Kafasında başka biri yoksa gerçekten de zamana ihtiyacı olabilir. İnsanlar bazı şeylerin kararını hemen veremezler, düşünmeleri gerekir. Kuantum işlemcisine sahip değiliz sonuçta.
İlışkiyi bir anda kestirip atmak dönüşü olmayan bir yola girmek yerine , zaman kazanmak için söylenmiş klişe bir söz.. Sen elimin altında dur başka birisi girmesin hayatına beni bekle demektir karşı taraftan zaman istemenin açılımı Zaten hayatı olumlu bir şekilde devam ederse evdeki hesap çarşıya uyarsa bir zaman sonra ilişkiyi hiç aramayarak bitirecektir... işler istediği gibi gitmezse geri dönmek için açık kapı bırakmak isteyen sevgilidir.. Ne istediğini bilmeyen değil , ne istediğini son derece iyi bilen kurnaz sevgilidir... Sevgiliye şimdiden yol yapıyordur.. Çünkü gerçekten seven birisi zaman istemez varsa hayatında bir sorun problem bunu sevgilisi ile dertleşerek paylaşarak bu sorunu birlikte aşmaya çalışır...
Bu zaman istemek, ara vermek bana saçma geliyor yaa. Neyin zamanını istiyor. Ayrılık konuşmasını ayarlamak için mi zaman istiyor? Bana belirsizlik içeren her türlü eylem saçma geliyor. Kendileri zaten ne yapacağını biliyor. Ama karşı tarafı arafta bırakıyor. Ne zaman isterim, ne de ara. Sadece karşımdaki insanın net olmasını isterim.
Hayır aslında tam tersi ne istediğini çok iyi bilen tarafdır ayrılmak istiyor işte ilişkiye zaman verelim ara verelim diyorsan ayrılalım ama ben bunu sana söylemeye cesaret edemiyorum demek yol vermek lazım gitsin olmuyorsa olmuyordur
Evet ne istidegini bilmeyen ve sen beni bekle ben alternatifleri değerlendireyim diyen taraftır bir kaç sene sonra gelir tekrardan hayatını mahveder. Seninde alışkanlığın olur artık alışırsın gidip gelmelere benim 5 senemi yiyen kadın bunu bana çok yapti psikolojim alt üst şu an hiç bir şey yolunda gitmiyor. Bir gün evlilik hakkında konuşurken bir gün konuşmama kararı alan bu kadın hayatımı mahvetti. Siz sakin izin vermeyin zaman isteyenlere sakın geri dönmelerine de izin vermeyin hayatınızı mahvettirmeyin.
Sevgisi azalmış olabilir, ilişkiyi bitirmekle bitirmemek arasında gidip geliyor olabilir, kafasında birden fazla soru işareti olabilir, hayatındaki kişiye eskisi gibi anlamlar yüklemiyor olabilir... Çok fazla nedeni var aslında. Ama ne olursa olsun sonu hep aynı yere çıkar. Zamana ihtiyacım var diyen biri bir daha asla eskisi gibi olmaz. Yavaş yavaş araya soğukluk girer ve bir gün, bir şekilde o ilişki biter.
