Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ne yapmam gerek?

Merhaba, benim yaklaşık 3 aydır devam eden harika bir ilişkim vardı fakat ben geçtiğimiz sene erasmusta bir alman ile tanışmıştım ve biz 1 ay onunla konuştuk ama aramızda herhangi bir duygusal fiziksel şey olmamıştı o ilişki o ara bitti ve sonrasında biz ortak arkadaşlarımız sebebiyle 2-3 ayda bir konuştuk hep o yazmıştı bana ve hayatındaki insanları güncel gelişmeleri anlattı baya arkadaş gibiydi sonra bu ilişkim başlamadan bir süre önce yeni sevgilisinin de etkisiyle bana bi anda çok kötü şeyler söyledi ve ben de onu her yerden engelledim. Aylar sonra bu ilişkim gayet güzel devam ederken bana farklı bir hesabından hey yazmış ve normal konuştuk benden eski fotoğraflarımızı istedi ben de toplu ikimizin olduğu fotoğrafları gönderdim özel olarak seçmedim. Bu arada fotoğraflar galerimde yoktu konuşmayı silmeyi unuttuğum için wpden ilettim direkt. Sonrasında da bizim ilişkimizde aşk olmadığından bir aylık yabancı birisiyle konuşma gibi olmadığından ve onun benim ile ilgili şansını kaybettiğinden bahsettim o da bunu doğruladı bana sevgilisinden ayrıldığını söyledi ben de ona kendisi gibi insanlarla olması gerektiğini elbet bir gün doğru insanı bulacağını falan söyledim. Ona hiçbir zaman emoji kullanmadım sevgi sözcükleri söylemedim özledim vs demedim çünkü benim için eski bir yabancı arkadaştı zaten. Bir ay içinde 4 kere yazdı ama diğer konuşmalarda iş bulamadığını falan anlattı konuşmalar asla duygusal değildi yine. Uzun da değildi zaten diğer konuşmalar. Sonra bir gün sevgilim bana geldi ve bir anda mesaj geldi sevgilim mesajı gördü ve hepsini okumak istedi. Onunla konuşmaları ve fotoğrafları görünce çıldırdı onu aldattım unutamadım sandı çünkü bizim arkadaş gibi olduğumuzu ciddi bi şey yaşamadığımızı bilmiyordu. Ona anlatmaya çalıştım inanmadı. Ayrıldı benden. Napmalıyım nolur yardım edin

Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ne yapmam gerek?