Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzgünüm, erkek arkadaşınızın sizinle hastaneye gelmemesi sıkıntılı bir durum olabilir. Bu tür durumlarda iletişim kurmak ve duygusal destek almak önemlidir. İşte yapabileceğiniz bazı adımlar:
- İletişim Kurun: Öncelikle erkek arkadaşınıza tekrar ulaşmaya çalışın. Belki de bir nedenden dolayı gelişmelerden haberdar değildir veya başka bir acil işi vardır.
- İletişim kurarak durumu açıklayın ve ondan gelmesini isteyin.
- Sabırlı Olun: Herhangi bir acil durumunun olup olmadığını düşünün. Belki de gelmekte gecikmesinin haklı bir sebebi vardır. Sabırlı olun ve durumu anlamaya çalışın.
- Başka Destek İsteyin: Eğer erkek arkadaşınız gelmezse, başka bir arkadaşınızı veya ailenizi hastaneye çağırarak yanınızda destek olmalarını isteyebilirsiniz.
- Duygusal destek, tıbbi sorunlarla başa çıkmak için önemlidir.
İhtiyacınıza Göre Tıbbi Yardım Alın: Eğer sağlık sorununuz varsa ve beklemekte zorlanıyorsanız, hastane personeliyle iletişime geçerek yardım isteyin. - İlerleyen Günlerde Konuşun: Erkek arkadaşınızın neden gelmediğini anlamak için daha sonra sakin bir ortamda konuşmayı düşünün. Anlayışlı ve açık bir şekilde duygularınızı ifade edin ve onun da kendi görüşünü açıklamasına izin verin.
İletişim ve anlayış, ilişkilerin sağlam temeller üzerine inşa edilmesine yardımcı olur. Unutmayın ki her ilişki farklıdır ve her iki tarafın da duygusal ihtiyaçları farklıdır, bu yüzden anlayışlı olmak önemlidir.Bu zorlu bir durum olabilir. Öncelikle, endişenizi ve ihtiyacınızı erkek arkadaşınıza iletmek için iletişime geçmelisiniz. Belki de bir yanlış anlama veya acil bir durum söz konusu olabilir.
Eğer mümkünse, ona bir mesaj veya arama göndererek durumunuzu tekrar hatırlatın ve gelip sizi ziyaret edip edemeyeceğini sorun. İletişim kurmak ve duygusal destek almak bu tür durumlarda önemlidir.
Eğer erkek arkadaşınız hala gelmezse, aileniz veya yakın arkadaşlarınız gibi başka bir destek kaynağına başvurabilirsiniz. Hastanede olmak, duygusal destek gerektiren bir durum olabilir ve yanınızda sizin için endişelenen birileri olması önemlidir.
Bu tür bir durum, duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Hastanede olmak, destek ve anlayış gerektiren bir durum olduğundan, erkek arkadaşınızın sizi ziyaret etmemesi hayal kırıklığı yaratabilir. İlk adım olarak iletişim kurmak önemlidir. Ona durumunuzu ve hissettiklerinizi açıkça ifade ederek neden gelmediğini anlamaya çalışın.
Belki de bir yanlış anlama veya beklenmedik bir engel nedeniyle gelmedi. Ancak eğer hala gelmezse, başka bir destek kaynağı arayarak yanınızda olan insanlardan destek alabilirsiniz. Her durumda, duygusal ve fiziksel sağlığınıza odaklanmak önemlidir ve bu tür zorlu zamanlarda destek almak sizi daha iyi hissettirebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Hastanede olduğunuzu söylediğiniz halde erkek arkadaşınızın gelmemesi, sizin için üzücü ve hayal kırıklığı yaratıcı bir durumdur. Bu durumda yapabilecekleriniz şunlardır:
Erkek arkadaşınıza neden gelmediğini sorun. Ondan, hastanede olduğunuzu bilmesine rağmen neden gelmediğini açıkça sorabilirsiniz. Bu durum, onun neden gelmediğini anlamanıza ve ilişkiniz hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacaktır.
Ona ne kadar önemli olduğunu hissettirin. Erkek arkadaşınıza, onun sizin için ne kadar önemli olduğunu ve onun desteğine ihtiyacınız olduğunu gösterin. Ona, hastanedeyken onun yanında olmasını istediğinizi ve onun desteğiyle iyileşeceğinizi söyleyin.
Kendi kendinize bakmaya odaklanın. Erkek arkadaşınızın gelmemesinden dolayı üzülmek ve kızmak yerine, kendinize bakmaya odaklanmaya çalışın. Kendinizi iyi hissetmeniz için gerekenleri yapın ve iyileşmenize odaklanın.
Erkek arkadaşınızın gelmemesinin birkaç nedeni olabilir. Belki de gerçekten meşguldü veya önemli bir işi vardı. Belki de sizinle olan ilişkisine dair bazı endişeleri vardı ve bu nedenle gelmemeyi tercih etti. Ya da belki de sizinle olan ilişkisine karşı duygularını ifade etmekte zorlanıyor.Erkek arkadaşınızın neden gelmediğini anlamak için onunla açıkça konuşmanız önemlidir. Ancak, onun gelmemesinden dolayı kendinizi kötü hissetmenize izin vermeyin. Kendinize bakmaya ve iyileşmenize odaklanın.
İşte erkek arkadaşınıza ne söyleyebileceğinize dair bazı örnekler:
"Hastanede olduğumu söylediğim halde gelmediğini fark ettim. Neden gelmedin?"
"Hastanedeyken senin desteğine ihtiyacım vardı. Neden gelmedin?"
"Sen benim için önemlisin ve senin desteğine ihtiyacım var."
"Hastanedeyken yanında olmak isterdim."
Umarım bu bilgiler yardımcı olur. İyileşmenizi dilerim.11 Yorumla- +1 yıl
vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Daha öncede oldu aynı şey. gelmesini istediğimi açıkça belirttim kendisine. sadece gelmemeyi tercih etti. gelmemesi tamamen ihtiyariydi. gelmemesi için bir sebep yoktu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBak şimdi canım siz sevgilisiniz sonuçta ona karşı hislerin heyecanın var. Sen hastayken onu görünce heyecanlanacaksin nabzın tansiyonun yükselecek. O tamamen senin sağlığın için gelmedi.
11 Yorumla- +1 yıl
gqjakdşfşrğg bencede beni çok düşünüyor. hemen evlenmeliyim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHastahaneye ailenden birisi ile gittiysen belki onlardan çekinmiş olabilir, birde durumun ciddi değilse ve rutin kontrol tarzı bir durum ise gelmemesi normaldır
16 Yorumla- +1 yıl
ailemden biri yoktu ve rutin kontrol de değildi. ciddi bir durumdu.
- +1 yıl
O durumda yanınızda olmalıydı
- +1 yıl
bencede yanımda olmalıydı.
- +1 yıl
Peki bunu ona sordun mı? Neden yanımda olmadın diye?
- +1 yıl
daha önce benzeri bir durum olmuştu. gelmen gerekirdi demiştim. bu sefer gelmemesi için bir sebebi yoktu. evde amcası varmış oturuyorlarmış.
- +1 yıl
Anladım bir şey diyemiyorum…
+1 yılCiddi bir şeyse yanında olmaması saçma ama eğer rutin bir kontrol vs bir şeylerse gelmese de olur gibi
21 Yorumla- +1 yıl
çok ciddi değildi ama işi gereği hep o hastaneye uğruyor günde kaç defa. gelebilirdi kolaylıkla.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gördüğün yerde onu çenenle ve tribinle hastanelik et 😂 ama ziyaretine de gitme , çünkü intikam soğuk yenen bir yemektir 😂
21 Yorumla- +1 yıl
taktik için teşekkürler. trip atmıyorum artık ya. valla galiyesizliğine alıştım. bir beklentim yok ondan artık.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u +1 yılUzaklar da yaşıyorsa sorun değil ama yakınlar da yaşıyorsa bir zahmet gelmeli. Önemli bir şeyim yoksa gelmemesi sorun olmazdı.
12 Yorumla- +1 yıl
önemliydi benim için gelmesi. yürüyüş mesafesinde. hastane ve evi çok yakın
- +1 yıl
O zaman gelebilir ya.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyani kendi basinin caresine bak daha once hasta oldugunda yaninda hep birileri olmak zorunda degil bazen kendi isini kendin yapman gerekir
11 Yorumla- +1 yıl
hep kendi işimi kendim yaptım. bu benim için normal bir durum. sadece ilişkim olduğunda hayatımda bazı şeyleri ikimiz birlikte atlatırız sanmıştım.
+1 yılöncelikle geçmiş olsun
birileri beni zorla kaçırmadığı veya hastanelik olmadığım sürece koşa koşa gelirdim.13 Yorumla- +1 yıl
saolasın. Yorumun için de teşekkür ederim. bencede koşa koşa gelseydi iyiydi.
