Arkadaşlar acil fikir verir misiniz lütfen. Sevgilim yaz geldi tatile çıkalım diyor. Ama coronadan dolayı ben hiçbir yere gitmek istemiyorum. Korkuyorum açıkçası. O da sen gelmezsen başkasıyla giderim diyor. Ne yapmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnlamadığım ve anlamakta istemediğim bir rahatsızlığım var toplumumu'zu olumsuz etkileyen olarak , biraz detay sunayım : Sevgili ile baş başa tatile gitmek ne demek? Otelde baş başa aynı odada kalmak ne demek? Nasıl Allah'ın emrine aykırı olan'ki Allah'ın tüm emir ve yasakları insanların kendi iyilikleri için olmasına rağmen el erkeğine güvenerek bayanın erkekle karşılıklı rızaları ile baş başa kalabilmesi ne demek?
Neredeyse genellemesiz : sevgili ve nişanlı olmanın doğal olan gereği '' sevişmek ve baş başa tatil yapıp bazı zamanlar aynı evi paylaşmak anlamına geliyor''... Bu aşama ve aşamaların ilerisi genellemesiz : İstediğin ile cinsel ilişkiye gir'ki kadın'da bekaret önemsizdir ve ahlak, edep, haya ve ''NAMUS'' ile alakası yoktur vede namus bacak arasında değildir, erkeğin'de bekareti yoktur vb. gibi ''ŞEYTANIN VESVESE VERMESİ İLE İNSANIN NEFSİNE UYUP KONU ÜZERİ HAKLI OLDUĞUNU KANITLAMASI ADINA KARŞIT GÖRÜŞTE VE İYİ NİYETLE UYARIDA BULUNANLARA CEVABEN BAHANESİ : YABANCI ÜLKE VATANDAŞI VE ÜLKEMİZ İÇİNDE BAZI İNSANLARINDA BAHSETTİĞİM UYGULAMALARDA BULUNDUĞUNU ÖRNEK GÖSTERİP HAKLI ÇIKMA GİBİ YANLIŞ VE ACINILASI YÖNTEMLERE BAŞVURULDUĞU GERÇEĞİ BENİ KAHREDİYOR''..
Son olarak : Konu üzeri nefsin arzularına gem vurulmaz ise hangi aşamalar arka arkaya gelebilir? : Evlenmeden sevgili veya nişanlı olan insan ile sevişmek, cinsel ilişki yaşamak, evlenmeden aynı evde baş başa yaşayıp cinsel ilişkiye girip uyum ve geçim varsa evlenmek aksi söz konusu olur ise ayrılıp yeni sevgili bulunca aynı uygulamaları yapmak, anal ilişki yaşamak, bekarken bir çok karşı cins ile sevişme ve cinsel ilişki yaşanması sonucu çok eşliliğe alışıp evliyken eşini aldatmak, evli olan karı ve kocanın bir birinin haberi dahilinde istediği başka insan ve insanlar ile cinsellik yaşayıp boşanmadan evli olarak aynı evde yaşamaya devam etmeleri vb. gibi acı uygulamaların gelme ihtimali yüksektir'ki günümüzde ''genellemeisz ''ne yazık'ki yukarda bahsettiğim acı örnekler Türkiyemizde yaşanmakta...117 Yorumla- +1 yıl
Niye duyar kasıyosun. Herkes herşeyi gayet iyi biliyor. Ama bile bile de yapıyor. Önüne geçebiliyor muyuz? Hayır. Yorma bendini yani 👍🏻
- +1 yıl
Sorunun cevabı :Covıd-19 sebebi ile mecbur kalınmadık'ça sokağa çıkılmaması bireysel ve toplumsal olarak sağlığımız adına ve virüsten korunup başkalarınıda korumak için uyulması gereken önemli bir kuraldır. Tatil olmaz ise olmaz vede hayati önem taşıyan bir zorunluluk vede ihtiyaç değildir covıd-19 sürecinde.
Senin covıd-19 üzeri bireysel ve toplumsal güzel tedbirine rağmen, ya ben ile gelirsin ya da ben başkasıyla giderim demesi senin esas doğru ile bağdaşan sağlık kuralına ve sana aykırı davranıp üstünede seni zorlayıp riske atmasıdır.
