Sevgilime sorunlarında yardımcı olamıyorum. Bu yüzden onu anlamadığımı düşünüyor. Detaya bakıp yardımcı olun nolur?

Sevgilimi çok seviyorum. Onu dinleyip yüreğini bilmek düşüncelerini anlamak istiyorum ama olmuyor beceremiyorum sanki. Çok uzaktayiz gelip gitme şansımız olmuyor ancak yazışarak veya telefonla konuşabiliyoruz. Aramızda bazı olaylar oldu ben bir kez güvenini yitirdim ve artık onun çok mutsuz olduğunu biliyorum. Hep geçmişimi sorgulayarak onları bıraktığım gibi kendisini de bırakacağımı düşünüyor. Bu yüzden kendini kahredip yalnız kalmak istiyor tek konuşabileceği ve yardim edecek kişi benken ben derdine derman olamadığım anladığımı gösterip teselli verip sıkıntılarını gideremedigim için kendi içinde yaşamaya başladı hep. Ben böyle olmak istemiyorum onun hayatındaki derdini anlayıp yardım eden yalnızlığını paylaşan tek insan olmak istiyorum ama başaramadığım için de ben çok üzülüyorum. Belki de sevmediğimi düşünüyor onun sıkıntılarını önemsemediğimi değer vermediğimi. Lütfen yapabileceğim bir şey söyleyin nasıl yaklaşmalıyım onun hayatimdaki herkesten daha değerli olduğunu hissettirmeliyim kendine olan güvenini kazandırıp aldatamayacagıma inandırmalıyım bunu kanıtlamam gerek lütfen bir şeyler söyleyin?
Sevgilime sorunlarında yardımcı olamıyorum. Bu yüzden onu anlamadığımı düşünüyor. Detaya bakıp yardımcı olun nolur?