15senedir deli devane birine asigim eski esime yani 2dane cocuklarimiz var.
Bana cok yasati hep odurdum namusumla onu bekledim bitmesine ragmen.
Bana okadar cok buyuk acilar yasati artik karar verdim unutmaya.
Dun yeni sevgilimle bulusdum ve sevisdim bugun tum gun agliyorum, her gun bir adim daha uzaklqsiyorum eski esimden diye, gozlerim agriyor aglamakdan.
Eski esimi aldatim gibi geliyor Bana.
Icim bulaniyor dunku yasadigimi dusundumde.
Bundan nasil kurtulacam?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ya eski eşine dönersin ya da hayatından tamamen silip kendine bakarsın. Açık ve net
Bu kes emindim hayatima bakacakdim dun sevgilimle sevisince hicde emin deilmisim magdem bugun aklimda hep eski esim agliyorum
Ağlamana gerek yok sen denedin olmadı , olamamsı da sana bir yol gösterdi , demekki eski eşine dönme fırsatın varsa değerlendir kaçırma
Bencede
Tm artık ağlama ve eşine dönüş yolu bulmaya çalış. Sıkıntılarınızı konuşun çözün sonra yeni sayfa açarsınız
Bunu bikirse asla benimle birlesmez ve oburununde kalbini kirmis oldum
söyleme artık sonuçta sen yeni hayata başlayacaktın ama olmadı.
Tskler bana ondan baskasi yar olmaz bunu anladim napim artik katlanacam
eski eşin kaç kişiyi düzmüştür senden sonra bunu düşün.
Neden boyleyim
öyle ihanet etmeyen sadık bir karakterin varsa boşansan bile bunu aşmak kolay olmaz. Çocukların da olunca boşansan sahi aileymişsiniz gibi his devam eder. keşke bunca sene evlenseydin birini bulup. 15 yıl ne demek. Bu kadar kasınca sonuçları da acı verici oluyor. Keşke sizin gibi bir eşim olsa. sadık güvenilir seven ve bağlı. sizler çok azınlıksınız bu dünyada.
15senedir taniuorum esimi evlilikle birlikde.
Bosanali 2bucuk sene oldu.
Kusdum yatakdan cikamadim cok kotuyum hic bu yolara girmim yanliz yasim cocuklarinla sonrada olim
bence sizin için en iyisi. Sizi üzecek bir şey riskine girmeye gerek yok artık. Çocuklarınız büyüsün, başarılarını görün, övünün, kendinize bakın gezin tozun yeterli.
Bencede
Eşini aldatmış olmuyorsun eski kocan neticesinde ama kendini aldatmış oluyorsun nikah yok bir şey yok zina yapmışsın buna üzül üzüleceksen
Onada uzuluyorum zaden herseye uzuluyoeum cok kotuyim cok ne yapacam gozlerim balon oldu
Kötü biri değilsin boşlukta kalmışsın ve yanlış bir şey yapmışsın ağlamak yerine tövbe et ve bir daha böyle yollara düşme bence
Niye boyle oldu benle allahin arasinda cok guzel bagi vardi birden kotu oldum isyanlar ettim sanki niye hep ben allahim dedim bende herken gibi acimasiz pislik olacam dedim bak yapamadim olan yine bana oldu
İsyan etmişsin ve bir imtihanla sınav olmuşsun ve imtihanın başarısız geçmiş ama geç değil hiç bir şey için
Sence ne yapmam gerekiyordu halen odurup aglamami
Ağlamakla eline bir şey geçmez Allah'a güven ve evinde otur hayırlı bir kapı açması için dua et
Bir başkası olursa eskisini unutursun işte ama düşünmemeye çalış düşündükçe ağlarsın böyle ama seviştim flan diyorsun aklın onda olmamalı aslında yeni sevgilin pek ilgili değilmi sana
Hayir iste eskisi unutulmuyor!!!
Sevgilim cok cok ilgili herseye hazir benimle ama ben pismanim istemuyorum agliyorum tum gun
Aynısını yaşadım yani o yüzden diyorumda nasıl desem sormak lazım tabi sana ama gizlisin gizli olmasan ya da beni tkp edebilirmisin
korkuların üstüne gitmelisin yani 2-3 erkekle daha yap, o zaman rahatlarsın, alışırsın da
o zaman oturup insam gibi seveceksin kavusmasanda
Yilqrdir bunu yapdim sonra isyqn ettim bende kotu olacam dedim kotuler kazanuyor dedim ve bak olana bir gun ve olan bana oldu
gelseme ozele
Utanacağın şeyleri yapma..
Yapdim bir kez ve cok kotuyum
Birdaha yapma o zaman
Yapmam ama bunu nasil asacam migdem bulaniyor agluyorum eski esimde aklima geliyor yanlis oldugunudq biliyorhm cok kotuyum
Kendine telkin ver sürekli
Oldu bikere de bidaha yapmıcam de kendine kendine vicdanını rahatlat
Ins olamiyorum İstanbul ettim dedim allahim hep ben hep ben bende artik hicbirsey umrumda olmiyacak İstanbul ettim bende pislik olacam bende kotu olacam bak bir gun oldum ve olan yine bana oldu
Birkaç defa daha birlikte olursan unutursun
Oyle mi oluyor daha cok bunalima girmim cunku bugun halimi gorseniz dunya uzerime yikildi gozlerim balon gubi sisdi
Niye bu kadar caninizi sıktiniz peki. Gecmis geçmişte kalmistir. Girmezsiniz. Konusmak isterseniz dinlerim sizi
Eski esime bir adim daha aramizda bag koptu
Kaç yıl oldu bosanali?
Neyse burdan devam. Kaç yıl oldu bosanali?
Yahu benim yorumlarim gözükmüyor mu 😂
2bucuk yil
Neden ayrildiniz? Ondan kaynaklı mı senden kaynaklı mı?
Neyse Allah yolunu açık etsin
sevgili yapmalısın
Yapdim ama icim bukaniyor yaoamiyorum
Neden niyeki
Bana gore değil ben hayatimda vir kisiyi sevdim
Yas kac senin