Arkadaslar sevgilimin tipi gayet iyi fakat hep defacto , lc waikiki ve o tarz ucuz ve pek kaliteli olmayan pazar mali da denilebilecek yerlerden giyiniyor. Bu durum beni rahatsiz etmeye basladi cunku giyinmeyi bilmiyor ve giydikleri yakismiyor sizce onu kirmadan tatli dille nasil uyarabilirim ve ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
+1 yıldefacto , lc waikiki ve o tarz yerler pazar malı kalitesinde ürün satsa avm lerde olmazdı. avm lere cebinde para olmayanda geliyor milyon dolar serveti olan iş adamıda hatta ben geçenlerde ankarada bir avm de emre aydını gördüm sevgilisi ve bir koruma ile alışveriş yapıyordu ve o bile o mağazaları seçiyorsa sende sorun var sevgilinde değil.
belki renk uyumunu bilmiyordur belki yakışacak gibi giyinemiyordur ama adi mal alıyor diyemezsin.
defactodan gömlek aldım %100 pamuk yazıyor kigili ya girdim %80 pamuk %20 naylon yani defacto ile kıyasta kalite düşüklüğü var biri 19.90 diğeri 130 küsürdü şimdi fazla para verince mi kalite oluyor. cidden çok yanlış yerdesin. sevgilin olsam anında seni terkederdim. servet düşkünü aşağılık bir varlıkla yaşanmaz37 Yorumla- +1 yıl
sevgilisi mine tugaydı
- +1 yıl
barışmasalar el ele ankamall de alışveriş yaparlarmıydı. hemde bu soruyu soran... kızın beğenmediği magazalardan.
- +1 yıl
bilgi vereyim. %100 pamuk tam anlamıyla iyi bir şey değildir. tüylenme olmasını istemyorsanız karışımlı ürünler almanız lazım. mesela bir takım elbise alırken kesinlikle %70 pamuk %30 polyester veya viscon almanız gerekiyor. aksi halde tüylenmeye yol açar. kazaklarda sıkıntı olmuyor lakin tshirtlerde de karışımlı ürünleri alın ki, makinada yıkayınca, tüylenme olmasın.
diğer bir konuysa kumaş kalitesi; mesela altınyıldızın üç kalite kumaşı vardır. 1. kalite ve 3. kalite kumaşlarının arasında fiyat farkı uçurumdur. lakin hepsi kalitelidir. ama 1. kalite her zaman daha kaliteli ve pahalıdır. sevgilerle. - +1 yıl
bu durumda kızdan yanamısın.
- +1 yıl
kigilidan 1500 tl lik takım elbise almışlığımda oldu dedacto dan 25 liraya aldığım gömleğimde oldu levis tan 150 liraya aldığım kotumda ya da Pierre Cardin den 400 liraya aldığım beyaz gömleğimde ve hepsi birbirinden kaliteli birbirinden şık.
pazar malı diye tabir çok yanlış. gerçekten pazardan tanesi 5 liradan 4 tişört alsa sevgilisi neyse derim ama lc waikiki den alınan 9.90 lık tişört ya da kotondan alınan aynı fiyata tişört pazardan alınma 10 tişörtten daha iyi daha uzun ömürlü olur. arkadaşım ben tişört alırken dalga geçip pazardan almıştı. ve 1 kere giymeden götü başı kaymıştı tişörtlerin. ben şimdi 3 4 yıllık tişörtlerimi koysam kimse sıfır mı kullanılmış mı anlayamaz.
En İyi Cevaplar
Bence bu konuyu bu sekilde acma. Yani '' Neden pazardan giyiniyorsun '' deme. Gururuna dokunur. Ki bunda yadırganacak, küçümsenecek bir durumda yok. Hem kendince yakıstırıyordur kendine. Kim yakısmadıgını bile bile giyinir ki? Ona begendiğin, onun da begenebilecegi kıyafetlerin fotograflarını yolla. Şu renk giysen çok yakısır, su tarz bir sey kullansan çok hos olur vs. vs önerilerle yaklas :))
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler oyle yapmayi dusunuyordum zaten pazardan giyiniyorsun demem :)
Bu zihniyetle sizin ilişki yürümez arkadaşım. hani bir söz vardır ne adamlar gördüm üstünde kıyafet yok ne kıyafetler gördüm içinde adam yok. Tarzı yok diyorsun tarz olmak demek bir tisorte 50 lira vermek değildir aynı tisortu pazardan alır tarzda olurum. Bu kafayla gidersen kaybedersin bacım hayatta bol şans.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin beynine tüküreyim pazardan giyiniyor ne demek ya? hangi akıl mantığa sığar bu ! nefret ediyorum senin gibi insanlarla aynı havayı soluyoruz
91 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun gel sarilalim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılBelki parası yok mesela bunuda yansıtamıyor tabi sana.
