Eski sevgilimle yaklaşık 1 yıl sonra tekrar konuşmaya başladık?

Eski sevgilimle tesadüf eseri denk geldik ve tekrar konuşmaya başladık anlaşamadığımız için ortak kararla ayrılmıştık aramızda da kötü bişey geçmemişti. Eskiden aynı yerde çalışıyoduk sonra kendisi ayrıldı işten ben devam etmek zorunda kaldım. İkimizde atanmayı çok istiyoduk , ben hem çalışıp hem de kpss hazırlanıyorum , kendisi bu yıl atanmış ve bana konuşurken sen hala aynı iştemisin dedi ve güldü evet dedim gülmeye devam etti neden gülüyosun dedim komik geldi dedi. Ve konuşurken hala alaycı şekilde ( ortak arkadaşımız çoktu ) işte o da mı hala orada şu da mı hala aynı yerinde vs. diye soru sordu sıkıldığım için rvet kapatalım konuyu dedim. Ne var neden büyütüyorsun ki falan dedi. Onunla tekrar sevgili olma niyetinde değilim ama bana kendimi kötü hissettirdi , o başarmışda ben yerimde saymışım gibi. İşte sürekli ben sana çık demiştim işten al işte böyle olmuş falan dedi. Ben hayatımdan memnunun şikayet etmiyorum dedim , özel sektör zaten memnun olsan ne olcak falan dedi. Küçümsedi resmen. Sert çıkışmalımıyım bilmiyorum onu kırmak da istemiyorum ama değişmiş böyle değildi. Bu durumda tepki gösterip konuşmayı sonlandırmalımıyım yoksa ben mi yanlış anlıyorum

Eski sevgilimle yaklaşık 1 yıl sonra tekrar konuşmaya başladık?