Sinirden ağlıcam şimdi

Yarın erkek arkadaşımla görüşecektik, çok yoğun çalışıyor, ama yeteri ilgiyi göstermeye çalışır her zaman. İnceliklerine alıştım onun, onda en sevdiğim özelliklerden biri bu zaten. Aynı şehirdeyiz, ama birbirine 2 saat uzaklıkta mesafelerdeyiz. Ben bir ucundayım, ailem de biraz sıkılar her zaman rahatça çıkamıyorum , erkek arkadaşımın yoğunluğu da eklenince haftada 1 defa ancak buluşabiliyoruz olursa.

Bu söz konusu olay az önce gerçekleşti, yarın nereye gidelim dedik yeşil bi yere gidelim bi köy var dedim. Sen bornovaya gelebilir misin dedi... Oraya gelene dek 2 saati yolda yerim, zaten vakit sikitimiz var dedim. 2 saat çok kıymetli bizim için, çıkmışken daha çok görüşmek istyorum onunla. Bekledim ki altında arabası var, en azından biraz yakın yere gelip beni alsın ki daha çok birlikte olalım. Aynı hesaba patlıcak zaten. Ki maddi sıkıntısı olan biri değil, zaten sık da görüşemiyoruz. Buna rağmen pintilik yapması işgüzarca geldi. Yol hesabı yaptığımı söyledi bunun üstüne. Her zaman gittiğim yol, alışığım ben zaten uzun yola. Maksadım daha çok onunla olmaktı.

Sonra da bozulduğumu anlayınca ben sizin oraya gelirim, 2 saat önce çıkar gelirim diye laf çarptı. Ben de gelme dedim, otobüse atla balçovaya gel ortak noktada buluşalım dedim. yarın görüşürüz dedim, o da peki ben çıkayım o zaman yarın 1de görüşürüz dedi. Güle güle dedim çıktı gitti... Açıkçası böyle basit hesaplara girmesi üzdü aslında beni :( Ona yakıştıramadım, zaten görüşemiyoruz.

Yaptığım saçma olabilir, ama hatam varsa lütfen biraz yorum yapın arkadaşlar... Haksızlık da etmek istemiyorum ona.
Sinirden ağlıcam şimdi