Sevdiğim kızla ayrıldık nasıl geri döner?

sevdiğim kızla 8 senedir tanışıyoz 5 yıla yakın çıkıyoduk evlenecektik herşey çok güzeldi herşeyi konuşmuşuk annesi ortaya çıkmazmı ablaşıda karışırlarmı karışırlar istedikleri gibi yatıp kalkacaksın herşeye vardık beraber birbirimize sözler vermisik kız bianda başka biri oldu nasıl oldu anlamadım annesi sayesinde küstük anlaşamadık bi konuda zor anlaştık sonra aramız düzeldi ama kaba biri küçük bişeyde kavga eden oldu alttan aldım hep ben ondan bekledim bide o alttan alsın diye yapmıyodu önceden gülen eden kız bişey olduğunda konuyu sorun bile yapmayan şenle herşeye varım diyen anne abla karıştı değişti YİNE ŞENLE HERŞEYE VARIM DİYEN ama kaba sanki o kız değil bu zaman geçti söz verdiği bişeyi bkliyodum nezaman dedim bana güvenmiyon herşeyi karıştırıyon deyip bitirdi son gittiğimde tersledi hediyesi vardı orda kaldı terleyince kızdım kötü bişey demedim bitti dedi iyi dedim bi güzel söz etmedi hediyesini getirdim verdiğin herşey benim için çok değerli bak gör hepsi yerinde duruyo dedim içimden hediyede kaldı yanımdayken o verdiğini geri vermeye geldiğimi sandı tersledi ne oldu o sevdiğime bilmiyom ordan üzgünce çıkıp gittim kendimi görmez gibi iki haftadır ne ses var ne soluk numaram ve facesimi silmediydi o son görüşmemizde benim çekip gittiğimden sonra faceside numaramıda silmiş GERİ DÖNERMİ? NE YAPACAMİ BİLMİYOM ÇOK ÇAĞRESİZİM YARDIMCI OLUN LÜTFEN !
Sevdiğim kızla ayrıldık nasıl geri döner?