ama yine gel döv kum torbası niyetine yani:DDDDD
Evde oturan erkek mi çok gezen erkek mi?
evde oturan erkek diyorum :D şahsen benim çıktığım çocuk çok sosyaldi çocuğu eve kapattım her dakka farklı resimler çektiriyorum şurayı burayı çek falan diyorum kanıtta istiyorum çocuk bütün gün evde :D:D:D:D yaşasın kötülük :D
:D tavsiye ederim herkese millet :D
katlanabileceğini sanmıyorummm :D:D
herşeyine karışırrrrrrrrrrrrrr :D benim gibi şeytan olursa birde yandın vay haline:D erkek arkadaslarını bile siliyorum çocuğun :D:D çünkü facede yan tarafta kızlar çıkıyor habire şunla arkadas bunla arkadas yazıyor kafam bozuluyor siliyorum hemen :Darkadasları 400 den 100 e indi :D kız akrabaları bile yok :D düşün yani sen haline şükret :D:D:D:DD:DD
:D:D töbe yarabbim:D sende alemsin yahu kız kıtlığı mı var her taraf kız :D:DD sen takılmışsın birine ondan bu hallerdesin çevrene bak şöyle bi kızları kes :D gözün gönln açılsın :D:D:D
e yuh çüş dicem ayıp olacak :D:D ben tam tersinim demeki:D hiç aldatmam lafından çıkmam çok piste bağlanırım svdgm için ağlarım falan bni tek üzebilen kişi o olur. ancak deli gibide inatımdır bir kere aldatıldımmı bidaha asla çıkmam onla. ilk çıktığım eski sevgilisini eklemişti faceden benle çıkarken direk ayrıldım ondan sonrada o kızla çıkmaya başladı dedim iyiki ayrılmışım şükür rabbim:D:D beni o kız için terketmesinden iyidir benim önce davranıp terk etmem :D:D:D
heytttt beee :D:D:D:D:D sen büyüksün reyiz :D:D:D
boğayım ben :D:D:D efendim ben teşekkür ederim :D
:DD:D akrep bey işçi bayramında doğmuşum şansa bak bendeki ya :DDDD.dD
heheyt:D seçilmiş insanlarız işte :D
gizlikullanıcı0 ben sizde mstfa68 olmalısınız :D:DdD.d
:D:D beni deşifre etmeye çalışmayın lütfen :D:DD:d
:DdD.d:DD:d sır gibi saklıyım buralarda :D sevgilim bilmemesi lazım çaktın köfteyi :D
:D:D hayat memat meselesi şimdi yani o kızlara baksa ben aldattıgını düşünüyom beni böyle yerlerde görürse bidaha dinlemez sözümü aman dim :D:DD: kod adı kılıçbalığı :D güzel filmdir :D
:D:Dsakarya abey :D
:D:DD:dD:DD.DD:DD:d koptum yeminle yerlerdeyim şuan diyom bak :DD:dD.DD.dD
:D:D:D amin amin cümlemizi :D:DD hepimiz ilginciz ki biz tışkılır bu arada :D:D
:dD.D sen hala ordamısın allah cızırtını vermesin yaa :D:D:D:D
:D:D amin çok severim :D:D:D:D
:D:D:D baksana çenen çıktı çenesi çıkık gülücük atıyon böyle :DDDDDDDDD :D sana çekmişim işte dostum sendede bendeki kafa olmasaydı benim dediklerimi falan anlayamazdın gülmezdin falan kafadarr çıktık iyimi :D:D
:DD::D:D:D kahkaha makinesi miyim ben a aaa :D saygılar iyi akşamlar geceler rüyalar sizlere sayın mstfa68 yine bekleriz hürmetler :D bak manitanı unutturdum sana artık ağlamazsın hiç bak kod balığı seni süser yoksa :DDD
:DDDDD bak benimde çenem çıktı :DD yine geliriz daha karpuz kıracan bu civardayım bulursun beni koçum :DDD
ne kadar masum gülmüş ayyyyyyyyyyyyy nasıl kıydın bu cana söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee insafsız :(
boşunami isyan ediyoz be mustafa abey :D:D:D sınav bile var :D:D çalışmadım uygulama olacak örümcek falan yapçaz işte bilgisayar bölümünün zararları sakın gelmeyinnnnnnnnnnnnnn derim çocuklar ders olsun ! :D
valla oduncu olmayı yeğlerdim diyorum sana o derece allah kurtarsın beni amin :( :D bide kod bölümü web tasarım :(((((((((( aklımı seveyim çok güzel bölüm seçmişim işte :DD sabır diyorum tanrım :D:D bu seneyi atlattıkmı tamamdır :( :D
:DD kılıç balığı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğ :D
oojbulduk bea :D
:D kolay gelsin mstfa68 :D 7-8 olabiliiiir ben iğrenç bi sınavdan çıktım şuan okulum bitti açığım yani akşamda o saatlerde açık olurum :D
ya çalışacak birşey yokki ne yapayım sınav uygulama :D:D zaman olsaydı hepsini biliyordum yetişmedi ben renkleri bulana kadar 10 dk geçti tek tek buton yapana kadar ohooo :D gitti dedim bitti ya hayatım söndü falan isyanlardayım :D:D
ıy iğrenç işler :D allah kolaylık versin
:D babay
kılıç geldi :D:DDD:D
sen başladın ki gülmeye :D:DDDDDD
:DDDDDDDDDDDDD kop kop dım tıs tıs :D:D tey tey
lorke lorke lorke lorke hanime lorkeee demek geldi içimden :D:DDd:DD
töbe de be :DDD:dD
gezmekten geliyom ben :D
h.b !
:DD napim şimdi bilemedim :D
sen bul o zaman cins insan :D
demek bana köpek adı koyuyon ha
atarlandım şuanda !
:D tamam rahatladım şimdi ama yinede dövebilirim :DD:D
neden kafa yokmuş :D kafammı kırlır :DDDDD
:DD yap yap sende benim gibi küçükken çok tarkancılık kara muratçılık oynamışsın belli :DD:D
amin allah kavuştursun :DDDDD benimde erkekler için olan botlara tshirtlere kazaklara şapkalara falan çok ilgim var yolla bi koli :D:DDD
:D:D gönder hafız :D:D:D:D
:D:DD ben bol bol gülerim zaten hiç ciddi olamam özellikle ciddi ortamlarda gülesin gelir basarım kahkahayı :DDDDD yaa öyle işte hacım :D
:D:D bazen yüzüm kırışmasın diye dudaklarımı büzüp gülüyorum o derece :DDD kikirderim çaktırmadan :DD en son kız kankimle sınavdan kaçıp tuvalete saklanmstık minicik tuvalete kilitlemiştik kendimizi :DDDDDDD:D hayatımızın ekşınıydı yani kapıyı açmaya çalışıyolar ses falan vermiyoz kapıda bekliyolar falan :DD:DD çeşmeye basıp tepeden izlemiştim insanları komediydi :DDDD
:DDDD:D:D yazık çocuğa lan :DD ne fenasınız :D:D bizimde sınıta görme engelli bir çocuk var habire kavga ediyor hep bizim tepemize düşüyor :DDDD geçn sıraları geziodu tek tek benim ben dedim oo naber ya falan bi başladı bu :D yanıma falan oturdu ben korkuyom tabi :D:D erkeklerden biri geldi almaya çalıştı çocuğa bi daldı :D o engelli çock bizm üzermize düştü yumruk falan atıyo çok pis bana gelse komaya girerim bende hemen yaaaaaaaaaayayayayayayaaaa diye bağırdım devamı buraya sığmıyo malesef :D
ha ha sizin sınıf bi alemiş :DD sen bizim sınıfı bi görsen bayan hocalar nasıl korkuyo derse girdiğinde bi görmen lazım bizim sınıfta hep piskopat en efendileri benim hiç bişey demem bayan hocalara falan hep sesiz kalırım fakat dışarı çıktıkmı allah koşun herkez sigara içmeye :DDD komedi yaa bu sene son bakalım nasıl ayrıcaz
aledir bizim sınıf :DDDD:D:D hep sapıklık yapıyonuz kesin dimi iğrenç bi durum :D ayyaşlar sizi :D nikotinciler dumanlayın bakam :D
771 i arayıp mstfa68 nikotinci help me diyeceğim :DDDD:DD sınıfın reyizimisin :D
:DDDD:DD:D:D ben cevaplarım soruları ama ne yapcaklarsa sana yaparlar :DD:dDd bende dayanamıyorum kadın hakları eşitlik özgürlük diyorum ! :D yollara dökülelim pankart falan açalım :D:D:DD:
:DDD.dD:D hihahahaajaahahah :DD:DD gülerken ha yı kaçırmışın :DD:dD bozmaz sende ya çocuklar duymasındaki haluk gibisin :DD:D.dD selami ol :DD:DD:
:D:D:D aman sende ya :D incilerinmi dökülecek elini korkak alıştırma başla şimdiden :D bizim rıfkıyı salarım üzerine yoksa :DDDDD:D:D
:DD:D:D starı uzak tut ! benim rıfkıyı yer :((((((((((((((
benim rıfkı kuş amaaaaaaaaa ! :D
:DD:d:dDD tamam gerçekte gülerim buraya gülücük koymama ben :DdDDÇD sor bakalım
:D:DD:D tabiki sevgili bulabilirsin her tipe her şekle göre kız var bu dünyada sonuçta :D ayrıca kendini beğenmelisin kendini beğenmeyip kimi beğenicen sonuçta seni beğenmeyeni salla gitsin :D sonuç olarak bu fotoda şevkat görüyorum :DDDDDDDDDDD:DDD:D:::::::::D
:DDD:DD sen aç kollarini bekle :D:DD bol arkadas edin o senin kollarina gelir zaten anlarsin illa :DDD ne demek hafız :D
neden ya :D ne yaptı sana bu kadarrrrr :)
mantıklı ol demiş :S ne yani bi bana bak bi kendine der gibi öyle insandan hayır mı gelir yaaa allah kurtarmış arkadaşım seni :)
töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :DDDDDDDDDDDDD gerçektende haklıymışşşşşşşşşşşşş 5 yaş kız byük bide uh yani :D nasıl göze aldın bnu :D
:DDDDD:D:DD:D allahım ya olmaz bu kadarda alemsin :D:D:D kaçır kaçır davaro muydu salako muydu şabanın filmi vardıya onun gibi dağa kaçır :D:D:D mağarada yaşarsınız artık :D manyak seni bir döverim pir döverim ha aklını başına devşir bak adamı çıldırtmayın lannnnnnn D:Ç:DD::D:D
ha ha :D yok canım kaçırmak fala olmaz o lafın gelişi:DDD daha sana anlatacak çok şeyim var ben bişeyleri anlattıkça rahatlıyorum umarım senin için sorun olmaz:DDDDD şimdi ben kaçar cuma akşamı anlatmaya devam :dddddddddddd iyi geceler allah razı olsun yinede dinledin :DDD
:DDD:DD:D yokben cani değilim ya o kadarda :D dövsemde elim çok hafif ama hissetmezsin bile yani :D dinledim işte acına ortak oldum :) iyi gecelerrrrrrrrrrr
sizede efendim :D
pişttttttttttttttttttttttt
çenesi düşük napıyon bakam :D
gülmek suçmu ulan :D:D çıldırtmayın adamı :D
kaşınma bakkkkkkkkkkkkk :D günah benden gider :D
bende dirsek çakarım bir adet :D:D:D
tamam be tekme tokat dalarım bende :D gerçekten üflesen yıkılırım ha kemiklerim ince benim kırılırım:D :D
172 boy 49 50 kilo arasında gidip geliyor kilom :D ama 45 olcam
bna genelde dal bacaklı safinaz derler:DDD:D:D yada leylek sami:D:D.dd.d.D:
neden kocaa :DDD:D
:DDD:D:D yaşın kaç ki
:D:D:D:D:D:D uyumuşum hacı be :DD::D
oooooooo hacım gelmiş kanki naber yia :D
oooooooooo geçmiş olsun kardesim en sevdigin ders ne simdi merak ettim bak :D
:DD:D vayyyy ressam olacan yani şimdi sen :D
:D:D:D:D hacca gitmiş kadar oldum sayende ha .dD.Dd kaçmadık biyere ya burdayiz yahu
:D:D kanki tartisma konusu aç hadi :D
D:D:d.dD.dd.dD töbe bismillah :D bu nasil bi konudur aaaaaaa benim adimi mi tartisicaz ahlak kurallarina aykırı bu :D:D taktin sende ayrica adimi bilince sanki beni tanican alemsin sende hee hahahaha :D
haci haci takilirmişik haci ya :DD hem böyle daha gizemli oluyoo yani baksana tanınmıyom deşifre olmuyom falan o ye :D:D:DD.dds
:D:d:DD.d beni çok lanet bi yerden deştin hacı şeyi yani yarami yani D:DD:D:D hacı bölüm dersleri olmasa çok iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D.dD:Dd.D uah diyorum :D:dD
:( tamam abi emrin olurrr
uyumam ben :D:dD.d en çok ne yiyon hacı :DD:D:D
aci çekerek yavaş yavaş ölüm diyorsun yani helal :D:DD hacım ben ölcem galba bi haller oluyo bana yani şimdi şuanda fenayım .s.s :( :(((((((((
yok haci tirip attım orda :D:D:D
:DdD.dd.D ay şuna bak bebek seviyo sanki kocamanım ben ayol ! bir tirip daha attırma insana dinden imandan çıkarma :DD:D:D
şimcik :D kaderimiz önceden yazilmiş ve bizim yyazılanlanlari yaşadıgımız söylenir. aynen senaryosu yazilmiş tiyatro gibi. ancak bi arkadasim diyo kaderi degstremeyiz bende diyom değişir kader ? şimdi sonuca var burdan çık yola hadi bakalim :D
:D:D:DD:d ooooooooooo kanki :D:D:D ben haklıyım yani şimdi hem mantıklı olmak lazım kaderi değiştirme şansı bizm elimizde olmasaydı bu dünyaya boşuna gelmiş olurduk ki amacımız sevap işlemek ibadet vsvs. cennete gitmek. yani Allah ın yazdığıyola çıkıyoruz ama yol ayrımlarını biz seçiyoruz bence çünkü yoksa sevapla günahı biz belirleyemezdik saçma bişey olurdu yani haklıyım ama şimdi dimi dimi :DD:D:
ooooooooooo isyankar stayla :D:D:D yaralı kartal naber yiaaaaaaaaaaa :D
:D:D:D cingöz ya :D:D:D iyi diyelim iyi olalım işte ne olsun be hacı :D
oooooooooooo ne işi hacı hem okuyon hem çalışıyon valla bravo sana :D tatildide hayatımın en zor günleri tabi kırık bilekle geçirdiğim geceyi saymazsak :D
ben bişey yaptım hacı :D:DD:D dövün beni :D:D ufacık düşmede bileğim çatlamış benim prof. dr. ananem tabi olaya el atınca benim bilek yarıya kadar kırıldı tabi :D:D tatildeydik tamda hastane yok bişey yok dağda çadırda kalıyoz 1 gece boyunca ağlamaktan uyuyamamıştım yok böyle bir acı valla :D sonra bide alçıya almadan bidaha kırdılar çatır çutur ooh :D:DD:D
benim yerimede ye hacı :D:DD:D:
:D:DD.d böyle bişey yapacağımı anlarsan kaç git zaten kusmuğumda boğulursun o derece :DD:dD dün okuldan gelince sadece çikolata yedim 2 poşet kustum herkes neyi kusuyo bu dyo :D:DD:d fil gibi su içiyom o dur :DD:d
hemde nasıl bi acı hacı ya iğrenç ötesi :DD:D:D hemen mandalina falan yedim çubuk yedim gitmek bilmiyor öğğğ :D:D:D:d midede asit derken nasıl olcak şimdi ben asitli şeyler içememki hacı yanlışmıyım :DD:D:D
hacı yiyincede öğürtü geliyo netçez yani :D:D:D:
serum güzel bişeyde işte :D:D takarken o damar yolu açılması korkunç :(( damarının içine iğne sokup bırakıyolar hacı :D taktıktan sonra sorun yok wcye gitmek dışında :DD::D ama sonra çıkarmasıda sorun:( o yapışkanı bi çekiyolar derin merin karışık yolunuyo :((((
niye be hacı :D:D:D hala o kız mı :D:D:D
hacı yapma etme be istememiş hacı gurur yap şimdi sana kız mı yok :) üzülme :) hem başlatma sigaranada şimdi :@
kanka çıldırtma adamı bak he sen aşk dilencisi değilsin ! he oldu bide otur ağla manyak manyak iş yapma sen acizmisin ! kendine gel ulan :) koskoca mstfa68 bir kız içinmi yıkılacak ! olacak şey değil :D daha güzelini bulursun hacı herşey olacagına varır :) bırak tabi hacı şu dakkadan itibaren yok sana sigara zıkkım iç :DDDd:Dd
:D:D:D tam isabet olmuş işte daha ne :D:D:d kafanı kırarım içmek yok :D:Dd
kırarım bak :D:D agrasif agrasif davranma seni istemeyeni sen ne isticen deli :) müşterilerinden ayarlarız sana :D:DDD:d:DD
:D:D:D:D tabi yaşıtın olcak be aa :D:D:D senden küçük olur ama büyük olmaz kızlar karşı böyle şeylere :) ondandır kanki ya bunu sorun etmiştir ya çıktığı vardır ya da bahane olarak kullanmıştır :) dükkanın önüne geç gelen geçeni kes sen kanki :D
yuhh:D:D:D hiçmi kız geçmez sende sen farketmiyosundur hacı :D::D
:DD:D:D vay anasını beee :D ne güzel sevdiğin iş :)))))))) facede kız avına çık :D
reddedilmiyceğinden emin olana kadar etme sende teklif felan hacı ya :) üzülme kıyamam
:D:D:D aa kuru iftira be hacı ben ha ben yani ben hani güldürme beni :D:D:D acımadan öldürebildiğim tek şey örümcek böcek benim :((((((((((((
töbeyarabbelalemin inna sabirin yani :D:D:D :D:D:D her dediğimden alınacak bişey uydurmaya çalışma bak geliyo cinlerim :D:D:D:D
:D:D:D hacıma kıyamam ben :D:D:D
:D:D:D kanka burda deşifre etme beni şimdi aaaa :D:D:DD:d artislenme yaa hacı bumbala :D:D:D
:D:D olmaz gurur meselesi bir kız özele gitmez :D:D erkek gider :DFDD:
beni çok dışarı çıkmayan erkekler daha cok etkiler. bilmiyorum ama böyleleri aile hayatına evine daha çok onem veriyomuş gibi geliyor:) bnde oyleym gnlerce dışarı çıkmasam sıkılmam :) evim evim gzl evim:d
:)
teşekkur ederim . burayı sadece soruları okumak için kullanıyorum.. :)
sen de kendinleyken özgür hissediyorsun işte.
ama kimseyle yakın ilişki kurmayıp yalnız kalmamayı beklemek çok da mantıklı değil.
ıyıde dısarıya cık dolas sen o zaman sehrın bır faklı bolgesıne gıttıgınde kendını gurbette zannedersın olmaz bole
Cevap
6Cevap
evde canın sıkılmıyor mu yahu... hayat dışarda... tabi bu aralar değil şu ara çok soğuk:)
sen yaşlarda içer girmek istemezdim ama dışarı çıkılacak diye bir kural da yok. gerektiği zamanlar da çıkmaya üşenmezsen sorun kalmaz :)
sosyal olsun hep evde oturan erkek olmaz.
herşeyin normali iyi
Hayatında ne seni mutlu ediyorsa o
Bence dolaşmak iyidir yani :)
tutun kollarımdan düşerim şiiimdi
sosyal olmak en iyisidir...
Gezen erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar