Sevgilim ben izin vermediğim halde Alanya'ya tatile gidiyor sizce ne yapmaliyim?

Sevgilim ben izin vermediğim halde Alanya'ya tatile gidiyor sizce ne yapmaliyim?

Resimlerden anlasılıyo zaten
Ben istemediğim halde sevgilim Alanya'ya arkadaşlarıyla tatile gidiyor gelin de buna deli olmayın? ALANYA kelimesi bile beni sinirlendirmeye yetiyor malum biliyoruz oralar rus kaynıyor ve hepsi çok rahat üstsüz... sizce ne yapmam gerek sevgilimden ayrilayip guveni sarsilan iliskiyi bitireyim mi? Yoksa tatilini burnundan mi getireyim ben burada oluyorum o şu an ruslarin en fazla oldugu bölgede yaninda çapkin kiz pesinde koşan adamlarla tatilde oysa ben o istemezse evden bile cikmiyorum gitme dedim diye bana neler neler söyledo

Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler neden bu kadar tepki gostermiş anlamadım ama benim zoruma gidiyo yani ben makyaj bile yapmam elinden gelse kapaticak yani o derece sadece bunu karsilik goremedim kendime
Ve birbirimizin hayatinda olmiyicaksak fikirlerimizi paylaşıp dikkate almayacaksak neden sevgiliyiz? Adımız manitalı olsun diye mi yani
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bir de 2 hafta sure kalacak...