Kız arkadaşıma karşı güven sorunu yaşıyorum yardım edin?

Arkadaşlar 2 aydır beraber olduğum bir kız arkadaşım var. Bu kız beni gerçekten seviyor ama kız geçmişinde baya oynak bir kızmış. Geçmişine çok takıldığım için çok tartıştık. Geçmişimi boşver, beni şimdi ki halimle sev diyip duruyor. Geçmişimde yaşadığım şeyler için pişmanım diyor. Her ne kadar zor olsa da kafama takmamaya çalışıyorum. Bana güven diyor, bana güvenmen için ne yapabilirim diyor. Ama kız arkadaşımın hoşuma gitmeyen bazı davranışları var. Mesela fazla sıcakkanlı ve insanlara karşı hayır diyemeyen tiplerden. Yani en ufacıcık şeyde güleryüzlü olup sohbet etme çabasında bir tip.

Bu kanında var. Ona da söyledim, böyle olma biraz dikkat et dedim ama ben hep böyleydim beni değiştiremezsin dedi. Seni değiştirmek istemiyorum sadece biraz mesafeli ol erkeklere karşı diyorum. Mesela 2 gün önce bir cafede akşam akşam kız başına oturmak istedi.

Ben yanında yoktum. Canı cheesecake istemiş. O cafede bir tane tek başıan oturan kız göremezsiniz fakat benim sevgilim nedense tek başına oturmak istiyor. Oturma tek başına al pastanı evde ye dedim, sen gel o zaman yanıma dedi. Şimdi gelemem al pastanı eve git dedim, sinirlendi ben böyleyim dedi özgür ruhluyum falan dedi.. bir de onun yüzünden tartıştık. Ama sonra moralimin bozulduğunu anlayınca, tamam sen ne dersen o olsun falan demeye başladı.. Seni kaybetmekten korkuyorum, ama beni de bu kadar kısıtlama tamam seni anlıyorum ama bilmiyorum falan demeye başladı.

Tamam diyor ama yine yapıyor. Farkında değil galiba bilmiyorum.. Mesela bir iş yerine garson olarak girdi.. İş yerindeki insanların çoğunu tanıyorum fakat kız arkadaşım bunu bilmiyor. Bana sürekli kız arkadaşım hakkındad olumsuz yorumlar yapıyorlar. Mesela daha bugün kız arkadaşımın müşteriler dahil, kendilerine karşı bile fazla güleryüzlü olduğunu söylediler. Bunu duyunca baya kötü hissettim, güven sorunu yaşıyorum bilmiyorum. Kız sürekli bana asla güvenmeyecek misin diyip duruyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen birşeyler yazın, yorumlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.
Kız arkadaşıma karşı güven sorunu yaşıyorum yardım edin?