Hiç sevgilisi olmamış , eşine ve doğacak çocuklarına sadık , sigara alkol dövme club gibi şeylerle ile işi olmayan hayatını ailesine adayacak gözü dışarda olmayan vede kültürlü karakteri oturmuş bir kadın istiyorum gerçi kriter çok değil sizce Yaş 23 olacak yavaştan arayış başladı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence biraz daha insanlığa bakmak lazım iliskisi olup olmamaya değil
Bazı erkekler için en önemli kriter bu
kаşarlarla bir ömür yaşanmaz
insanları bilmeden hicbir kızı yargılayamazsın seni haklı buluyorum mesela erkekleri kandıran biri yapmadım diye veya her halti yapıp kendine bakire diyen biri zaten kasardir insan dürüst olmalı her konuda insanlar çok değişmiş çok saçma ve üzücü
Benim sana demek istediğim şuydu insanlar iyi insanlar bile hata yapabilir bu çok normal gerçekten olabilir kimseyi kinamamak lazım bence onemli olan başta içteki temizliktir yoksa zaten hepimiz bir gün ölecez ve onemli olan Allaha vereceğimiz hesap o yüzden kimseyi kınama
Ben birsürü ilişki yapmış peşine erkekleri takmış bi kızı ne yapıyım onlarla mı uğraşcam bir de
Kimseyi kinayamazsin ama öyle konusamazsin buna hakkın yok kinasan bile evladinin basına gelir bir yerden çıkar emin ol pişman olma sonra
Bak ben senle güzel konuştum haklı olduğun noktayı dedim ama bu tarz konuşamazsın hicbir kadınla kimsenin aslında ne tarz bir şekilde sevgili yaptığını bazen insan inanıyor bilemiyor çocuk iyi yüzünü gösteriyor vs vs o yüzden kınama diyorum
Benim evladım öyle kаşar olamaz
O tür kızlar anne baba eğitiminden ve sevgisinden yoksun büyüdüğü için öyle arayışlara giriyor
Hayır bilemezsin emin ol oladabilir kızın öyle kimseyi kınama hicbir şekilde başına gelse sonra pişman olma
Senin için diyorum çok kınayıp başına gelen var tanidiklarim
Benim kızım edepli olur öyle her gördüğü kucağa atlamaz zamanı gelince de efendi adamla evlendiririm
Ve insanlara saygı duy kimseye böyle yaklaşmaya hakkın yok hicbir kadın sana hesap vermek zorunda değil zaten sende bu şekilde konusamazsin herkes Allaha hesap verir kimin Allah katında senden iyi olduğunu da hiç bilemezsin
Işte bilemezsin kınama diyorum Allah bir yerden çıkarır ben senin için diyorum kınayınca insanın başına geliyor sonra başına vurur insan
ben allaha inanmıyorum bir yerden de çıkacağını sanmıyorum ben çok gördüm oturmasını kalkmasını bilen kızlar öyle her kucağa atlamıyor aklı başında çünkü yetiştirilişi öyle
Allaha inanmıyorsan zaten sen ölmüşsün knk boş ver
Inanmamaya devam edersen zaten kizinda farklı kucaklarda olur
inananları da görüyoruz tabi gayet güzel yaşıyorlar haklısın
Ilk kez Allaha inanmayip etekten bahseden birini görüyorum tuhafsiniz
Sen kızına Allah sevgisi asilamazsan zaten kizin zina haram bilmez felan kucaktan kucağa olur dikkat et Allahida araştır üzülme sonra
Konunun dinle alakası yok edepli oturmasını kalkmasını bilen kadın yani iyi yetiştirilmiş öyle külotla sokakta gezmeyecek kadın istiyorum yanımda
Hayır canım sen sacmaliyorsun Allaha inanan biri zinadan korkar ama kızına asilamazsan bunu günah değil der kucaktan kucağa haram bilmez din bilmez
Ben inanmayıp edepten bahsedebiliyorsam demekki alakası yok
Niye knk sen kimsin boş ver zaten cidden evlilik arama sen din araştır bence şu an Allah onemli sonumuz onemli ilk yapacağın bu olmalı bence
Aynen kesin alakası yoktur
Gizliden çıkıp istek atarmisin ama sen bilirsin yinede konuşmak için dedim
14-15 yaşında çocukla neyi konuşcam bak işine
14 15 degilim konuşmak istediğim şey baskaydi
Konuşmana da dikkat et sg ya da ne uzattın aq
Size böyle küfürlü konuşmak yakışıyor biraz insanca konuş terbiyesiz
Beyin yaşını kastediyorum zaten
Biriyle bu şekilde konuşan saygısız bir insan bana beyin yasindanmi bahsediyor terbiyeni takin terbiyesiz
Kudurma
Tam tersi seçici olmak iyidir