Sevgilimle kavga ettik ayrıldık da demiyoruz barışmıyo da?

son zamanlarda onun problemleri vardı konuşmuyodu pek ama ben hep alttan aldım yanında olucağımı söyleyen mesajlar attım aradı en son özür diledi çok seviyoruz birbirimizi iyiydik ama ben iki gün önce sebebini söylemeden trip attım ona naptım diye sorduğunda da yok bişey ben dışarı çıkıcam haberin olsun dedim çok sinirlendi bir kez daha yapmıştım bunu yine çok kızmıştı ama o an düşünemedim işte profilinde adım yazıyodu sildi falan ve sormadan yargılamandan bıktım bilmiyorum dedi. bitti demeden biter mi bilmiyorum özür de diledim yazdım da uzun uzun ama bilmiyorum şu an ne yapmam gerektiğini. yardımcı olabilir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
son zamanlarda onun problemleri vardı konuşmuyodu pek ama ben hep alttan aldım yanında olucağımı söyleyen mesajlar attım aradı en son özür diledi çok seviyoruz birbirimizi iyiydik ama ben iki gün önce sebebini söylemeden trip attım ona naptım diye sorduğunda da yok bişey ben dışarı çıkıcam haberin olsun dedim çok sinirlendi bir kez daha yapmıştım bunu yine çok kızmıştı ama o an düşünemedim işte profilinde adım yazıyodu sildi falan ve sormadan yargılamandan bıktım bilmiyorum dedi. bitti demeden b
Sevgilimle kavga ettik ayrıldık da demiyoruz barışmıyo da?