Başkasıyla tatile çıkma imasında'ki kişinin cinsiyeti nedir? Bayan ise o sevgilin'den ayrıl, Erkek ise benim sağlığım ile diğer insanların sağlığını düşünmemen vede üstüne baskı yaptığın için hatanı anlamadan ve düzelmeden benim ile bir daha muhattap olma hatta istiyorsan ayrılalım de.. - +1 yıl
Cevabından kesitler ile sana cevap vereyim '' baayanukalaa '' :
( Herkes herşeyi gayet iyi biliyor. Ama bile bile de yapıyor. ) ''Genellemesiz'' dip notu düşmemişsin.
( Herkes herşeyi gayet iyi biliyor. Ama bile bile de yapıyor Önüne geçebiliyor muyuz? Hayır. ).
Bir üstteki açıklamana cevabım : Bir forumda dini ceza üzeri konuda evli bir bayan kendince komik alıntılı cevap yazıyor. Bende uyarı mesajı yazıyorum. Akabi tartışma mesajlaşmalarımız oluyor özel mesaj üzerin'den. Sonra kendisi ( Eşi ile arasındaki ilgi, sevgi, cinsel problemleri bana mesajlar atarak anlatıyor ). Bende ön yargısız olarak sorunlarının çözümü için psikolog vede doktor önerisinde bulundum. Bana web camdan karşılıklı sanal seks teklif etti. Akabi yanıma gelsen sana cinsel ilişki olarak hayır diyemem dedi. Eşimle ilişki sırasında seni hayal ediyor ve duşta seni düşünüp boşalıyorum dedi vb. Ancak dinen benle yaşamak istediklerinin günahını, akabi başkaları ilede benzer şeyleri yaşamak isteyeceğini ve eşine yakalanacağını, cinsel hastalık kapma ve şantaja uğrama ihtimallerini açıkladım. Tekrar psikolog ve doktor önerdim. Özel sorunlarını anlatırken oturduğu şehri eşinin mesleğini ve kendisi ile eşinin resmini vede bayan kendi mail adresini'de bana yollamıştı. Sonrası feys adresini bana verdi. Uyarılarım ve önerilerimin sonucu : Şimdi eşi ile mutlu ve tavsiyem üzeri çocuk sahibide oldu. Eşi beni tanıyor ancak hanımıyla özel muhattaplığımızı bilmiyor. Bak uyarmak ile hatasının önüne geçtiğim bir bayan oldu ve evliliği kurtuldu ayrıca anne oldu.. Şükir'ki onla sanal veya real seks yaşama hatam olmadı.. ayrıca eski konuları bir daha yazışmadım. - +1 yıl
LAN NE KASTIN ya EVLADI SANA NE
- +1 yıl
@iclalbutsad bana tepkili cevabın ; LAN NE KASTIN ya EVLADI SANA NE
Buda sana benim cevabım ; Sokakta sana sözlü tacizde bulunan, çantanı veya telefonunu çalmaya çalışan, hayatına kasteden, yolda başına bir kaza gelse vb. ben veya başka bir insan bu verdiğim örneklere şahit olup içinden veya sesli olarak '' BANANE '' dese sence mantıklı ve doğru olanımı yapmış olur? Münevver KARABULUT '' sevgilisinin evinde sevgilisi ile baş başa yanlız iken sevgilisi tarafından öldürülüp kafası kesildi''. Sevgilisi ile sadece sevişmek isterken kendilerini tutamayıp cinsel ilişki yaşayıp üstünede hamile kalan bayan olup sevgilisi tarafından çocuğu aldır baskısı ile kürtaj olan veya şiddet gören vb. olaylar var. Şimdi anladın'mı neden bencil olmadan iyi niyetle ve düşünülmesi için uyarı açıklaması yapıyorum? Aksi olurda uyarmaz ve banane vb. dersek? ilerki zamanlarda kendi evladlarımızın ve başkalarının evladlarının başına bahsettiğim olumsuzluklar ve daha beterleri gelebilir.. - +1 yıl
Evli olunca şiddet olayları olmuyor mu o zaman evlenmeyelim hatta erkekler ayri gezegende olsun bana uyar. Olaylarin evlenmeden sevişmekle tatile gitmekle alakasi yok ve bir kadin neden sevgilisiyle beraber tatile giderse yahut sevişirse öldürülmesi halinde bu olaylari normal görüyorsunuz haketmiş muamelesi yapıyorsunuz çünkü alakasi yok
- +1 yıl
bayan değil aptal o*c ne duyar kastın
- +1 yıl
Ay bayan lafina takilanlari da anlamiyorum bosverin bayanı kadını kardesim derdimiz o mu
- +1 yıl
@iclalbutsad Ben diyeceğimi dedim. Sen ister anla ister anlama. Hakaret etmen bana bir zarar vermez, aksine kendine zarar verir. Bana yaptığın hakaretini '' Kul hakkı '' olarak mahşer hesabında bana istesende istemesende ödeyeceksin..
