Sevgilim tatile gitmeme izin vermiyor?

bugun ailem aniden tatile gideceğimizi söyledi bende bu durumu sevgilime söyledim gitmeme izin vermedi hem çok kıskanc hemde izin vermemekte haklıydı cunku 2 ay once o gidecegi zaman bende ona izin vermemistim bende gıtmıycem demıstım ama o zaman iptal olmustu sımdı tekrar gıdıcez diye tutturdu ailem. Ben gitmedim sende gidemezsin oraya yollamam seni diyor kendisiyle kıyaslıyor ama o gideceği zaman teyzeleriyle falan gidicekti yani annesi babası olmadan gidicekti gidip gitmemesi kendi elinde olan birşeydi ama benim öyle bir secenegim yok annem babam gidicek ve 12 gün kız başıma beni evde tek bırakmazlar o gitmedi diye evde tek kalmıycaktı tamamen ona baglıydı yani ama benımkı ailemin secimi bir türlü anlatamıyorum ve bu konu artık bana karışamazsına kadar gitti o öyle diyince bende delirdim madem karışamıycam ayrılalım dedim benim elimde olmayan bir konu icin artık ona karışamayacağımı söylüyor tamam gidersem denize de girmiycem evdende çıkmıycam diyorum yine izin vermiyor gidemezsin gidersende ayrılırız cunku bana karışmana izin vermiycem dedi ne yapmalıyım?
Sevgilim tatile gitmeme izin vermiyor?