Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor, ne yapmaliyim?

Merhabalar arkadaslar,

ben böyle sayfalari pek seven bir insan degilim. Caresiz oldugum icin böyle birseye mecbur kaldim. Kim bilir belkide iyi birseydir. Belki bana yardimci ola bilirsiniz.
Ben özel seylerimi kimseyle paylasamiyorum. Burda anonym olarak sormak iyi geliyor. Hemde tanidigim kisilere anlatmak hep riskli, herseyi sana karsi kulana bilirler.

Konu:

Benim bir sevgilim var. Ilk baslardi cok iyi gidiyordu. Bir birimize güveniyorduk inaniyorduk.
Benim biraz gecmis hikayalerle bir problemim var ve kolayca birseye katlanamadigim icin sorular soruyordum. Bilmek istiyordum sadece.
"Eskiden görüstügün biriyle halen konusuyormusun diye" bir soru sormustum. Hayir diye cevap vermisti. Icim rahatlamisti. Konu asil simdi basliyor.
Benim yillar önce bir kizla bir ilisikim olmustu. Cocukluk eglence diye adlandiriyorum.
Biz ayrildiktan sonra normal insanlar gibi devam konstuk. Cok
İletişim olmadi, sadece nasilsin iyimisin okadar. Sonra zaten hic birdaha konusmamistik.

Bu kiz benim instagrammimda ekliymis. Bunu sonradan fark ettim. Sildikten sonra benim sevgilim konustugumuzu, birsey gizliyormusum gibi düsüncelere kapindi.
En kritik konu bu kiz sildigimi fark etti ve bana yazdi, neden sildigimi aramizda birsey mi oldu diye bilmek istiyordu. Benim sevgilim oldugunu söyledim ve kizi sildim. Bu salak kiz sonunda dogum günün kutlu olsun diye yazmisti. Bu mesaj yeni mesaj olarak kaldi ve ben bunu silmeyi unutum. Ben sevgilime bana yazdigini anlatmadim. Kendisi gördü ve yanlis düsünmeye basladi.
Ne desem inanmiyor. Halen onunla ya da birisiyle konustugumu düsünyor.
En kötüsü benden tabiki ayrilmak istiyor ve sonunda yapacagini icten biliyorum. Ve ben buna cok abartiyorsun biraz bana inanmalisin diye sözler kurdum. Ne desem bos oluyor. O artik onu aldatigima inaniyor.
Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor, ne yapmaliyim?