- +1 yıl
Tatava yapma kadınların öldürulmesini sevgilisinin evine girmesine veya gec saatlerde disari cikmasina ya da başka sacma sebeplere göre meşru gören biri kul hakki demesin bir zahmet
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek Ne yazıkki Evli olupta eşinden şiddet gören bayanlar var :(. Kadına şiddetin her türlüsüne karşıyım. Değil bayan cinayeti karınca bile haksız yere incitilemez. Sevgilisi olan bayana kötülük etmek isteyen evlenince'ye kadar baş başa tatile gidip tenha ortamlarda buluşup konuşamayız cinsellik ve aşamalarınıda yaşayamayız çünki ''Dinen Yasak'' ailemin ve benim kuralım bu diyen bayanı ''sevişme veya cinsel ilişkiye girme ya da erkeğin kendisine rahatça olumsuz istekleri üzeri bayanın itiraz ettiği konu olur ise şiddet uygulayabilecek fırsatı erkek nasıl bulacak? Bay ve Bayan ''Dinen evleninceye kadar bir birine mecburiyet dışı temas edemez tokalaşma dahil, bir odada baş başa mecburiyet olmadıkça kalamaz, hatta pastane vb. bir yere kız ile sevgilisi gidip orada bir birlerini tanımak için görüşecekler ise? yanlarına bir insan verilir ve kız ile oğlan konuşurken onları duymayacak ama göz ile görecek mesafede onlara eşlik eden insan oturur... Allahın emir ve yasakları baz alınmadan mantık ve nefse göre yapılan uygulamaların bazısı risk teşkil ederken bazısıda günahtır...
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek Afedersin'de sen benim açıklamalarım'dan nasıl oluyorda bana cevaben bu anlamları çıkarabildin? ne alaka? '' kadınların öldürulmesini sevgilisinin evine girmesine veya gec saatlerde disari cikmasina ya da başka sacma sebeplere göre meşru gören biri kul hakki demesin bir zahmet ''.
Ben kadın için risk var ayrıca dinen'de bir odada veya tenha ortmada nikah düşen erkek ile kadın mecburiyet dışı baş başa kalamaz diyorum... Ayrıca kadın geç saat dışarı çıkamaz dedimmi? Ama senin dini bilgin yok ise veya Müslüman değilsen ya da işine ve mantığına hatta nefsine göre hareket ediyor ve aksini diyene tepki veriyorsan onu bilemem.. - +1 yıl
"Erkeğin olumsuz isteklerine bayan itiraz ederse şiddeti uygulayacak fırsatı erkek nereden bulacak" mi? Allah akil fikir versin günahsa günaha yaklaşma bir kadinla evlenmeden ayni eve giriyorsan o senin problemin sana göre günah olan şeyleri erkek teklif edince hatta yapinca sorun yok, kadın buna evet diyince sorun var? Herkesin gunahi kendine tamam mi bir tek sen musluman degilsin ama sana bisey siyim mi sen musluman bile degilsin kadinin iradesini isteklerini hice sayan eril bir fasistsin gerikafali yobaz.
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek
Sana kısa ve öz olarak anlatmak istediğimi yazayım'ki önceki detaylı yazılarımdan ötürü ''beni'' yanlış ve eksik anlaman ve konunun alakasız yerlere gitmesinin vede bana karşı ''haddini aşmanın nazikçe ve iyi niyetle önüne geçebileyim''. Ayrıca benim için son cevabında dediklerin ; ( bir tek sen musluman degilsin ) '' ama sana bisey siyim mi sen musluman bile degilsin'' ( kadinin iradesini isteklerini hice sayan ) '' eril bir fasistsin gerikafali yobaz.''.
