Kız arkadaşımla kavga ettik ve ayrıldık... Barıştık diyor şimdi fakat çıkmıyoruz! Bu nasıl olur?

Kız arkadaşımla, benim kıskançlığım ve onun bana yalan söylemesinden ve gizli gizli bir şeyler çevirmesinden dolayı kavga ettik ve ayrıldık... sonra bana barıştık dedi fakat çıkmıyoruz! Düşünecem dedi. Ne kadar diye sorduğumda? bilmiyorum dedi 1 ay 2 ay belki 3 ay falan... Bu nasıl olur? Acaba biraz bekar hayatı mı yaşamak istiyor? Başkalarıyla gönül eğlendirmek falan mı? Çünkü ben mesaj atmadığım zaman atıyor. Fakat arkadaşım diyor... normal bir arkadaş gibi. sonra konuşurken bazen ağzından aşkım lafını kaçırıyor.Noldu diyorum? yanlışlıkla söyledim diyor. ağzımdan kaçtı ne de olsa 2 yıl çıktık...

Ama bana yalan söylemeye devam ediyor... Okula konsere gidecektim diyor ama gitmedim,fakat onların yaşadığı köyde okulda konser falan yok, okulda disko yapıyorlar..(bende bunu başka bir yerden öğrendim) sonra disko yok mu deyince ,hayır yok diyor bizde.. ama ben gördüm dedim varmış... o zaman çeviriyor lafı. ha o disko değil,konserden sonra 20 dk müzik çalıyorlar falan diye uyduruyor. Fakat konser falan yok sadece disko var.Yani yalan diyor yine bana göz göre göre...
Kız arkadaşımla kavga ettik ve ayrıldık... Barıştık diyor şimdi fakat çıkmıyoruz! Bu nasıl olur?