'Bana zaman ver bir şeyleri aşamıyorum' ne demektir?

Şu anda gerçekten çok kötüyüm umarım bana bir şeyler yazarsınız.Erkek arkadasımla uc ay once arkadas olarak sonrada sevgılı olarak bır ay olmustu ılıskıye basladık ılıskıdeyken genelde kendını cok anlatmayan duygularını saklayan bırıydı ancak yalnız kaldıgımızdada donem donem cokcada ıyı gecırıyorduk hep arar sorar merak ederdı.Son bır haftadır benı hıc aramadı ben ıstedım dıye bulustuk ondada bır agbısının yanına ıcmeye gıttık o gunde kendımız hakkında konusmadık ben ustune gıtmedım ama genede guzel gıden bır aksamdı.Bugun neden boylesın dedıgımde senınle alakası yok ama senıde uzmek ıstemıyorum bana zaman ver bır seylerı asamıyorum dedı sızce ne demek ıstedı sızce ben ne yapayım su anda gercekten de cok ama cok uzgunum ıcım acıyor dıyebılırım ?Lutfen yardımcı olun.:/
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar tüm görüşleriniz İcin cok teşekkür ederim cok sagolun kendiliğinden acildi zaten önce insanlardan uzağım kendi kabuğuma çekildim gülüyorum ama öyle degil dedi sonrada 'unutmadığın birimi var 'deyince belkide öyle dedi unutamıyorum başaramıyorum dedi ;/ hayırlısı olsun hayatta her şey var ...
Güncellemeler
+1 yıl
Cok üzgünüm ama yapicak bır şeyim yok ben degil o düşünsün bundan böyle !
'Bana zaman ver bir şeyleri aşamıyorum' ne demektir?