Sevgili olan kız ve erkek '' tatilde otel odasında baş başa kalmaları, tokalaşmak için bile olsa bir birlerine temasları ( İslam dinin'ce aralarında nikah olmadığı için caiz değildir ). Örneğin : erkek'ten sevgilisi olan bayana zarar verici istek veya uygulama gelmesi söz konusu olur ise otel odasında veya insandan uzak tenha bir yerde oldukları esnada ''bayanı kim kurtaracak? Sevgilisi ile insanların olduğu ortamlarda bulunur ve baş başa tatile gitmez tenhada'da baş başa kalmaz ise?, erkekte tatile gidelim ya da tenhada oturalım vb. isteği olur ise bayandan? bayan erkeğe cevaben : Dinen caiz değil ve ailem'de hoş karşılamaz dediğinde ''riske girmez''. Ama yinede ihtimalen erkek insanların olduğu ortamlarda bayan ile gezerken veya otururken kötü bir şey yapmaya kalksa bile çevreden müdahale edenler olur. İşte demek istediğim bu ''BAYAN RİSKE GİRMESİN''... Bir müftüye git sevgili veya nişanlı olunan insan ile dinen nasıl muhattap olunur kuralları nelerdir diye sor ve öğren. - +1 yıl
Ay bayilacam ben de kısaca toparlıyim o zaman : her kim olursa olsun kadin ya da erkek, suçsuz bir insana saldırmak suçtur tamam mi? Kadina size göre ahlaksiz teklifle gelmekten utanmiyorsan kadinin yaptigini da ayiplamayacaksin haddin değil
- +1 yıl
Tatile de giderim ilk gunden yatarim da hoşt
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek Konuyu uzatmamak için bana bir önceki yolladığın yorumuna cevap vericem. Akabi 2. yolladığın yorumuna cevap vericem. Bir önceki mesajından alıntı ;
''her kim olursa olsun kadin ya da erkek, suçsuz bir insana saldırmak suçtur tamam mi?''. Bu sözüne itiraz veya muhalefet etmem söz konusu bile olamaz. Aynı fikirdeyim. '' Kadina size göre ahlaksiz teklifle gelmekten utanmiyorsan kadinin yaptigini da ayiplamayacaksin haddin değil '' Bu sözünede itirazım yok.
2. Son yorumunda bana cevabın ;
'' Tatile de giderim ilk gunden yatarim da '' ( hoşt )''. Hayat ve beden senin hayatın ve bedenin. Bunları istediğin gibi değerlendirmekte senin iraden ve '' sorumluluğunda '' Dünya ve Ahir yaşamın ile '' ALLAHA '' vereceğin hesapta...
Ancak bana yazdığın yorumlar içeriğinde şahsım için şu dediklerin'den ötürü ; '' ama sana bisey siyim mi ( sen musluman bile degilsin ) - ( kadinin iradesini isteklerini hice sayan eril bir fasistsin gerikafali yobaz. ) - ( hoşt ). İşte bu sözlerin sebebi ile ; benim senden ''MAHŞER GÜNÜ ALACAĞIM KUL HAKLARIM OLUŞTU ''. Mahşerde karşı karşıya geldiğimizde tek ilgilendiğim bana vereceğin haklarım olacak.
Bu yaşıma kadar 2 sevgilim oldu hiç birininde eline bile temas etmedim. Bir odada baş başa yanlız kalmadım. Benle cinsel ilişki yaşamak istediğini söyleyen bayan oldu kabul etmedim. Genel eve gidipte cinsel ilişkide yaşamadım. Evli bayan cinsel ilişki teklif etti kabul etmeyerek Allah katında ve vicdanen doğru olanı yaptım. Ayrıca karşımdaki cinsel ilişki isteyen 2 bayana hayır diyerek günaha girmelerini engellemiş olmuş oldum. Adam gibi adamlıkta budur... Dinen Erkek ve Kadının Hakları Ne İse Ona Asla İtiraz Etmem Ve Haklarına Saygı Duyarım.
En İyi Cevaplar
Belki sadece arkadaşı biriyle gidecektir tatile, yani sadece tatil ihtiyacını karşılamak için. Hatta belki erkektir birlikte gideceği kişi.
