Eski sevgilimle tekrar konuşmaya başladık. Aklım çok karışık hata mı yaptım ben ?

Sevgili arkadaslar eski sevgilimle tekrar konusmaya basladik.

Ayrilali bir bucuk ay oldu.

Ilk o mesaj atti konusmamiz öyle basladi ama ilgisizdi sanki barismak istemiyordu bu da benim kafami karistirdi.

Sonra ona mesaj attim icimi döktüm.

Ona sunlari yazdim "Onu gördügümde ne kadar özledigimi anladim. Dedim ki belki sana asigim belki hoslaniyorum bilmiyorum ama tek bildigm sey sni kaybetmek istemiyorum. Bunlari yazmak benim icin cok zor. Simdiye kadar kimseye bunlari yazmadim kimseye eyv. Demedim ama sen kisa bir zaman icinde benim bir parcam oldum. Ilkinde olmadi ama belki simdi olur. Tek bildigm sey seni cok özledim. Hani sen bana hep kiziyordun ya niye gözlerimi senden kaciriyorum diye ben sana bakmaya kiyamiyordum utaniyordum"

Aynen bunlari yazdim. Geri cevap ise " su an schock dayim. Sana odun diyordum ama kendim kocaman bir odunum susuyorum cünkü bilmiyorum. Sen cok iyi birisisin. Baslayip tekrat bitmesini istemiyorum.Kafam cok karisik. Bana biraz zaman ver"

Bende onun üzerine birsey deme sadece yaninda olmama izin ver dedim daha geri birsey yazmadi.

Duygylarimi ifade ettim kötü mü yaptim.. madem kafasi karisik neden mesaj atti benle konusmaya basladi.

Bunlari niye buraya yazdim bilmiyorum. Icimi dökmek istedim. Umarim beni anlamissinizdir. Simdiden tskler.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kac gün sonrs yurt disinda gidiyor.. ne olur olmaz bulusmak istiyorum..

Ameliyat olmaya gidiyor.. bulusma teklifi edim mi ? Bugün hic konusmadik yazmadi etmedi ama iste ..
Güncellemeler
+1 yıl
Belki onu sevgimle kazanirim.. akli karisik belki beni gòrünce ne bilim iste bir umut arkadaslar yaaa
Eski sevgilimle tekrar konuşmaya başladık. Aklım çok karışık hata mı yaptım ben ?