SANIRIM DELİRİYORUM. AÇIKLAMA?

O kadar saçma sapan şeyler düşünüyorum ki anlatsam inanamazsınız. Her şey 2018 yılında okb hastalığı denilen hastalığın bende başlamasıyla başladı. Tabi ben ilk zamanlar bunun bir hastalık olduğunu bilmiyordum. Bilmeyenler için “okb yani obsesif kompülsif bozukluk bir takıntı hastalığıdır” bende şöyle takıntılar çıktı. Eğer masaya 2 defa vurmazsam annem ölür. Gibi bir çok takıntı. İnsanlar sürekli bana bunları yaptığım zaman garip garip bakarlardı. Bir de ben kendimi çok çirkin hissederdim yani aslında çirkindim. Dışarı çıktığımda her ne kadar güzel giyinip makyaj yapsam da herkes bana iğrenir bir şekilde bakardı. Hatta bazıları gülerdi. Sonra bu takıntılar daha da büyüdü “eğer buraya dokunmazsam herkes bana gülecek” eğer instagrama bu fotoğrafı atarsam artık kimse bana gülmeyecek” böyle şeyler düşünmeye başladım. Sonra aklıma şöyle bir şey geldi.. benim adım ve soy adım öyle bir şey ki adımda ya da soy adımda ne R harfi ne M harfi ne de K harfi ne de S harfi var.. ve adımda soy adımda çift sayı. Bundan herkes bana gülüyor ben seçilmiş kişiyim bu hayatın bana bir oyunu diye düşündüm ve adımı ve soy adımı değiştirmeye karar verdim. Fakat ailem izin vermedi bundan dolayı yaptıramadım. Bu olayların hepsi 2018 yılında oldu. Ama bakın mesela ben diyorum ki buraya dokumazsam herkes bana gülücek ve dokunmuyordum ve gerçekten herkes bana gülüyordu. Neyse ben dedim ki kendime tamam seçilmiş kişiyim ama bu sadece 2018 yılı için.. 2019 da bitecek her şey. Ben tekrar normal insan olacağım.. olmadı ve bende hala bu tikler devam ediyor.. üstüne bir de tanıdığım biriyle bağladım kendimi. Yani eğer benim hayatım kötüyse onunki güzel benimki güzelse onunki kötü gibi. Neyse.. hatta bir deftere küçüklük anılarımı yazdım ve dedim ki bunu yakarsam her şey bitecek.. yine bitmedi.. tiklerim devam ediyor herkes bana gülüyor bir gün iyi davranan diğer gün kötü davranıyor. Ve hala bende bu düşünceler var. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Okuduğunuz İçin teşekkür ederim..
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta kaç defa Allah’a isyan ettim dedim ki Allah’a isyan edersem bitecek kimse bana gülmeyecek isyan ettim olmadı dedim ki allahtan ağlayarak af dileyim Allah yardım edecek etmedi yine herkes güldü bana
SANIRIM DELİRİYORUM. AÇIKLAMA?