İşin komik tarafı her türlü engele rağmen inatla tatil diye kuduracak kadar mantıksız davrananlar kadındı şimdiye kadar gördüğüm olaylarda, ilk kez bu kadar mantıksız davranan bir erkek gördüm.
Bence tatilde seni aldatmasa bile, ayrıl gitsin. Böyle sağlık açısından tehlikeli bir durumda tatil diye kuduran insan kadın / erkek farketmez saçma bir karakterdir, uzak durmak gereklidir.00 Yorumla
+1 yılYav o söz direkt olarak ayrılma sebebidir. Bana dense s. git kimle gideceksen derim yani. Zorla güzellik olmaz. Belki de senden habersiz başka biriyle de sevgilidir. Sen ya da o ikinizden biri de yedekte duruyorsunuzdur.
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla derken kiminle? Hemcins arkadaşlarıyla tatile çıkmaktan söz ediyorsa bırak gitsin. Karşı cinsten bir arkadaşıyla tatile çıkmayı kastediyorsa ağırlığını koy. O arkadaşınla birlikte gidersin ama döndüğünde beni bıraktığın yerde bulamazsın de.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
124
Cevap
115Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 378 cevap paylaştı.
u +1 yılBırak yalnız gitsin ama eminim beraber tatil yapacak birisini bulamayıp o da gitmeyecektir, yol ver gitsin.
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde seni psikolojik baskı uyguluyor tatilini kadınsız geçirmek istemiyor. Emin ol tatile birlikte gitseniz sen uyuduktan sonra gider başkasıyla ilişkiye girer gelir. Tatile sen gelmezsen başkası ile gidecek olan kişi zaten seni sevgili degil fuckbudyy olarak görüyordur. Bu vasıfta olmayı kabul ediyorsan devam et. Kabul etmiyorsan bırak başkasıyla gitsin ama senden de gitsin mümkünse.
20 Yorumla
+1 yılBaşkası dediği kim onuda açıklaman lazımdı. Amaaannn gidersen git de. Benim sevgilimde gidelim dedi ben korona var diye istemedim ama sen gitmek istiyorsan git dedim. Çünkü güveniyorum beni ne kadar çok sevdiğini vazgeçemeyeciğini biliyorum. Güvenmediğiniz insanları da hayatınıza almayın bir zahmet yaa
00 YorumlaÖyle sevgiliye, yol vermek yakışır.
10 YorumlaAhahaha yani diyorki "sen olmasanda olur" diyor ve sen hala "ne yapmalıyım" diyorsun sevgilim diyebiliyorsun adama harikasın yavv. ayrılman gerekiyor hiç bir zaman sevgilin olmamışki senin bu kişi sevmemiş bile seni bu cümleyi kurabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların on yargılarına takılma çoğu sevgilisine aynı söylem kullanmıştır anlaşılan sevgilin seninle beraber gitmek çok istiyor sen hayır deyince kalbi kırılmış olabilir oda sırf seni kıskandırmak için öyle bir kelime kullanmıştır kin amacı yok yani yapacağından değil.
01 Yorumla
+1 yılHer tatilde beraber misiniz boyle? Sahsen bana bir erkek bu cumleyi kuracak... 😂 Hicbir erkek arkadasimla tatile cikmadim, cikmayi da dusunmem. Kaldi ki bu tarz emrivaki ve densizligini ortaya koyan cumleler kuran biriyle...
11 Yorumla
+1 yıl40 Yorumla
+1 yılİstirsin gitsin o vakit. Ya seyahatte ya trafikte demişler 😄 Çıkmadan belli etmiş. Ama iyice bir tart niyazi olmasın iş. Blöf mü yapıyor ne anla 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılcok basit, kalk s. git de. Seni bununla mı tehdıt edıyor ıbınenın evladı. Nasıl insanlarla berabersiniz okudukça sasırıyorum
20 Yorumla
+1 yılBir sevgili sevgilisinin dusuncelerine saygi duymali ve bu buyuk bir sorun corona yok olmadi sadece sayisi adaldi dogru durust kontrol altinda bile deyil bu fikrine saygi duymali
00 Yorumla
+1 yılYa kaç yaşındasınız bunu yapmazsan böyle bunu yapmazsan şöyle anan degil baban degil ki annen baban bile böyle karışamaz. Sende ona de al 3. Seçenek ben sunuyorum ayrılalım.
