Kız arkadaşıma güvenmelimiyim?

Merhaba arkadaşlar benim 4 senedir bir ilişki var 3 sefer ben ayrıldım ben sıkıldığım için çok fazla konuşmaktan. sonra biz 4 barışmamızda ben sürekli güven problemi yaşadım bir şey oluyordu ben kavga ediyordum bana kanıtlıyordu yalan olmadığını ve benimle konuşmayı kesiyor çocuk gibi davranıyorsun diyor wp te bazen geç yazıyor başkaları ile konuşuyor diye düşünüyorum ama hep kız arkadaşları ile ne konuşa bilir diye soruyorum ve biz gene ayrıldık bana sen artım çok gibi davranıyorsun hiç akışına bırakmıyorsun diyor ama ben çok seviyorum kaybedeceğim için benden ayrıldı patlak verip biz 7 ay ayrı kaldık geri barıştık şu an da be ben gene aynı durumu yaptım 3 haftadır bana soğuk yapınca benden sıkmaya başladım ve şu an git dedi olgunlaş dedi öyle devam ederiz dedi gene ayrılmak mı istiyorsun dedim ve iyice benden soğudu bana olgunlaş ben senin olgunlaştığını analdığımı düşündüğüm zaman yazarım dedi ben ne yapacağım bilmiyorum ama çok seviyorum şu an ne yapacağımı bilmiyorum ayrılırsak bir daha iki dünya bir araya gelse dedi gene barışmayız dedi bana fikir vere bilirmisiniz.
Kız arkadaşıma güvenmelimiyim?