Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ne yapmalıyım?

sevgilimle herşey çok güzeldi 1 hata önce bana sürpriz yapıp bütün ailesiyle tanıstırdı kuzenleri babası herkesle hatta ailsi beni çok begenmiş cok güzel kız demiş onunda hosuna gitmişti bir sorun yoktu ama sevgilmin bana mesaj atmaması benim canımı sıkıyordu bunu ona söyledim oda eline sık sık telefonu almadığını söyledi tamam dedim daha sonra sevgilim hala mesaj atmamaya devam etti bende sosyal hesabımda birinin bana yazdıı whatsap konusmasını paylastım söyleydi 'sen bu güzellikle karanlıkta bile parlarsın' whatsap durumuma 8 yazdım ve sürekli whatsapta durdum oda bana gece meaj attı kimle konusuyosun ekran görüntüsü at diye bende yarm saat önce konustugum konusmayı attım oda şimdi konustugun kişiyi t dedi onu sildim dedim durumumdaki 8 i srdu bir anlamı yok dedim oda sinirlerim bozuk sonra konusalım dedi bende umursamadım pek iyi geceler dedim 10 dk sonra beni aradı mesaj atmıs ayrılalım diye dedim sen bir mesaj bile atmıysun falan dedi ben sana hergün günün nasıl geçti diye soran bir adamım vefasızsın bundan sonra senin beni aldatmadığına yukardan vahi inse inanmam dedi ve beni engelledi aradım açmadı 2 gün sonra engelimi kaldırdı benim gibi adama yapılırmıydı bu dedi hangi dediğini yapmadım hangi dediğine yok dedim yazıklar olsun gerçekten sevdiğini falan sanıyodum dedi bende saçmalama öyle bişey yapmadım yapmamda nasıl böyle bişey düşünürsün dedim beni hala kandırmaya çaılşma belli oldu sabahlara kadar kimile konustugun ama rahat ol ben sevgimi belli etmeyen bir insanım ama ne o cocuk nede bir baskası benim kadar değer vermez sana ben hayatımda lk kez bir kızı babmla tanıstıdım keske tanıstırmasaydım bin pişmanım yazık dedi ne yapacgımı bilmiyorum ben haksızım galiba bu konuda
Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ne yapmalıyım?