Ayrılalı 4 ay oluyo aile yüzünden ayrıldık bu söz hangi anlamda kullanılmış olabilir :)
unutmak için mi?
yeni birisini bulmak için mi?
bir gün kavuşmak için mi?
unutmak için mi?
yeni birisini bulmak için mi?
bir gün kavuşmak için mi?
-" Ve Zamanı Geldiğine Rabbin sana Kalbindekini Verecek ve seni Hoşnut kılacak. "
Kur'an - Duha /5
Yani diyo ki dualar kabul olması için zamana ihtiyaç var sen benim dumasın ben amin dedim se nde zamanını bekle benimle beraber ;)
Bir gün kavuşacak kardeşim gözün aydın unutmamış seni
kardeşim demek ki peşinden koşmak saçmaymış 3 aydır barışalım edelim diyordum 1 aydır arayıp sormuyordum 10 gün önce bu yazıyı paylaşmış
aynen doğru ama gidene yol vermesini de bilcen çokta üzülmücen hayırlısı dicen
işte bende tam 3 ay denemediğim yol kalmadı yok istemiyor engelliyor işte 10 gün öncede bu yazıyı paylaşmış
Senden bir adım gelecek mi diye paylaşmıştır.. katil illaki maktulu merak eder cinayet mahaline uğrarmış derler yani sanırım buna benzer bir şeydi :)
Ettigi dualarin birgün gerceklesecegine inanan, kendi kendini avutup amin diyecegi günü bekleyen bir insan modelinin bekleyisi.
avuttuğunun bende farkındayım da 4 ay oldu ayrılalı 3 aydır koşuyordum peşinde 1 aydır hiç arayıp sormadım 10 gün önce bu sözü paylaşmış
Belki başkası için dua ediyordur..
başkası olsun diye mi
Olabilir..
tek farklı görüşü sen paylaştın vala
Cevap
4Cevap
Daha bitmiş birşey yok ileride kavuşuruz demek istemiş.
eminmisin kardeşim :) bu arada tipimiz aynı
Faydasını gördün mü tipinin😊 eminim bu yazıdan çıkan bu...
yok ya ne faydası olcak senden biraz daha beyazım bazen dikkat çekiyor o kadar :) bende bu yazıdan bunu çıkardım ama diğer anlamlardada olabilir dedim sonuçta 4 ay geçti
Uzun vakit oldu haklısın ama siz ayrılmadınız ailevi sebeplerden dolayı olduğu için en doğru açıklama bu, sen işin içinde olduğun için bilemezsin 3. Kişi daha iyi anlar.
ama onlada tartışmıştık
Sebebi ailevi sonuçta, dediğim gibi şüphen olmasın uzun zaman olsa da, senle iyi bir gelecek için dua etmiş zamanı gelir diyor.
kardeşim sen ne mezunusunun fen edebiyat falan mı okuyosun
İletişim okuyorum
yani benle gelecek için paylaşmış diyosun değil mi
Evet net farklı bir anlam çıkarma.
ilk okuduğumda 1. anlamda anladımda sonra tekrar tekrar okuyunca nereye çeksen o tarafa gidiyor
Aynen fazla dusununce şüphe kalıyor insan da, onun için 3. kisi anlar diyorum ya.
vala 1 önce hayırlısı neyse o olsun demiştim unutmuştum artık ama yazıyı görünce demekki ailesinden dolayı sevmiyorum soğudum diyen insan unutmamış
bir gun kavusmak icin gibi geldi bana :) sana mesaj var :)
Bana barışmak için gibi geldi 😊
istemiyorum , sevmiyorum demişti 1 ay önce ama :)
1 aydır arayıp sormadım bende ilk özlem olarak düşündüm ama sonra diğer anlamlarada çıktığını anladım sence özlediğinden mi yazmış
saol burjuuvaa abaaaaaaa :)
:D :D
Bir gün yine kavuşabilmek için
diğer anlamlarda olamaz mı
Benimde 4 ay oldu bende ailem yüzünden ayrıldım
koştun mu peşinden
sonuç?
blader sende çok temiz masum birine benziyon ha
aynen kardeşim bende aynı vicdan azbndan iyidir benimde yaş 23
aynen benimde o şekildeydi ondan dolayı zor oluyor zaten ama ben alıştım
istemiyorum diyemi
heymambomamboitalyano
Sana karşı hala umutlu demek bence
bende gayet açık ve net bir cevap..
bende
bende değil bence
Kavuşmak için
1 aydır arayıp sormuyordum demek ki üstelemek iyi değilmiş
Yüzü yoktur muhtemelen
ya da sürekli peşimden koşcak diye düşündüğünden :)
Olabilir
burnuna noldu senin ya :D
Belki beddua etti
amin dediğim bedduaların zamanı var zamanı gelince hepsi gerçekleşsin falan mı :)
Olabilir belki 😅😅
şaka bir yana :) 1 aydır arayıp sormuyorum 10 gün önce paylaşmış sen ne çıkardın bu sözden
Ben birsey çıkarmam 😅😅 ben öyle seyler yapmam hic 😅😅😅 yapmamak daha ilgi çekici 😅😅
bencede bende aynı sen gibi düşünüyorum :)
😅😅😅 ne güzel 😅😅
gelcek olan buyursun gelsin :)
Aman seviyorsan mesaj atacaksin
Öyle sozle mozle mesaj attirmayi düşünmek saçma
onun için diyosun galiba aynen öyle benim için diyosan zaten ben o kadar koştum peşinden bıktıydım artık 1 aydır da arayıp sormadım zaten hevesim bile kalmadı artık zamanla alışıyor insan
Aynen kız için dedim
aile istemiyor ondan dolayı yapmaz
Hmm ozaman zor
dua ediyor sana kavusmak icin ben oyle anladm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar