Kardeşim doğum yaptı herkes geldi hastaneye sevgilim gelmedi ben daha sonra eve gelirim dedi tartıştık bence böyle birgünde yanımda olmalıydı baya üzüldüm :(
Sizce?
Sizce?
Şimdi sen benim için önemli bir olayda yanımda olmadı diye dusunuyorsundur. Ama ona senin için olayın ne kadar önemli olduğunu ona hissettirdin mi. Bence de orada olmaması daha mantıklı. Eve gelip evde ziyaret etmesi daha kafii. Ama talıldığın nokta ilk cumlemde yazdığım ise bir sorgula dedim. Sen bu olayın önemini kendisine soyledin ve gelmediyse uzgunum, senin önem verdiğine değer vermeyen biri problem olurdu.
Tamam gelmeli ama çokta abartmayım belki işle ilgili sıkıntısı vardır o yüzden gelememiştir
yok akşam gezmeye gitti
ama o istemedi gelmeyi seninki gibi değil akşamda gelebilirsi ya da sonra birde benimle kavga etti üstüne
O zaman umursamıyor sizinkileri biraz edep adap dersi almak lazım, tamam arkadaşların yeri ayrıdır onsuzda olmuyor gelmezsen tribe giriyorlar sırf bu yüzden ne çileler çektim bir oraya bir buraya yetişmek içi😅, büyük ihtimalle değer vermiyordur ya da gerçekten kafası bozuktur bir derdi vardır çünkü mutlu olan bir insan mantıklı düşünür ve gelmemenin bir hata oldyğunu bilir.
bencede öyle ve benden özür dileyeceği yerde gidip eski konuları açtı çocuk gibi sende şuraya gelmemiştin vs inanamadım kıyasladığı şeyleri
Haklı çıkmaya çalışıyor normal ama yanlış, ya bu işler çok sıkıntılı bence oturun sakin sakin konuşun bağırıp çağırmak ya da çocuk gibi bahane sunmak bir işe yaramaz baktınız olmuyor ayrılın çünkü ilişkinizde heyacan kalmamış, ileride daha çok birbirinizi üzersiniz burada bir bayan vardı eşi sürekli yanlız bırakıyormuş üzülüyorsu kimse öyle bir evlilik istemez.
Belki ailenden çekinmiştir veyahut konunun dönüp dolaşıp evliliğe geleceğini düşünmüştür. Eğer neden buysa sen ümidini bu çocuktan kes. İlişkilerde biraz ciddiyet canım. Eğer neden bu değilse ne? Aman tanrım...
Sevgilerle...
Tabi ki gelmeliydi napıyordu gelmeyip? Daha önemli bir işi mi varmış? Veya kardeşini sevmiyordur?
Cevap
17Cevap
O kargaşanın ortasında bir de ben millete ayak bağı olmıyım diye düşünmüştür
Gayet benim akrabam da doğum yaptı 40 ı çıksın öyle gidicem ziyarete
Zaten loğusa kadın bebeği ile mi ilgilencek beni mi ağırlıcak
kızım nolcak hem ablan rahatsız olurdu zaten ben öyle bişey olsa şahsen rahatsız olurdum
belki çocuk böle düşünüp gelmemiştir
Cankall kardeşimin dedigi gibi bencede ben olsam gelirdim gelemiceksemde nedenini belirtirdim açık açık sölerdim.
İŞİ mi var KEYFEMİ gelmiyor?
İŞİ var olup gelmiyorsa bişi yok
ama keyfe gelmiyorsada ayıplanır
Benim eski sevgilim bile gelmişti. Senin önemsediklerini önemsemeli
öyle düşünüyorum bende
ayrintilara onem veren birisin karsinda ki duyarsiz, ayril gitsin
evet ama bu aile işi ayrıntı değil bence olması gereken herkes hastaneye geldi gelemeyen çiçek gönderdi bekledim ondanda
adam haklı ne işi var doğum yapan kadının yanında ve ne sıfatla orda bulunacak?
yani şimdi ben hastaneleri sevmem onun için bunu güzelce açıklardım öyle geçiştirmezdim
Yol ver gtsin mutllgnda yannda digilse daha kotu gunlrde hic yannda olmaz yol ver gtsin
umursamammazlik diz boyu
bana da öyle geldi birde o gün gezmeye gitti
Al işte. Cocugun ne işi var orda ya
Adamın işi gücü vardır senlemi ugrascak
Off bir saçmalamayın ya
sanki sen doğum yapıyorsun gelir sonra utanmıştır
Abartılacak bir şey değil.
Sonra gelecek iste ayni sey isi vardır
Cekinmistir veya isi vardir belki
hayattır normal birşey
Çekinmiş olabilir
Bencede olmaliydi