Eğer parası durumları iyiyse beraber gidelim dersin olur biter zaten sen ona göre alırsın bişeyler.
Bide siz kızlar hep pahalı olsun msrkalı olsun dersiniz tamam herkes ister pahalı oldun markalı oldun ama herkesinde parası yokki veya giyinmeyi bilmiyorlar.00 Yorumla Allah senin belanı versin inşallah zuppe acaba şu hayatta baba parası yemekten başka ne bo ka yarıyorsun. Herkesin durumu iyi olmak zorunda mı? Git ayrıl kurtulsun çocuk senden yazık ona o daha iyilerini hakediyor. Bu arada inşallah bir gün yiyecek bir lokma ekmeğe muhtaç kalırsın açlıktan pislikten ölürsün.
00 Yorumla
+1 yılYazık ya vallahide yazık inan ya o mezara sadece kefen ile gireceğiz ya vallahide bak gerçek bu o zaman sana yakışacak nedir diye sormayacaklar valalhide yazık bu soruya daha yeni kıyafet alamayan zorda kalan insanlar var aç insanlar var buda soru mu be şikayet ettim haberin olsun
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma düşünüyorsun bana göre ve sevgilini sevmediğin belli ki çünkü yanına yakışmadığını düşünerek bu soruyu soruyor sevgilinin gösterişli olmasını istiyorsun hava atma derdin varmış gibi. Oradan giyinse ne olacak? mağdem çok düşünüyorsun " Aşkım beraber alışveriş yapalım " de o zaman ama tutup da adamı pahalı yerlere götürme herkesin fiyatı belli parası olsa bile adam istediği yerden giyinsin. düşüncen saçma
00 YorumlaTürkiyenin %80 i o pazar dedigin yerlerden giyiniyor oldukçada guzel şeyler var sevgilin yakiştiramiyorsa bilemem. Belkide sen simarik bir zengin zubbesisindir onuda bilemem
34 Yorumla
Soran+1 yıl%80 oldugunu nerden biliyorsun anket mi yaptin?
- +1 yıl
hahaha zigan koptum ya ne kadar gerçekçi konuşmuşsun :) defacto lcw falan sevmem ama gerçekten pazardan giyiniyoruz. Bir kot pantolonu colins ten bir de ayakkabıyı pazar dışında iyi yerlerden alıyoruz sanırım genel olarak :)
Kalite anlayisin bershka zara falansa sen bu adama hic karisma. Eger giydigi kiyafetleri begenmiyorsan ona hediye al. Cunku saydigin markalar inditex ile ayni kalitede. Enayilik yapmiyordur sadece sevgilin.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabikide zara ve bershkanin tasarimlari iyi kalitesi iyi diyemem eger ona da pazar mali deseydim linc edilirdim burada ayakkabi ve cantada kalite onemli genelde valentino , burberry , givenchy , louis vuitton , missoni tarzi yerlerden aliyorum urunlerimi.
+1 yılbence hediye alıp kendi zevkine göre giydirebilirsin bu çok yakıştı gibi kelimelerde edersen erkek arkadaşında demek bu tarz giyimi bana ykıştırıyor düşüncesine kapılım o tarz kiyafet seçmeye başlayabilir:)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisiniz.
bende hep lcw den giyinirim gayet de güzel kombinler çıkarıyorum ne alaka * şimdi pazar malıyla bana yakışanı giyerim illa 1 tişorte 200 tl vermek zorunda degilim bana hangisi yakışıyorsa onu alır giyerim ne alak şimdi pazar malı sen al giysin o zman *
10 Yorumladefacto ve lc waikiki en çok tercih edilen markalar yani kalieli istersen lc waikiki den bir eşya al ya da defacto dan birde pazardan bir eşya al bakalım masılmış pazar malı ve bence herşeyin bir etiket olmadığını anlaman gerek artın nereden giyiniyorsan ama muhtemelen pazardan giyiniyorsun ks te bu soruları soran çok var alıştık artık :)
00 Yorumla
+1 yılNe giyindi, nasıl giyindi, hangi markadan giyindi, yok pazardan giyindi böyle devam.. devam devam siz bunlara dikkat edip dururken "günümüz sevgili" modeli ve değeri de yerini çok güzel alıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPadişahın kızı mısın sen? Giyinebilir imkanı ona yetiyordur ordan alır. Kusurabakma ama defacto dediğin yer öyle basit bir mağaza da değill. Ayrıca 100 liraya aldığım ayakkabının ,30 liraya aldığım ayakkabıdan kötü çıktığı zaamanlarda oldu. Sen o çocuğa bunu dersen gurur yapar. Erkeklik gururuda herşeye benzemez.
00 Yorumla
+1 yılBen anladim seni herkes ustune alinip fakir zengin kavgasi cikaracak ona sen hediye al mesela sortu cok kotu ustune o sortu guzellestirecek bir tisort al ya da en iyisi alisverise birlikte cikin
01 Yorumla
Soran+1 yılOh sonunda anlayan cikti.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSize ne ya her boka karisiyosunuz eger ona yakisiyosa oyle yapsin hem belki durumu yok ucuz yerlerden alisveris yapiyo bu yuzden belkide olamaz mi o zaman git sen al ona istedigin yerlerden kiyafet hatta birlikte gidin o senin istedigin yerlere sen al ona nerden giyinilcegine bile karisiyosunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ne güzel uzun vadeli giymiyordur en mantiklisi pahali alip yillarca giyinmekten ise uygun fiyata alip bir mevsim ya da iki mevsim giymekte iyi dolap yenilenip durur...
00 Yorumla
+1 yılYakışmayan şeyler giymesi farklı şey, marka giymesi farklı şey. Ona hediyeler alarak giydirebilirsin ama pahalı olmazsa bence daha iyi olabilir bu konuda kompleks yaratmamış olursun
00 YorumlaDefactoya bayılırım çok param oldugunds bile yine gidip bakıyorum özellikle yazın ürünlerini çok seviyorum oradan giyinen kotu giyiniyor diye birşey mi var
10 Yorumla
+1 yılOna hediye olarak bir şey al ve ona çok yakıştığını hep böyle giyinmesini istediğini söyle ya da alışverişe beraber çıkın
00 Yorumla
+1 yılsen nereden giyiniyorsun
ayrıca defacto tişörtleri pek güzel ve rahat:))
belki adam rahatlıgına düşkün00 YorumlaBoyle salaklarla ayni toplumu temsil ediyoruz. Millet 900 tl ye esek gibi calisiyo l*n . bir boka yaramayip babanizin parasini yiyosunuz bari mal mal insanlara karismayin.
10 YorumlaAh canim defacto'dan giyinecek kadar fakirmis hemen ayrilmalisin bence.
10 Yorumla
+1 yılgiymesini istediğin şeyleri ona al ve hediye et madem çok paran var
00 Yorumlasizin gibi insanlar da değer görüp seviliyor ona üzülüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Onu sevende de akil yok demek ki, tencere-kapak misali bulmuslar birbirlerini..
+1 yıloralar pazar malımı.. sen pazar görmemişin be ablam.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani benim giyindigim yerlere gore oyle. tasarimlari da berbat bana gore.
- +1 yıl
siz ''ayrı mağazaların insanları''ysanız , birbirinizi nerede buldunuz merak ettim doğrusu.
+1 yılNeden rahatsız ediyormuş haspam? Babanın evinde dolce gabbanalar chanellerle falan mı büyüdün? Sen bu kafayla sevgilin olduğuna şükret.
05 Yorumla
Soran+1 yılSence o tarz markalardan giyinmiyor gibi mi gorunuyorum?