Bnce kişiden kişiye göre değişir çünkü psikolojik bunalımda olabilir sıkıntıları olabilir mesela benim erkek arkadaşımda öyle içeri girme ihtimali var ve ciddi düşünüyoruz annesiyle ilk kez beni tanıştırmış birisi şu an psikolojisi bozuk ve ilişki düşünecek durumda değilim dedi kimseyi istemiyorum ben kimse değilim deme dedi senle alakası yok kafam çok dolu kafam rahat olmadan dosyalar kapanmadan içimde kafamda rahat etmeyecek dedi dosyalar kapansın zaten senle evlenmek yuva kurmak istiyorum sana da sözüm söz erkek sözü veriyorum annemin üzerine yemin ediyorum dedi şu an ikimizde birbirmizi bekliyoruz mesela
burada konu çok farklı yerlere gidiyor. Belki derin yaraları vardır kafa dinlemek istiyodur. Belki de olma yolunda ilişkisi vardır. 2. Planda tutuyordur. Olursa gönderir olmazsa ilişkiye başlar
Gerçekten zamana ihtiyacı olabilir. ''Sen yedekte dur. Başkası var. Olmazsa sana dönerim'' olabilir Ayrıldım diyemeyecek kadar özgüveni düşük olduğundan yol yapıyor olabilir. Duruma ve kişiye bağlı
Damarlarında başka birinin adı vardir kapanmayan bir yarası vardır ya da sana sarı ışık olup yeşil ışık olmak istediği başkası vardır Ve kesinlikle ne isteğini bilmiyordur
İstemeyen kişidir net bahane bunlar bir kişi sizi istese asla o yollara girmez bana zamana bırakalım diyipte zaman geçmeden bi baskasıyla birlikte olan birisi vardı sevmeyen insan gözün üstündeki kaşı bahane eder misali..
Bnce kişiden kişiye göre değişir çünkü psikolojik bunalımda olabilir sıkıntıları olabilir mesela benim erkek arkadaşımda öyle içeri girme ihtimali var ve ciddi düşünüyoruz annesiyle ilk kez beni tanıştırmış birisi şu an psikolojisi bozuk ve ilişki düşünecek durumda değilim dedi kimseyi istemiyorum ben kimse değilim deme dedi senle alakası yok kafam çok dolu kafam rahat olmadan dosyalar kapanmadan içimde kafamda rahat etmeyecek dedi dosyalar kapansın zaten senle evlenmek yuva kurmak istiyorum sana da sözüm söz erkek sözü veriyorum annemin üzerine yemin ediyorum dedi şu an ikimizde birbirmizi bekliyoruz mesela
@İsimsizler343545 Benim sevdiğim de ölümden döndü karnında boydan boya dikiş var sacma sapan düşünceleri vardı ama ben şöyle düşünüyorum kötü günleri bahane edip uzaklasmak bana sacma geliyor zamana bırakalım dedi baskasına gitti sevdiğin sığınacak bir dalın da olmalı aynı zamanda bu konuda fazlasıyla darbe yediğim için bana samimi gelmiyor benim de şu an ciddi sıkıntılarım var ilişki kaldıracak seyde değilim ama sevdiğim gelse kabul ederim yanımda olsun isterim tabi belki gerçekten merttir delikanlıdır orasını da yaşamadan göremezsin dilerim istediğin gibi olur her şey
Ya erkekler kadınlar gibi değil maalesef ki kimisi içine kapanır her şeyini paylaşmaz ben tabiki isterim gelsin bana sığınsın ama kendi sıkıntılarını kendi çözmek ister kisimi sıkıntıları düzelmeden de iyi olmaz hatta kaç tane ilişki uzmanını dinledim onlar da aynı görüşteler yani ilgisiz ve umursamaz diye sevgisiz sanmayın çoğu erkek sıkıntılarını atlatmadan iyi olmazlar size gelipte bu süreçte benden fazla bir beklentin olmasın kafamı toplamak istiyorum dediğinde anlayışlı karşılayın bu erkekler düşüncelidir ama bir anda hiçbir şey yokmuş gibi sizden ayeılıyorsa sıkıntısı oldupunu bile söylemiyorsa o erkeği zaten siz bırakın diyordu benim ki de ilki oluyor bana söylemişti bana zaten dosyalarım kapansın zaten senle evlenmek yuva kurmak istiyorum sözüm söz dedi birbirimizi bekliyoruz zaten kimisinin gerçekten sıkıntısı olmaz bahane eder uzaklaşır kimisinin gerçekten sıkıntısı vardır aslında bu bahane değil sadece saçma sapan konuştuğu için istemsizce kırmaktan korkuyor şahsen benim erkek arkadsşım böyle
