Dengesiz erkek düzelir mi?

Arkadaşlar, 1 senedir çok dengesiz bir erkekle uğraşmaktayım. Ne onunla ne onsuz yani.. Neyi, nasıl anlatsam ve sorsam bilemiyorum çünkü bu çocuğu daha çözemedim. 22 yaşında olmasına verip hayatını yaşama isteğine bağlıyorum bu davranışlarını.

Bir gün var ertesi günü yok, basit basit kızlarla görünüyor. Bunun dışında ansızın hayatıma girip beni sevdiğini, onun için ayrı olduğumu söylüyor, unutmalı mıyım unutmamalı mıyım bilemiyorum:/ Beni ailesiyle kaynaştıran bir insan, benim ailemle de kaynaşan bir insan...

Ama malesef tutarsız. Şimdi küsüz çünkü son yine biriyle duydum onu ve dönüp beni suçladı 'elimde tutmasını becerememişim':) ya çok karışık anlattım biliyorum, napmalıyım?

Acaba bi süre sonra uslanır mı yanındaki basitliklerden yoksa huylu huyundan vazgeçmez mi?:(
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız çok mantıklı, aynen ben de sizin gbi düşünüyordum fakat bunları duymaya da ihtiyacım vardı. Aklım başıma geldi çok teşekkürler:) zaten bi haftadan fazladır seside çıkmıyor böyle yaparak işimi kolaylaştırıyor saolsun :)
Dengesiz erkek düzelir mi?