- +1 yıl
Gibi yi kaldır
Soran+1 yılSana surda bircok tasarimci markasi soylerim de neyse. Hayatinda hic alexander wang missoni kenzo duydun mu mesela.
- +1 yıl
Google var mesela iyi bilirsin. Sonradan görme bile olamayan direk görgüsüz bir insancığa vakit harcıyamam kezo 🙋
Soran+1 yılAsagilik kompleksine kapilip bana laf sokmaya calisman komik. Sorumu anlayan anladi. kezo kelimesiyle varos oldugun da belli. Kendi yapamadiginiz seylerin acisini benden cikartmayin ya calisin sizinde olur hani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de bershka dan giyiniyorsundur bunu kaliteli sanıyorsun herhalde
31 Yorumla
Soran+1 yılHayir? Yabanci tasarimci markalarindan giyiniyorum. Bershakyi da seviyorum ama oranin urunleri 2 yikamadan sonra gidiyor.
Onun kıyafeti kalitesiz olablir ama seninde karakterin kalitesiz mühim olan bu
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir an önce o çocuk senden kurtulsun.
Değilse içi boş dışı süslü bir kokoş ile koca bir ömür huzur nedir bilmez...
Bu nasıl bir kafa l@n?
Zengin züppesi...
Sen hayatında bir gün bile ekmek parası kazandın mi? Yoksa hep o çalıştırdığı işçinin kanini emen babanin parasini mi yedin?22 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka zengin olupta ucuz giyinenlerde var ama kucuklugumden beri modayi seviyorum tum servetimi yatirabilirim.
Cevap sahibi+1 yılİçin boş olunca dışını süslüyorsun işte.
Bu ülkede asgari ücretin 1000 TL olduğunu unutmayalim.
450 liraya kota para verirken insan vicdan yapar biraz be :(
+1 yılona daha bu gerçeği söyleyemicek k adar samimi değilsen işin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPazar diyosun, LC Waikiki diyorsun, Defacto diyorsun kızım manyak mısın sen türkiyenin %70 i oralardan giyiniyor senin bu ülkede işin yok ozaman
13 Yorumla- +1 yıl
pazar malı dediği markalara yabancı türistler rağbet ediyor ama bu kaşar beğenmiyor. gidip 10 liralık tişörte 100 lira verince hoşuna gidecek haspanın. böylelerini kullanıp kullanıp atacaksın. 3 kuruş para göster becer üstüne birde döv at işte. amcığa bak sevgili bulduğuna şükür edeceğine pazar malı diye dalga geçiyor aşağılıyor.
Cevap sahibi+1 yılHayır ortada pazar malı yok zaten bence , LC Waikiki de Defacto da gayet iyi markalar zaten türkiyenin en geniş dagılımlı magazası LC degilmi çogu kişi oradan giyiniyor
- +1 yıl
bahsettiği markalar adi olsa avm lere girebilir mi giremez. iş adamıda oyuncusuda normal insanıda oralardan giyiniyor ama bu kızın bu tutumunu hiç beğenmedim. sanırım baba parası fazla geldi sokacak yerleri kalmadı etrafa saçıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevdiklerini dış görünüşüyle seven ilerde bırakır onu. Yazık sana be !!!
00 Yorumla
+1 yıloralardan giyinenleri eziklemen hoş olmamış ama şöyle yapabilirsin ona yakışacagını dusundugun lc defac üstü şeyler al belki kendine yakıştırırda fikri değişeblir
00 Yorumla
+1 yılArkadaş gayet normal bir soru sormuş ama baya bir zengin fakir edebiyatına dökmüşsünüz işi.
Ablacım alışverişi birlikte yapın.01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes atarlandi ben dde anlamadim
+1 yılona sen kıyafet al ve sana bunlar daha çok yakışıyo de
00 Yorumla
+1 yılbence nerden giyindiği değil naıl giyindiği önemli. Çok ucuza da güzel giyinilebilir.
