Erkek hislerinden yapmacık olarak davranabilir mi? Bu kızın ilk defa sevgilisi oluyor ve o kişi 43yaşında. Sizce normal bir şey mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kimse gerçekten sevmiyor bu tür ilişkilerde.
Çıtır beden ve para ilişkisi.
Olamaz başka şey düşünülüyor kendinize yazık etmeyin
Ne düşnülyor?
afedersin ama çıtır diye, sana olan bu düşkünlük asla sevmeyecek seni
Tüm bu güzel Davranışları peki yalan olabilir mi?
yalan olabilir değil , cidden net yalan. bak 1 değil 2 değil birsürü gördüm ve şahit oldum :/ cidden hiç boşuna heveslenme
🥺O kadar ilgili oysa ki duyguların yapmacık olabileceğini hiç düşünmemiştim... 🥺
bence direkt düşün ve bak seni öyle bir mutlulugun zirvesinden yere bırakır ki çakılırsın :/ yapma
ikizler burcu böyle bir şeyi yapabilir mi
yapar :/ şu an her şeyi ulaşamadıgı için yapıyor ve evlidir mutlka
Gerçekten evli değil tek yaşıyor bunu biliyorum kesin olarak
çok pişman olacaksın
Neyden dolayı?
anlamak mı istemiyorsun :)
Güzelce anlatırsan anlarım..
anlatıyorum bak burada yorum yapanlar hepsi aynı şeyi anlatıyor. kendini kullandırıp neden köşeye atılmak istiyorsun
O beni kullanmayacak ki neden öyle düşnyorsun
:D peki
Sağol yinede cevapladığn içn
mavi kız cok masumsun kendine yapma bunu :D bol şans umarum güzel şeyler yaşarsın ama seni sadece seks olarak görüyor istesende istemesende
bilmiyorum ya :(
bil bil kendine gel
tamam..
Sevdiğini düşünüyirsan safsın kullanıp atacak çok duyduk bunları
Neden kullansın onu anlamadm
Kaç yaş var aranızda yapma ya komik olma
Yaş sorun olabilir mi ki? 10yaş fark olan var
Sen cidden aşık olmuşsun bu adama
Hayır aşk yok sadece değer veriyorum ve böyle bir insanın kötü bir şey yapacağına inanmıyorum
Ne sevmesi ya kullanıp atacak
Nereden biliyorsun ki
Kurt kuzuya yem olmak üzere anlarsın nerden bildiğimi
Ters oldu ama anlarsın sen onun tuzağına düşmüşsün tecrübesizliğinden faydalanıyor sadece
Yani geç olmadan ayrılmak mı en mantıklısı. (?
Gelecek görmüyorum sizin ilişkinizde alabildiğini alma derdinde senden tabi ki seviyorum ölüyorum bitiyorum diyecek başka ne demesini bekliyordun ki
Tecrübesiz olduğumu nereden bilebilir ki?
Ona göre tecrübesizsin görmüş geçirmiş biri karşında ki sen kendini tecrübeli sanabilirsin ama değilsin
Kısacası hayatım mahvolmadan onu silmem mi gerekiyor yani (
İyice kendini kaptırmadan bitir benden sana abi tavsiyesi tamam mı birlikte olmadın inşallah
Hayır olmadm ama olalım demişti ben hayır ben daha önce hiç ilişkiye girmedm girmem dedm oda illa bir gün oda olur ki demişti. şu an gerçekten ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama yaptığım şeyden ne aileme ne arkadaşlarıma bahsedemem.. Anlayışlı olmazlar çünkü
Bak hiç şaşırmadım birlikte olmak isteyecektir diyecektim zaten istemiş sana güzel yaklaşarak kandırmayı başarmış kendi dengini bulacaksın ayrılacaksın bu kadar basit annene babana yazık seni BÖyle görseler ne olur kalplerine iner
O üzülmez mi bir daha görüşmeyelim dersem
Üzülür senin gibi çıtır bi sevgili kolay kolay bulamayacağı için bak güzel kardeşim sen kendi geleceğini düşün akıllı ol saf olma
Üzülmesini istemiyorm ben, üzmeden ayrılmanın yolu var mı sence
Her türlü üzülecek en kısa yoldan direk söyleceksin iş uzadıkça uzar o şekilde kararlı olacaksın sen nerdeyse onun kızı yaşındasın
Nasıl yapacağım bilmiyorum
Arayacaksın söyleyeceksin yüzüne bu mutluluklar geçici
Deneyeceğim
Amaç önemli bununla hangi amaç ile görüşüyorsun
Beraber yapılacak listemiz var onları yapıyoruz beraber kötü bir şey yok gibi geliyor ama emin olamıyorum
O olgunlukta bir erkek sadece öyle kuru kuru senle takılmaz bunu aklının bir kösesine yaz
Bu kadar emin olma sebebin ne?
Bende o yaşlarda bir erkeğim çünkü
Gerçekten ruh eşi olduğumu düşünüp yapamaz mı bunları yani dürüstçe söyler misin?
Cicim ister ruh eşi ol ister başka bir şey hiç fark etmez o yaştaki bir erkeğin aradığı çıtır bir kız ile cinsellik yaşamak
Hmm
Bende bulsam o yaşlarda birini tek amacım o olmaz elbette gezmek vakit geçirmek te isterim ama illaki oda olsun isterim
Anladım
yanlis yoldasin
Neden? sebebi ne
seni kolay lokma olarak goruyor.
Kolay lokma gibi görmesin diye ne yapabilirim
kendi yasitlarinla iletisim kur
Onlarla pek anlaşamıyorum bana çok ciddi konuşuyorsun derler
benden sana tavsiye dikkatli ol. burada bu konudan cok heyecanlanip daha sonra donup üzülen cok oldu
Teşekkür ederim nasihatini dinleyeceğimden emin olabilirsin..
Olabilir
Olmaz o iş
Neden onu söylermisn
Yaş farkı çok fazla
Yaşta değil ki her şeyy..
Sen olmasını istiyorsun galiba. Ama hayatın gerçekleri var
:(
Sen saf misin
Nedenki
O yaşa kadar evlenmeyen problemidir. Evlenmiş ve senle konuşuyorsa yine problemlidir
Evlenmiş boşanmış, ayrıca ilerleyen zamanlarda benimle evlenebilirmiş beni çok seviyor bunu hissedebiliyorum hisler yanıltabilir mi insanı?
Sana ne diyeceğim bilmiyorum
Neden bilmiyorsun