00 YorumlaSiz sevgili olduğunuza emin misiniz? Sana bu şekilde şart koşana postayı koy gitsin. Değer vermediğini daha açık nasıl gösterebilir sana bilmiyorum. 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılsen süreçten dolayı korkup temkinli olmak isterken o bu şekilde bir tehditte bulunuyorsa sen de ona bir tehditle git, başkasıyla gidersen sonucuna katlanırsın gibi (burda başkası dediği kişinin bir erkek arkadaşı olduğunu varsayıyorum, kızsa zaten ayrıl)
00 YorumlaKimle gidecek?
Bence gitsin neden bunun icin bir gikir aliyorsun?
Adimini atsin misilleme yapacaksada yapsin, hemde onu biraz daha tanimis olmazmisin?00 Yorumla
+1 yılSen yoksan başka kız mı var diyor yani yoksa erkek arkadaşlarını mı kastediyor?
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. başkası dediği kızlar ise sorun et yok erkekler ise adam tatile çıkmasın mı? ama şimdi senin de işin gücün vardır belki. böyle tehdit etmesi de hoş değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGideceği kişi hemcinsi olan bir arkadaşı ise sorun yok bence. Fakat karşı cinsten bahsediyorsa büyük bir saygısızlıktır bu. Sizin kararınıza saygı duyması gerekirken bir de çoçukça söylemlerde bulunması oldukça itici.
10 Yorumla
+1 yılGittiği kız ise sevgilin seni tınlamıyor.
Erkekse daha kötü kesin yaz aşkı yapacak gittiği yerde 😂10 Yorumla
+1 yılDefolup gitsin ozaman hala sevgilim diye bahsettiğin için de salaklık sende.
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Ölü taklidi yapıp hareketsiz bekle. Olaylar kendiliginden çözülecektir.
20 Yorumla
+1 yılTroliçe
Böyle bişey olacak sen hala sevgilim diye bahsedeceksin20 YorumlaKeşke bu kadar geniş olabilseydim. Şunu bana söylemeyi bırak, ima ettiği anda hayatımdan çıkarırdım. Bildiğin iplemiyor seni bu arkadaş.
20 Yorumla
+1 yılsiktiri çek, bugun bunu diyen yarin yatagınıza baska kadın alır
20 Yorumla
+1 yılYa tamam da bu nasıl sevgililik anlayamıyorum. Bırak başkasıyla çıksın! O sevgiliden de sana hayır gelmez..
00 Yorumla
+1 yılSeni ikna etmek için söylüyordur takma zaten ciddi diyorsa da kimseyi bulabilceğini sanmıyorum salla gitsin
00 Yorumla
+1 yılbırak gitsin... öyle birine hala sevgilim deyipte , acil fikir verirmisiniz diye sorabiliyorsan daha ne diyelim ki biz sana...
00 Yorumlane demek başkasıyla tatile çıkarım belki sen de tatile çık diye söylüyordur ama eğer ciddiyse o sevgiliden hayır gelmez haberin ola
00 Yorumla
+1 yılGüle güle gitsin. Bu ne saçma tehtid? Tabikide gidebilirsin kimle istiyorsan git ama bana birdaha geri dönme de bırak gitsin bu ne
00 Yorumla
+1 yılHımm bilemedim şimdi. Ben olsam giderdim ama böyle demes de hoş olmamıs insanın sktr git diyesi geliyor
00 Yorumla
+1 yılHala böyle salaklarla cikip geziyorsunuzya... ne diiim kadin akli iste... birak gitsin salak... dündügünde beni de bulamazsin de...
00 Yorumla
+1 yılAynı bizimki sjsj s! kt! r de... böyle tehditlerle komik oluyorsun de... Psikolojik şiddetten başka bir şey değil bu...
00 YorumlaKimle gidiyo mesala erkekse gitsin, kız isede s*ktirip gitsin :) böyle kısır düşünceli bir herifle olman bile hata benim görüşüm.
00 Yorumla
+1 yılBaskasi dedigi kiz ise ayrilacaksin
sevgili sevgililigini bilsin
erkek arkadaslariyla gidersede birak gitsin00 Yorumla
+1 yılHe corona yüzünden yani
Valla sen bilirsin onu biz bilemeyiz
Başkasıyla gidebilcekse gitsin bakalım😂 belki de sadece gel diye diyodur😉00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla tatile çıkacak kadar düşüncesiz ise onu hayatından çıkar ve isterse cehenneme gitsin. :):
20 Yorumla
+1 yılBaşkasından kasıt kız ise sıkıntı. Yok erkek ise normal.