10 Yorumla
+1 yılMarkalı ürünler hediye alabilirsin böylece göz zevkin bozulmaz rahatsız olmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence uygun çiftler değilsiniz. ben mesela hiç sevgilimin giydiklerinin markasına bakmadım ya da nerden giyindiğini önemsemedim. bence sen onu bırak kendine uygun biraz daha züppe bir tip bul
00 Yorumla
+1 yılayrılmalısın farklı dünyaların insanısınız daha doğrusu sen çok farklısın ayrıl ayrıl yazık çocuga
00 Yorumla
+1 yılnice adam gördüm üzerinde elbise yok,
nice elbiseler gördüm içinde adam yok..
dipnot: elbise olan sensin, zekan yetmeyebilir senin.00 Yorumlaacilen tarzını değiştirmen gerek de şakasına sonra konuşursunuz ordan. medeni insanlar değilmisiniz kardeşim siz.
00 YorumlaValla güzel gözukmek için pahalı yerlere gerek yok takısını bulmak lazım bende yeri gelince pazardan alırım yeri gelince twn den alırım yeterli yakisani bulmak gerekir:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmadem o kadar durumun iyi ne işin var kötü giyinişli biriyle gidip cok cool düzgün giyinen bir adam bulaydın :D kenzoyla hava atıyorsunda herkesin durumu bir olamayabilir
00 YorumlaSoyle marka giyin daha guzel duruyo insanin ustunde falan de.
00 Yorumla
+1 yılGel seninle alisverise cikalim diyip onu beymene falan sok
00 Yorumla
+1 yılParası onlara yetiyordur belki sende taka taka kıyafetemi taktın yahu
00 YorumlaNe mi yapabilirsin? Git ona elbise al, hediye et.
Yerse tabi.
Adamın parası o kadarına yetiyor belki, bu kadarını düşünemiyor musun?00 Yorumla
+1 yılGiyinme zevki yoksa maviden bile alışveriş yapsa fayda etmez, az insan olda sen ona yakışacak şeyler al ozaman çok seviyorsan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize Bir şey anlatayım Abim Kız arkadaşıyla Yolda gitdiklerinde Kız buna hayatim Gömleyin kirlenmiş Bir az dikkatli ol Abimde elindeki Kolayi üzerine dökmüş Ve kıza isdersen Yola devam edelim isdemezsen se sen Git Kızda paşa paşa. Yanında gitmiş
01 Yorumla- +1 yıl
bir b*k anlamadım dediğinden :S
+1 yılGayet normal bir durum ama o tarz biri ile berabersen aranızda maddi olarak fark yok diye düşünüyorum. Peki ne sendeki yüksekten uçma derdi
00 Yorumlakiyafet pahali olunca ne oluyor sovecem trollsun diye demiyorum bir sey
02 Yorumla
Soran+1 yılTroll ne ya? O zaman pacavra gibi giyinsin yanimda sevgilim diye gezdireyim sac rengi hosuna gitmiyor diye ayrilan arkadaslarim vae ne sığ goruslusunuz.
+1 yılvalla yakışana pazardan giyse bile yakışıyor, bende eskiden çok pahalı alırdım ama artık çakma giyiyorm genelde
00 Yorumla
+1 yılaşkım tarzım değilsin bnce bitmeli bu iş bn başkasını seviyorum snle sırf seni kırmamak için çıktım de salla gitsin ama bnce kıyafet yüzünden bitirme o ilişkiyi yazık
00 Yorumla
+1 yılsen ona bir şeyler almayı dene nasıl yakışacağını düşünüyorsan
00 Yorumla
+1 yılmarkalara takılmayın sende victoria secret değilsin adam seni dert ediyo mu ;)
00 Yorumla"hayatım böyle bunu bunu giysen nasıl olur sana yakışır" diyebilirsin :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılnerden gıyındıgı onemli değil bence sen ona yakısan seylere yonlendir onu
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam.
+1 yılGiyinsin bence o dedigin magazalardada cok guzel kiyafetler var :-)
00 Yorumla
+1 yılcocuğun belki parası yok lacoste mavi den giyinmesi mi gerekiyor?
00 Yorumla
+1 yılsizde beraber alışverişe çıkın ona sen bişeyler al böylece oda senin istediğin gibi giyinir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı. Eğer sorun buysa yazık sana be
101 Yorumla- +1 yıl
hislerime tercuman oldun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilini ucuz mallardan arindirmak istiyosan once ondan ayril.
11 Yorumla- +1 yıl
offff bu nasıl bir geçirmedir böyle helal
- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri