benim sevgilimde uzman çavuş. suriye afrindeydi 1 aydır urfada şimdi. yakında büyük ihtimalle münbiçe gidecek. ve yazın nişanlanıyoruz :) demem o ki mesafeler aşka asla engel değil. birbirinizi çok severseniz aranızda gerçekten ciddi birşeyler olursa çok güzel oluyor. zorlukları elbette oluyor yok değil. operasyonları nöbetleri daha diğerlerini saymıyorum bile. ne kadr zor olursa inanki bak o kadar güzel oluyor. bir sorun olduğunda ya sen alttan alacaksın ya da o. ama onun işi olduğu zman sana vakit ayıramadığı zamanlarda asla sorun çıkartmayacaksın, unutma ki senin sevgilin asker:) bunları dikkate alırsan mutlu olursunuz hep emin ol
valla bbn eşimi 4 yıl cıktım 15 ay asker yolu bekledım ılk zamanlar cok kotuydu cok soguk davranıyodu bna karsı 3 ay felan surdu snra doğum gunu ıçın hedıye mektuk falan gonderdım baktım kı eşim cok degışmeye basladı bırden sahıplenmeler romantık olmalar resmen soğuyk huysuz sevgılım gıttı yerıne bnden fazla arayıp soran ılgılı bı sevgılı geldı galıba kafası karısık tı ama oo uc ay bna cok cektırdı
12 ay bekledim Şırnaktaydı şimdi bir 4 yıl daha bekliycem uzmanlık yapıyor Şu an beklerim hiçte gocunmam sonunun güzel gitcegini biliyorum çünkü beklediğime değecek