Ve biz zaten zamana bırakalım ne olursan olsun demedik birbirimizi sıkıntıların geçmesi için bekliyoruz yani kimseyi istemiyor zaten şu an çok mutsuzum annemi bile mutsuz ediyorum seni nasıl mutlu edicem dedi annesile ilk kez beni tanıştırdı evlenmek istediğim karakterde insan sensin dedi annesi beni herkesle değil gelinimle tanıştır demiş erkek arkadaşım da senin gibi birini bulursam kaybetmem demiş zaten bana da annem gibisin der her zaman ( iyi anlamda) ben ona kaybetme korkusu yaşatmıştım net olmuyor bana diye ya hep ya hiç demiştim daha sonradan seni asla affetmem demiştim ondan sonra sen beni beklemeyi kabul etmeseydin o an bitirseydin ben sıkıntılarım bittiğinde bile ilk gelip sana yazacaktım gönlünü alacaktım dedi ama dosyalar kapanana kadar bana anlayış göster dedi mesela bayan kuaföründe çalışıyor önceden hiç kıskanmazdım ama şu an sıkıntılardan dolayı eskisi gibi değiliz ve müşterileriyle konuşmadını bile kıskanır hale geldim ister istemez oluyor wp giriyor biz böyleyiz ama müşterisine cevap veriyor ve asla bana telefonunu göstermekten çekinmez kaaç sene önceki olan mesajları bile var hepsine al bak istersen demişti
@İsimsizler343545 bu konuda cok can yakıcı seyler yasadım bu halleri de cok iyi biliyorum cezaevi konuları zaten ayrı sıkıntılı konular bu dediğim seni çok etkilemeyecek biliyorum aynı seyi bana da dediklerinde ben de senin gibi düşünürdüm anlıyorum tek diyebileceğim icraat görmedikçe hiç bir lafa inanma benim sevdiğimin annesi manavından tut binaya asansör tamirine gelen adamlara kadar gelinim diye tanıstırdı bu yaz memleketlerine gidecektik nenesigille tanısmaya ama ilkte yaptıgı gibi bahanelere sıgındı gitti ve bir baktım ki benimle konusurken baskasıyla da konusuyormus ben hep onların evinin içindeydim babası kızım diyordu annesi ölüp bitiyordu kesindi evlenmemiz elbetteki sevdiğini bekleyeceksin ben 9 yıl bekledim ama cok umutlanıp kendini kaybetme akışa bırak seven zaten hiç bir kosulda bırakmıyor
Kararsız kendine faydası olmayan net olmayan insandır belirsizlikler içerisinde acaba geri döner mi diye bekleyemem. Ara mara yok ya hep ya hiç bence. Ara falan hikaye seven adam ya da kadın zamana ihtiyaç duymaz zaman yaratir
Zamana ihtiyacım var diyen birisinin kafası karışıktır. İçinde oturtamadığı düşünceleri vardır, hislerinden emin değildir. Sevgisi yetmiyor, ilgi görmüyordur. Çoktan kopmuştur... Sararmış bir yaprağı ufacık bir meltem bile savurmaya yeter 🌺 kız
cok ıyı bılır , çarka çıkmıştır , ar-ge çalışması yapacaktır , ama elinde joker olsun bulamazsa idare edecektır senle velhasıl o sure zarfında çökme bana diyendir.
ergen kız vajina fısıltısı olarak görür. çok şey etmeyiz genelde.
Eğer benim bir ilişkim varsa ve karşımdaki ilişkimize biraz ara vermek istediğini, zaman vermemi istiyorsa ben direkt bitirme taraftarı olurum ve evet aklı bulanıklaşmıştır bu kişinin
Bende zamana ihtiyacım var dedim ama bu tamamen karşıdakine guvenimin oturması iyice tanimam içindi. Ve kendimi hazır hissetmiyordum. Halada öyle. Kimseyi ikinci plana almadım aldırma yorumlara. Yanıltabilir. Unutma her insan bir değildir.
Kesinlikle kararsız ve sevgisinden şüphe eden taraftır. Böyle bir durum söz konusu olmamalı bana göre ara vermek bitirelim ayrı kalalım ile eş değer. Böyle bir durum olsa direkt bitiririm.