Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Yani şimdi zaman Kime göre neye göre Bu zamandan kasit eğer hani ben biraz kafamı dinleyeyim Biraz düşüneyim İşte benim biraz zamana ihtiyacım var Kararsızım işte biraz kendimi başıma kalmak istiyorum ya da işte sensiz biraz hani ayrı kalayım mantı varsa bunu zaten hiçbir şekilde zamanı olmaz o hiçbir şekilde artık geri dönüşü olmaz bence yol verilmeli ama zaman derken hani atıyorum işte ilişkilerde Bazen şu da söyle ne biliyor ya beşte ben biraz ayrı takılmak istiyorum hani en azından bir iki üç gün ama böyle bir sayı verin ben hani iki üç gün ya da üç dört gün biraz böyle ayrı geçtim yani birbirimizin değerini almayalım Hani mola vermek Gerçi buna Tabii çok yanlış bir şeydir Ama bunu tabii çoğu kişi uyguluyor Hani bu şekil bir şeyse Belki bir yere kadar o da bir yere kadar diyorum Tabii ki hani tolerans tanınabilir
İlsikide zamana ihtiyacım var diyen kisiye zaman vermem sanırım çünkü zamana ihtiyacım var demesi kötü hissediyordur aklı eski sevgilisindedir üzülmüstür falan bu neden den dolayıda zamana ihtiyacım var der ve bu kisininde bir yarası olduğu anlamına gelir ve iliskiye hazır olmadığı anlamına gelebilir bu yüzden ben kendimi geri çekerim bunu anlarsam eğer gerçekten baska hayat meseleri yüzünden zamana ihtiyacı varsa ozaman tabii ki zaman veririm sonuçta bu gerekli birseydir, bu yüzden karsı bir cins eğer zamana ihtiyacım var diyorsa ozaman mutlaka arastırılmalı sormalı eğer yarası varsa ozaman bu kisiye zamana ihtiyacım var demesi tamamen dediğim gibi yara bandı olarak kullanılabilir karsıdaki bu yüzden kendisini geri çekmelidir ki bende aynen öyle yaparım. diğer farklı olarak yorumlamak gerekirse bir karsı cins eğer zamana ihtiyacım var diyorsa ozaman belkide iliskiyi bitirmek istediğinden dolayı böyle diyor olabilir yani eğer son zamanlarda soğuksa ve iliskide ara verelim demek istiyorsa zaman yani bunu demesi dediğim gibi ozaman iliskiyi bitirmek istediği anlamına gelebilir bu yüzden mutlaka neden ara vermek istiyor? bu mutlaka arastırılmalı eğer birden öyle ara verilirse arastırılmadan karsıdaki ihtimalleri bilmeden bekler ve zaten ara verelim diyen biri geçerli bir sebebi yoksa hayatla alakalı mutlaka bir sorunu vardır, dediğim ihtimallerden biridir mutlaka yarası vardır zamana ihtiyac duyar ya da bitirmek istediğinden dolayı.
Adı üstünde zaman istiyor. şu an hazır değil yani belkide aklı düşünceleri eskide. böyle bir durumda yeni bir ilişkinin başlaması zor, yeni bir ilşki başlasa bile ilişkide tek taraflı yıpranma yaşanır
Ben biraz malım veririm..
Cevap
13Cevap
Zaman istiyorsa kafası karışık ya da sevdiğinden emin değil böyle şey soğukluk sebebi o ilişki biter. Ben zaman verirmiydim bilmiyorum.
Vermem bitiririm , isteyen istediği yere gidebilir (,
Zaman en önemli şeydir , o zaman zarfında ben de ondan dönüş beklemeyecek şekilde kendimi ayarlarım
istediği kadar. iyi gelecekse dinlesin kafasını tabi
Zor günler geçiriyor olabilir, kişisel problemleri olabilir. Elbette veririm zaman.
zaman değil önce bir azar sonra da tekme yakışır hickimse beni bekletemez
Işin içine zaman giriyorsa o ilişkiden hayır gelmez
Çok uzun bir zaman vermezdim
Vereceğim tek şey yol olur
Bahane onlar hep
Zamanını çalmayım derim😀
Sonsuza dek zaman onun olabilir
Elbette yol da veririm zaman da
Veririm fakat insan soguyor yipraniyor
Veririm sonsuza kadar ama
zamanım varsa evet :)
Veririm. Ama soğurum.