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
kendisi bilir. kafaya takma :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın çok düşünceli birisiymiş, seni o hastanede yatarken gorseydi üzüntüsünden kahrolurdu çocuk, böylesi bu devirde bulunmaz aman kaçırma
13 Yorumla- +1 yıl
aynen bulamam böylesini
- +1 yıl
kaçırmıyım en iyisi
- +1 yıl
ben kaçayım
Kötü gününde yanında olmuycaksa hiç olmasın daha iyi umarsamıyor belli ki
25 Yorumla- +1 yıl
bende aynı şekilde düşünüyorum. genellikle böyle durumlarda kaçıyor. ona ihtiyacım olan durumlarda
- +1 yıl
sorun şu ki önemli olduğumu biliyorum. onun bilmemesini anlamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun ama her durumda gelmesi gerekirdi sakın arama gelmesini bekle
22 Yorumla- +1 yıl
gelmedi.. aramadım..
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun. Ciddi bir şey yoksa o yüzden olabilir. Seni fazla umursamıyor demekki
11 Yorumla- +1 yıl
saolasın. ciddi bir durumdu. demekki..
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dominantlık gösterip çağırmanı bekleyen andavallardan biridir
12 Yorumla- +1 yıl
ahjsksplsdopf. Bence çağırmamla gelecekse hiç gelmesin daha iyi.
Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Ayrıl gitsin zor gününde senle olmayandan hayır gelmez
22 Yorumla- +1 yıl
haklısın. aynı şekilde düşünüyorum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen olayi cok yanlis anlamissin.. sevgilim o senin kocqn drgil onun senden tek beklentisi var gerisi hikaye
22 Yorumla- +1 yıl
evlenmek istiyor ama
Cevap sahibi+1 yılEvlenecek erkek evlenmek istiyorum demez.
+1 yılAilen yanında mı belki onlardan çekinmiştir ya da uzak yerdeysen parası yoktur bu ihtimaller yoksa seni çok önemsemiyordur yoksa seven insan iki eli kanda da olsa gelir
21 Yorumla- +1 yıl
bencede önemsemiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlum erkeklerin derdi tasası bitmez kim bilir kafasında ne dalga dönüyor garibimin sizde bomboş kadın tiplerisiniz mq
12 Yorumla- +1 yıl
bu önemli bir mesele. insan evleneceğinde hastalıkta sağlıkta diye yemin ediyor. evlenmeden önce böyleyse sonra da böyle olur.
Cevap sahibi+1 yılValla bilemiyorum ilişkinizin dinamiklerini
+1 yılAferim çocuğa. kızı tepene çıkardın mi bir kere daha inmez
12 Yorumla- +1 yıl
bu gidişle ortada kız olmayacak gibi görünüyor.
- +1 yıl
niye
Bişey yaoma geçmiş olsun dediyse sorun yok her zaman yanında olamayabilir
11 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun dedi. bilmem ya bilmiyorum yani. ben sanırım her zaman yanımda olmasını isterdim.
+1 yılBenim sevgilim hastanede yatıcak ben gitmicem. Ayrılık sebebi bu
23 Yorumla- +1 yıl
değil mi? birde daha öncede oldu. çoktan ayrılmış olmam gerekirdi
- +1 yıl
Önce geçmiş olsun size. Dediğim gibi gelmediyse önemsemiyor demektir.
- +1 yıl
saolasın
hadi ordan gitsin ondan bir bok olmaz
42 Yorumla- +1 yıl
bende aynı şeyi geçirdim kafamdan.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBayağı ilgisizmiş önemsemiyor sanırım
35 Yorumla- +1 yıl
demi ya. hiç anlamıyorum. baya rahat
- +1 yıl
Ooo biz ne anlarında yanında oluyoruz kıymet bilmediler böyle olan kazanıyor demek ki
- +1 yıl
Geçmiş olsun bu arada
- +1 yıl
saolasın ya valla. bencede ilgisiz olan kazanıyor ya. yapamıyorum ben öyle. neyse o bende :/
- 1 yıl
Kesinlikle 😊
+1 yılİlişkine de sana da geçmiş olsun..
11 Yorumla- +1 yıl
saolasınnn.
