Sevgilimi ailem istemiyor ne yapacagımı bilmiyorum

arkadaşlar erkek arkadasımla birbirimizi cok seviyoruz yardım almak istediğim konuya söyle baslamak istiyorum basta hiçbirşeyden habersiz birbirimizle tanıstık.. aylar geccti üstünden benim uzakdan bi akrabam geldi annemin teyzesi otururken benm erkek arkadsım bu teyzelern komsusuymus megersem tanır belki diye adını söyledm ve olay burda basladı.. erkek arkadasımın annesi yurt dısında yasıyor babasıyla ayrı babası türkiyede yasıyor daha tanıtmaya baslar baslamaz kötülemeye basladı ama erkek arkadasımı değil babasını meğersem babasıyla o teyzenn kızı dost hayatı yasamıslar sevgilimin annesini o teyzenn kızıyla aldatmıs babası oyuzden de ayrılarmıs annemlere kötülemeye basladı o adam içkici hovarda kzıyla yasanan olayları anlattı ailem ayrılmam içn herseyi yaptı yapıyorda hala.. sevgilim babası gibi değil calıskan birisi zor günler gecirmiş benide cok seviyor bende onu benim ailemn sevgilimi istememe sebebi de sevgilimn babasının içkici ve karısını aldatma olayından dolayı bu aldatma bizim akrabayla oldugu için evlenmemize karsılar annesi yakında yurtdısından gelicek türkiyeye sevgilim annesiyle yasıycak baska bi şehirde biz ayrılmak istemyrz bana napmam gerektigi hakkında fikirlerinizi söylerseniz sevinirim arkadaşlar cok karısıgım..
Sevgilimi ailem istemiyor ne yapacagımı bilmiyorum