Kıyaslıyorum eskiyle yeniyi suçlu muyum acaba?

6 ay önce sevgilimden ayrıldım uzun süreli ciddi bir ilişkiydi ama olmadı ayrıldık. ona olan sevgim kesinlikle bitti. şimdi 2 aydır başka biriyle çıkıyorum. ona aşığım mükemmel birisi her yönüyle ama bir sorunum var sürekli yeni sevgilimi eski sevgilimle kıyaslıyorum o olsa şurda böyle derdi böyle davranırdı düşüncesini kafamdan atamıyorum. sevgilime pot kırmamak adına sürekli temkinliyim. bir kaç kezde anlattım ona geçer zamanla diyor anlayışlı birisi. bendede olmuştu diyor. sürekli eski sevgilimin kızdığı şeyleri yapmamaya çalışıp karışık duygulara giriyorum biliyorum yeni bir ilişki için çok erken ama aşk bu zaman mekan tanımıyor ansızın geldi dayandı kapıya.kafamı karıştıran aslında eski ilişkiyi bitiremediğim içinmi oluyor acaba bu geçicimidir gerçekten zamanla geçecekmi sevgilime haksızlık yapmak istemiyorum o tüm güzellikleri hakediyor.eskiye takılı kalmış biriyle mutsuz olsun istemiyorum ha bu arada eski ilişkim 5 yılı aşkın sürdü.
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada şunuda merak ettim sizin sevgiliniz kıyaslama yapsaydı tepkiniz ne olurdu bunu hissetseniz.
Kıyaslıyorum eskiyle yeniyi suçlu muyum acaba?