10 YorumlaBeni başka biriyle tehdit eden biri 1 dakika Sevgilim olamaz. Ondan birşey olmaz. Mal kafa çünkü
10 YorumlaBöyle saçma sorular görünce inanasım gelmiyor bende mi sorun var :D
10 YorumlaGiderse gitsin, sen olsan da giderim olmasan da giderim demiş zaten. Sen olmasan da olur yani.
10 Yorumlabu kafada insanların tamamı yarın öbürgün başkalarını buluyor aldatıyor
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılS. tirsin gitsin bu adama birde hâlâ sevgilim diyorsun 🤨
10 Yorumla senin gelmen için fake atıyo olabilir ama bence öyle bir şeye cesaret edemez sfjdjskdkd
17 Yorumla- +1 yıl
öyle bir eder ki, ben kızın yerinde olsam, gözümün önünde olsun diye beraber giderdim...
- +1 yıl
demekki hanımevlatlarına denk gelmişsin, ben bir yere tatile giderken annem babam bile hesap soramaz bana, istediğimle tatile çıkar gezerim
bir de şu var, olayın tam tersini düşününce, bir kız tatile giderken başkasıyla gitmek isteyip de, erkek arkadaşı olmaz derse, herkes erkeğe yükleniyor baskıcı, yobaz, gerikafalı vs. - +1 yıl
sorun da orada zaten sana ''meow'' demeleri,, eski sevgilim de bana bu gibi konularda çok karışmaya, feminist ayağıyla baskı altına almaya çalışırdı, ama tek sinirli bakışım yeterdi geri adım atıp susması için, ama tehdit varsa koy g*tüne rahvan gitsin
+1 yılgitmek isteyeni kırk düğüm halatla bağlasan yine tutamazsın, boş ver. ne yapıyorsa yapsın
10 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla göndermek istemiyosan sen gitceksin mecbur
10 YorumlaKeyfin bilir demelisin. Sevgilileri çok önemsemeyin. Üzülürsünüz.
00 Yorumlagitsin başkasıyla sen gitmiyorsun diye onuda bağlaman doğru değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten bunu öyle rahat rahat sana şart koşup söylüyorsa sen daha gözünü hiç açmamışsın kim bilir neler yapıyorda haberin yok sana diyorki beeeeeeee sevgili aç o gözünü aççç diyor
00 YorumlaBaşkasıyla derken başka kızla mı eğer öyleyse yolu açık olsun dünyadaki tek erkek mi
00 Yorumla
+1 yılGurur duydum hemcinsimle, kaldı mı böyle delikanlılardan :D
00 Yorumla
+1 yılİyi o zaman güle güle de.
Defolsun gitsin ben kesin ayrılmıştım.00 Yorumla
+1 yılGitsin ne var bunda? Tatil yapmak istiyor demek ki.
03 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle diyorsun arkadaslariyla tatile gitmesi anlasilabilir bence
Tm git ama bir daha da gelme diye posta koy gitmezse senindir giderse hiç senin olmamıştır 😀
00 YorumlaO zaman ben de başkasıyla gezerim burlarda de sfjsdsd
00 Yorumla
+1 yılSana gider mi yapıyor acaba ciddi mi?
İyi cesaret
Sağlığımızı lütfen kollayalım.00 Yorumla
+1 yılTers orantı taktiği bence. Belki gel diye yapıyordur. Ama gitmek istemiyorsan gitmemelisin.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle bu kişiden kurtul sana bunu diyebiliyorsa senin onun yanında durmanın manası yoktur.
00 YorumlaSana hangisi mantıklı geliyorsa onu yap. Sevgilinde karşı cinsle gitmediği sürece sıkıntı yok bence.
00 Yorumla
+1 yılDünden başkasıyla olmaya razı olan birisi zaten boşver onu
00 YorumlaSen gelmezsen başkasıyla giderim diyen birine hala sevgilim mi diyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (179)
Devamını Gör(224)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Sevgilim sen gelmezsen başkasıyla tatile çıkacağım diyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler