Kişilik & Karakter Sürekli Trip atan erkek ya da kadından ollur mu? Contacs Takip Et Bilge Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor aynada kendi suratımı çekemiyorum bi de elin oğlunun kızın tripleriylemi ugraşcaz😅 Güncellemeler1 yıl Ebebiyat hocam şu yazım şeklini görse agzima sıçar kemiklerini sızlattık adamın. Sürekli Trip atan erkek ya da kadından ollur mu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. olmaz tabi ki de 0 0 Yorumla
AbdullahAydemir Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Olmaz, kadın bile olsa arada İNSAN gibi karşısına alıp konuşması lazım. Sürekli trip olmaz. 0 0 Yorumla
SalonHanfendisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aslaa 0 6 Yorumla Contacs 1 yıl Ulan boş ver onu bunuda hayret ssnin yorumun altina gelen kimse yok yürümek için 😅 Yorumla SalonHanfendisi 1 yıl Cidden hayret jdndbdb Yorumla Contacs 1 yıl Ne olacadı gördüer cıncık gibi hatunu sülük gibi yapışiyolar aslinda başka bisi diyorum da bu sefer biraz kibar olayim oruç sakatlanmazsin Yorumla SalonHanfendisi 1 yıl O ne be Yorumla Contacs 1 yıl Ebebiyat hocam bu yazdıklarımı görmesin Yorumla Contacs 1 yıl Edebiyat dicektim😅😅😅😅 Yorumla
santralciasker Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl sürekliyse olmaz 0 2 Yorumla Ra_On 1 yıl Sametttttttt Yorumla Ra_On 1 yıl 😠😠 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olmaz tabi ki de
Olmaz, kadın bile olsa arada İNSAN gibi karşısına alıp konuşması lazım. Sürekli trip olmaz.
Kadından olur ama erkekten olmaz
Aslaa
Ulan boş ver onu bunuda hayret ssnin yorumun altina gelen kimse yok yürümek için 😅
Cidden hayret jdndbdb
Ne olacadı gördüer cıncık gibi hatunu sülük gibi yapışiyolar aslinda başka bisi diyorum da bu sefer biraz kibar olayim oruç sakatlanmazsin
O ne be
Ebebiyat hocam bu yazdıklarımı görmesin
Edebiyat dicektim😅😅😅😅
Olmaz
sürekliyse olmaz
Sametttttttt
😠😠