Merhaba arkadaşlar benim 4 senedir bir ilişki var 3 sefer ben ayrıldım ben sıkıldığım için çok fazla konuşmaktan. sonra biz 4 barışmamızda ben sürekli güven problemi yaşadım bir şey oluyordu ben kavga ediyordum bana kanıtlıyordu yalan olmadığını ve benimle konuşmayı kesiyor çocuk gibi davranıyorsun diyor wp te bazen geç yazıyor başkaları ile konuşuyor diye düşünüyorum ama hep kız arkadaşları ile ne konuşa bilir diye soruyorum ve biz gene ayrıldık bana sen artım çok gibi davranıyorsun hiç akışına bırakmıyorsun diyor ama ben çok seviyorum kaybedeceğim için benden ayrıldı patlak verip biz 7 ay ayrı kaldık geri barıştık şu an da be ben gene aynı durumu yaptım 3 haftadır bana soğuk yapınca benden sıkmaya başladım ve şu an git dedi olgunlaş dedi öyle devam ederiz dedi gene ayrılmak mı istiyorsun dedim ve iyice benden soğudu bana olgunlaş ben senin olgunlaştığını analdığımı düşündüğüm zaman yazarım dedi ben ne yapacağım bilmiyorum ama çok seviyorum şu an ne yapacağımı bilmiyorum ayrılırsak bir daha iki dünya bir araya gelse dedi gene barışmayız dedi bana fikir vere bilirmisiniz.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sıkıldığı için ayrılan birjne bence çok güzel yapıyor kız bence de barışmayin
Şuanda konuşuyoruz ama şu an 12 ye geçti biraz stresliyim sen benim üstüme geldikçe bok ediyorsun diyor ve barıştığımızdan berli beni instadan bile takip etmiyo çünkü bana zaman bırak diyor beni sıktığı için ayrılmıştım bunaltınca ama şu an ben güvenmek zorundaymıyım konu bu
Bana şu an olgunlaş öyle diyor çok çocuksu sun diyor ben cidden ona aşığım hiç bir kıza bakmadım ben başka bir kızla konuşmadım bile
Ayrlın kız biraz daha heba etmesin hayatını senin gibi biriyle
Knka cidden ben çok seviyorum ben ne yapıyorum gitmesinden bile korkuyorum barştığımızdan berli beni instadan bile takip etmiyor güvenmek zorundamıyım ve şu an olgunlaş diyor ben ne yapıyorum ki
Sahip çıkıyorum ben ben onu namusum gibi seviyorum sahip çıkıyorum kaç sene olmuş ben dudağından bile öpmedim
Ablacım o öyle olmaz sıkıldım 3 sefer ben ayrıldım demişsin bu kız niye senle kalsın ger. izekalımı bu kız
Abla cidden seviyorum ve beni affetti aslında sıkıldı demiyelim olay biraz derin çünkü benim hep güven meselemden dolayı oldu konular ben bir kaç arkadaşının lafına inanıp yanlış yaptım sıkıldım diyip ayrıldım bir kere olsun yanlış bir şey yapmadım onun için ve şu an askere gideceğim nasıl güvenip gidecem bilmiyorum başka biri ile olursan diye diyorum bana diyor ben bu zamana kadar seni unutup geldim diyorsa gene yapmam birisi ile olma diyor lütfen biraz olgu ol diyor ben güvenmek istiyorum sadece ben ayrıldım diye banim canımı 2 kere acıttı ve ben gene seviyorum onun sevdiğine de inanıyorum ama çevreye güvenemiyorum
Abla lütfen bak yardımcı ol bana şu an çok kötüyüm
Çocum sen bu düşünce yapısından çıkmadan hangi kadın seni ne yapsın acaba paranoyaya bağlamışsın olayı kendine güvenin yok her daim aldatıldığ8nı düşünüyorsun git bir psikologa
Abla ben kendime de güvenmiyorum Cidden boşa yaşadığımı düşünüyorum hep kendi açımdan bakıyorum ilişkiye akışına bırakamıyorum psikoloğa gitmem daha mı iyi olur. Ben seviyorum cidden sevgilimi ben düzeldikten sonra sence yürürmü bu ilişki o kişi ile
Yürümeyebilir ama en azından senin yüzünden olmaz
Neden yürümeye bilir ki abla ben kaybettikten sonra ne değişecek benim psikolojim gene bozulacak karşı taraf ne yapcak ki
Çocum git sevgilinle konuş bunları ben ne yapabilirim oturun konuşun olmuyorsa ayrılırsınız 19 yaşındasın sen daha ya ne bu o olmazsa ö lürüm tavırları herkes herkessiz yaşayabilir kimse kendini oksijen sanmasın
Abla seviyorum cidden unuttum bırakmalımıyım
boş ver onu
Niye Knka unutamıyorum cidden seviyorum ama
Sen olayın içindesin herkesten daha iyi bilirsin.
Knka şu an yaptığım davranışları çocukça bir davranış mı sana göre
Karar size ait
Güven.