+1 yılEğer ağır bir şeyi yoksa ben de gitmezdim
11 Yorumla- +1 yıl
ben giderdim ya
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi gelmeyecek de ne zaman gelecek 🤔
21 Yorumla- +1 yıl
demi? bencede
Sorunun cevabını sende biliyosun
11 Yorumla- +1 yıl
biliyorum ama. başkalarından da haklı olduğumu, ayrılmam gerektiğini duymaya ihtiyacım var.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora vermekle tehdit et
14 Yorumla- +1 yıl
ahjdpflkdkf yok yapamam onu
- +1 yıl
Beni dinle gızzz
- +1 yıl
zorla mı getircem adamı başıma.
- +1 yıl
P1ce bak bulmus fıstık gibi kızı bi de gelmiyor öyle mi, ben olsam s1ktir çekerim direk
+1 yılGelememiş olabilir, halden anla.
11 Yorumla- +1 yıl
gelebilecek durumda gayet. öyle başka bir durumu yok
İlişkinizi gözden geçir ne yapacaksn
20 Yorumla
+1 yılDevam et tam adamını bulmuşsun 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Böyle biri denk gelince bırakmalıyız dimi değer vermemiş oluyor
- +1 yıl
Eee tabi ki
- +1 yıl
saol ya
- +1 yıl
Daha iyi erkekler onlara git bacım bu itleri bırakalım
+1 yılKosene git agla
11 Yorumla- +1 yıl
bu sefer ağlamadım.
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. ayrılabilirsin
13 Yorumla- +1 yıl
Onda o yürek var mı?
- +1 yıl
@Memetttt9295852j duygularım darmadağın anlayamazsın.
- +1 yıl
he he
Annen baban nerede
15 Yorumla- +1 yıl
onların haberi yok. üzmek istemedim
- +1 yıl
hastanedeyim yani. yataklı hasta değilim. yanımda biri olsun diye çağırdım.
- +1 yıl
öyle. ama evlenecek de biri lazım değil mi
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Gelse iyi olurdu
15 Yorumla- +1 yıl
bencede. daha öncede gelmedi ama. seviyor mudur sence?
- +1 yıl
bazılarının gerçektende umrunda değil. ben olsam ben giderdim canım gibi
- +1 yıl
kendi canım gibi
+1 yılNiye gelmemiş
15 Yorumla- +1 yıl
bir nedeni yok. işi de yok
- +1 yıl
Selasını verdir o zaman
- +1 yıl
napıyım mesela sjksldlfl
- +1 yıl
Selasini verdirmis hicbirsey de yapamaz
- +1 yıl
Ona o yürek var mı,?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
12 Yorumla- +1 yıl
demi?
Cevap sahibi+1 yılE yanii
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiykide ayrıl kim bilir kimin koynunda
210 Yorumla- +1 yıl
evde. amcası gelmiş
Cevap sahibi+1 yılOlsun sen daha önemlisin bence
- +1 yıl
bencede ben daha önemliyim ahakdldş. demi ama? birde evlenelim diyor.
Cevap sahibi+1 yılEvlenicede amcasiyla mi vakit geçirecek
- +1 yıl
muhtemelen ahsjkdlfl. bence hiç mantıklı değil onunla evlenmem değil mi?
Cevap sahibi+1 yılÖyle tâbi şu an sevgiye ve ilgiye ihtiyacın var ama o yok
- +1 yıl
hep böyle mi oluyor? yani erkekler hep böyle mi?
Cevap sahibi+1 yılHepsi değil arada çıkıyor
- +1 yıl
ben inancımı yitirdim sanırım.
Cevap sahibi+1 yılSeni düşünmeyini sende düşünme
+1 yılayrıl gitsin
20 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın.
20 YorumlaSeni önemsemiyor. Belli...
20 Yorumla
+1 yılYol ver
20 YorumlaAyril
20 Yorumla
+1 yılAyril
20 Yorumlatabikide ayril
20 Yorumla
+1 yılRuhsuzmus
21 Yorumla- +1 yıl
tabirine bayıldım.
Ayrıl
21 Yorumla- +1 yıl
bencede öyle yapayım.
Ayrıl
22 Yorumla- +1 yıl
Ayrılacak yürek var mı onda?
- +1 yıl
Köpek gibi geri gelecek
Ayrıl bence hemen
20 Yorumla
+1 yılayrıl
20 YorumlaAyrıl
20 YorumlaAdamsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyi olmuş
01 Yorumla- +1 yıl
Allah razı olsun kardeşim. bari geçmiş olsun deseydin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat