yüzlerce genç delikanlı varken ne işin var elalemin evli barklı adamıyla içindeki şeytanı at doğru yolu bul
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin çok kutsal bir kurum olduğunu unutmamak gerek. Empati kurmalısın.. Bahsedilen kişinin karısı belli ki kocasını tatmin edemiyor ihtiyaçlarına fiziksel yada manevi olarak cevap veremiyormuş. Bu yüzden kocasının seni oyuncak olarak kullanıp çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak niyetinde olduğu belli. Öncelikle kendinin bir birey ve yapı olarak ta insan olduğunu unutma. Daha şimdiden bu niteliklerini kaybedersen gelecekte kendinle ilgili çeşitli sorunlar yaşayabilirsin...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılyas farki zaten herseyi asmis..gül gibi kizsin, senden 17 yas büyük adamla ne isin var? adamdada ne migde varmis valla helal olsun, kizi olabilirdin nerdeyse yuhhhh...
sen sen ol, hele ki evli erkeklerden uzak dur..senin bir baskasinin yuvani yikmasini istermiydin? kendini onun esinin yerine koy..gercekten koy..ve öyle düsün..sen böyle biseyi kendine yakistirabilirmisin? Vicdanin buna el verir mi? Unutma ki, yuva bozanin asla düzenli bir yuvasi olmaz..00 Yorumla mail uzerinden nazikce bir red cevabi yazman sorununu cozmene yeterli olur aksi taktirde sana pek dogru hareket eden bir kisi gozu ile bakmam mumkun degil
erkek yazabilir gururunu oksar egonu tatmin eder senin de sadece bu kadar olabilecegini bilmen araya mesafe koymayi bilmen gerekir
aksi taktirde sucu ben erkekte degil kadinda ararim00 Yorumla
+1 yılSadece ALLAH sana akıl versin diyebiliyorum,bu kadar olur ve pes pes pes yani:( yemin ederim böyle bir durumu aklından geçirmen bile dehşet verici ve çok acı 1.olarak sen evli bir erkeğe kendini kullandıracak kadar ucuz musun? 2. Olarak o şerefsizin eşine çocuğuna verdiği değer gözünün önünde sana ne değer verir? 3. Olarak ise yuvası falan yıkılır ALLAH göstermesin ömür boyu iflah olmazsın ve yuvan da olmaz
00 Yorumlayok hakkaten sizin gibiler sürünmeye mahkum...bu kadar temiz olan evlilik,sevgi,aşk...gibi şeyleri böylesine kirletiyorsunuz ya...Allah size belaların belasını versin...aldatırsan o aldatılan kadının yerine sen geç emi...sizin gibiler sürünsün...!bide aklından geçirebiliyorsun...inan senin bu yazdıklarını okuyunca ASİL olması gereken KADINLIK kavramından utanır oluyorum...yazıklar olsun..bende 20 yaşındayım ama senin bu sözlediklerin anca PİSLİKTİR...aşkı,sevgiyi sözlerinle kirletme...
00 YorumlaEn iyi cevap şu olsa gerek, o adamın karısı oldugunu düşün, o cocugun senin oldugunu düşün, yada senin o cocuk oldugunu düşün, Ne düşünürdün bir kaçamak için küçük herseyden habersiz bir cocugun gelecegiyle oynamakmi istersin ..?
Ne alaka deme hepsi birbirine baglantılı temel taslar00 Yorumlasenden alacağını alır hevesi geçincede karımdan boşanıp seninlemi evleneceğim o... der kalırsın öyle...baştan kabul ettin der ki evli erkek herşeyi bilir oturup sohbetmi edecek senle aklını başına al fırsat verme görüşme...ayy çok sinirlendim ben ya !
00 Yorumlabuna kimse doğru diyemez canım..20 yaşındasın sana uygun gençler varken kendini niye çıkmaz ilişkilere sürükledin..aşk tabi gönül ferman dinlemiyor ama bırak onu sabret..ilerde bu kararından memnuniyet duyacaksın...iltifatlara kanma..aklını başına al..olmaz..
00 Yorumla
+1 yılilk başta iki tarafada güzel gelir.sen vaybe adam evli yinede etkiledim dersin tuhaf bir galibiyet hissi.farklı bir hazdır ve eğer sende ilgi gösterdiysen erkek.vaybe evliyim yaşımda oyuzyedi hala bir genç kızı etkileyebiliyorum der tuhaf bir galibiyet hissi.farklı bir hazdır..ama aslında ikinizde mağlup.olucaksınız.çünkü u yaşadığınız daha maçın başı.
00 Yorumla
+1 yılO baslik yanlis olmus. 20 yasindaki birinin 37 yasindaki biriyle iliskisine karisamayiz ama evli cocuklu adamla ne haltina birlikte olacaksin? Ahlaksizlik bu. Bu sitede boyle bir soru daha vardi, ve ona soyle yazmistim; sen ''diger kadin'' olmayi kaldirabilecek misin? Evet bu soruyu cevapla bakiyim. Metresi olacaksin adamin, dusunsene bir. Sana hakaret bu anlamiyor musun?
13 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
duygularini degil aklini kullan bence cunku seninle birlikteligi varken esiyle mutlu olmasi soz konusu olamaz bu da bi yuvanin yikilmasi demektir. yuvanin ustunede yuva olmaz olsa bile onunla iyi anlassan ondan cocugun olsa senide yuz ustu birakmayacagi ne malum. sen genede ona karsi cilve milve yapma gerekirse isten cik...
00 Yorumladogru yanlış demiycem desem de bildiğini yapıcaksın bence ama sonu nolucak adam seni mi alıcak hayır sonu olmayan bişeye girme adam cin gibi çarpar seni.. işini görüp bırakıcak bu kadar net iş görüşmesin de bide niyeti gayet açık aslında anlaman gerek bunu ...sadece çerezsin onun gözünde bunu bil sana yaptıysa kım bılır kac kısıye yaptı aynı seylerı kım yutarsa işte
00 Yorumlasakın ha! bi de zaten o iş ortamındaki adamlar çok iyi beceriyo bu samimi sevecen görünme olaylarını özellikle mülakatta. karısına bunu yapan seni nasıl kolay aldatır ayrıca bunu da düşün.
00 Yorumlayorum yapmaya gerek yok.Gereken yorumlari ve önerileri arkadaşlar yapmış.Şimdi yapman gereken birinci yüzünü yıkamak,ikinciside bunu babanın yaptığını düşünmek ve tabi sonuçlarını..
00 Yorumla
+1 yılyuva yıkanın yuvası olmaz bunu unutma... başka adam mı kalmadı da hem 37 yaşında hemde evli biri yazık bence bunu düşünüp te buraya bunu bile sorman saçmalık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Bunun daha düşünüyorsan senin psikolojin bozuktur.
Tabıkı doğru değıl, fakat sen hala doğru olup olmadığından şüpheleniyorsan senin icin doğru olabilir :)00 Yorumla
+1 yılkendi kararlarını kendin verebilecek yaştasın ama bana sorarsan uzak durmanı öneririm..o adamın niyeti seninle liseli aşıklar gibi el ele tutuşup sokaklarda gezmek değildir diye düşünüyorum.. karar senin.
10 Yorumlaadamın 20 yasında bı kızla ne işi olabılırkı buldu bir cıtır ya da koydu bı yem hangı balık bu oltaya takılır dıye beklıyor sakın o balık sen olma.hevesını alıp senı bırakacaktır emın ol.saf ve duygusal davranma kendını kullandırma!
01 Yorumla
Soran+1 yılçok tsk ederım iyi geldı söyledıklerın yawas yawas kendıme gelıyorum :)
yaşları geçtım ama sunu kendıne tekrarla o evlı cocugu var
ılerde sende evlenıceksın o kadının durumunda olmak ıstemıyorsan ıltıfatlara kanma erkek bollugu var00 Yorumlaya yuva yıkmayla falan bırak sen kendini düşün sana olan olacak başta keyifli gelir sonra hevesini alınca karımdan boşanıp seninlemi evlenecektim der kalırsın ortada onun niyeti belli oturup seninle dertleşecek değil ya ...yazık etme kendine...
00 Yorumlasakın haaa karısını düşün sen o halde olmak istermiydin? empati kur şeytana uyma.çünkü
yuva yıkanın yuvası olmaz
ne ekersen onu biçersin
o adamda çapkının teki her kadına aynı numarayı çekyodur.o seni av olrak görüyo.şerefs...z00 Yorumla
+1 yılsenınınkıne bu ulkede ne derler bilirsin. hep 2. olacaksın adam zaten senin için çocugunu eşini terketmez. senden birgün bıkacaktır. uzak durrr
00 Yorumlagerçekten swiolarsa birbirlerini gerçekten mutlularsa neden bir sorun olsun ki.. mutluluklarını kıskanmak olur bu ..
02 Yorumla- +1 yıl
marsta mı yaşıyosun sen
bazen şaka gibi geliyor sorular bana böyle bir soruyu sorarak onay mı (yaşanmalı mı) bekliyorsun tabiki mantığına göre davranman gerekiyor...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
u +1 yılYirmi yaşındasın ve bu durumda ne yapman gerektiğini hâlâ ogrenemedin mi
10 Yorumla çüşşş ayıptır bee çocuğu olsa senin arkadaşın olur. Yapma yazıktır, günahtır. Gelip geçici heves için adamın yuvasına mani olma. Ayıp edersin
00 Yorumlatabi ki hayır duygularına hakim ol sahipsizler bitti de sahiplere mi el atıyoruz
yapma güzelim sen de eşi de çocuğu da üzülür00 YorumlaYuva yıkan olursun ondan sonra öyle bi pişmanlık yaşarsın ki hergün ortalıkta yaşayan ölü gibi dolaşırsın.Sana yapılmasını istemediğin şeyi sende başkasına yapma, hep bu mantığa göre hareket et.
00 Yorumlahayır tabıkı çocuk var adam evlı senın boyle bıseyı dusunmen bıle yanlıs işi kabul etme ve o ortamdan uzak dur yoksa adamın metresı olacaksın ve zamanı geldıgınde snde tekme yıyeceksın bu tur adamlarınkı sadece hevess! lütfen dıkkat et kendıne
00 Yorumla
+1 yılbence o adamı doru yola çevirmeye çalış yuva yıkanın yuvası olmaz derler bu söze kulak ver boşuna söylememişlerdir
00 Yorumlaherkese asılıodur o sen ilk değil son olmayacakmışsındır gibi geldi bana ..
10 Yorumlahayır yaşanmamalı. uzak dur! kendine göre birini bul ve unut. İltifatlara cevap falan yazma.
01 Yorumla
+1 yılsaçmalama lütfen
kimsenin evliliğini bozmaya hakkın yok.
o adamıda Allaha havale ediyorum, utanmaz herif20 Yorumla
+1 yılheyecan cezbediyor tabi ki. ancak sonunda üzüleceksin biraz. tabi bi de iş ortaya çıkarsa kötü kadın olacaksın. ayrıca işe girersen sonunda işinden de olacaksın.
00 Yorumlaçok doğru böyle devam et. iki tarafta halinden memnunsa sıkıntı yok demekir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. evli bir insanla hala aşk yaşamalımıyım diye soruyomusun yanii .. adam EVLİİİİ !
00 Yorumla
+1 yılSaf olma.. İŞi de kabul etme. Daha çok küçüksün, önüne kimler kimler gelecek ooo ..
00 Yorumla
+1 yılKendini ... yerine koyabiliyorsan eğer bir dakika bile durma git ...
00 Yorumla
+1 yılÇocugu da varmış bir de... Nasıl bakacaksın o masumun yüzüne. İşi de onun olsun sevgisi de.
00 Yorumlaçok yazık olur sana bide düşünsene ufacık çoçuğun rızkını yiyecen yazıkya o kadar zengin yakışıklı bekar erkek varken madem zenginlik istiyosun onlarla evlen
00 YorumlaSAKIN...elin evli barklı adamıyla ne işin var... birdaha görüşme bile..
10 Yorumlasaçmalama ya öyle şey mi olur nerde kaldı ahlak haya adap
00 Yorumla
+1 yılMetres hayatimi yasamak istiyorsun yani neyin kararsizligindasin
00 Yorumla
+1 yılilerde kabak senin başına patlayabilir bence sen karar ver düşüncelerinle
00 Yorumlaseni kullanacak, bu kadar saf olma!
24 Yorumla
Soran+1 yılhevesını alınca bırakacak haklısın...
Soran+1 yılhayır sonuc kımse kımseden ayrılmayacak. Yuwa dagılmayacak. İki kişi arasında olan yasanann mutluluk.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kusura bakma ama tam bir aptalsn.
10 YorumlaAhlaklı biriyseniz yanlış.Ahlaksız iseniz doğru.
20 YorumlaYapta babanda anneni aldatsın allah başına versin.
14 Yorumla
Soran+1 yılAllahım basıma verdı zaten !
... İşi kabul ettin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılişi kabul etmedım.
şaşkınım sadece.. bu kadar mı ?
00 Yorumlaaman uzak dur amann yuva yıkan kadın olma bence
00 Yorumla20 yaşında olduğuna emin misin arkadaşım?
01 Yorumla- +1 yıl
kath ):
Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı. sakın sakın sakın
10 Yorumlahemcinsine yapma böyle şeyler
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yaşındaki genç bir kızın 37 yaşındaki evli bir adamla gizli aşk yaşaması doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler