Sevgilimi çok seviyorum ama çok takıntılıyım ve sürekli onu düşünüyorum.. davranışlarımla onu bunaltmamak için ne yapmalıyım?

bir yıllık bir ilişkimiz var. onu çok seviyorum onun da beni çoksevdiğini biliyorum ama çok takıntılıyım beş dakika ulaşamadığımda ciddi anlamda deliye dönüyorum ya ona bişey olmuşsa diye çok korkuyorum hemenhemen sürekli aklım fikrim onda ileride askere gideceğini düşününce bile yoruluyorum. hep sesini duymak yüzünü görmek istiyorum. Ama o bazen çok meşgul olabiliyor. gece çok geç saatlere kadar çalışabiliyor. Çok yoruluyor. bunu biliyorum. yine de bana bazen istediğimden daha az ilgi gösterdiğinde de çok moralim bozuluyor. Haksız olduğumuda gerçekten biliyorum. Çok büyük bir bencillik yaptığımı düşününce dahada üzülüyorum. onu üzebilme ihtimalimde de çok üzülüyorum. ama yinede duramıyorum zaten çok fazla duygusalım örümcek görsem ağlarım. birbirimize gayet açık olduğumuz halde ve böyle birşeyi yapmayacağını bilsemde bazen beni aldatmasından çok korkuyorum. ben neden böyleyim? neden böyle oluyor? çok bunaltmam için ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim
Güncellemeler
+1 yıl
bir yıllık bir ilişkimiz var. onu çok seviyorum onun da beni çoksevdiğini biliyorum ama çok takıntılıyım beş dakika ulaşamadığımda ciddi anlamda deliye dönüyorum ya ona bişey olmuşsa diye çok korkuyorum hemenhemen sürekli aklım fikrim onda ileride askere gideceğini düşününce bile yoruluyorum. hep sesini duymak yüzünü görmek istiyorum. Ama o bazen çok meşgul olabiliyor. ge
Sevgilimi çok seviyorum ama çok takıntılıyım ve sürekli onu düşünüyorum.. davranışlarımla onu bunaltmamak için ne yapmalıyım?