21 yaşında değilim. Okula geç gönderilen bir lise öğrencisiyim Okulun başlarında ukala bir tip olduğunu düşünüp her geçtiğinde içimden saymadığım şey kalmıyordu hatta bilerek sırasını çekip yere yapıştırmıştım ondan nefret ediyodum. Sonra birbirimizi tanıdıkça anlaşmaya başladık kanka olduk. Okulun başında kendime erkeklere inanmamak güvenmemek için söz vermiştim tutamadım. Babamdan sonra güvendiğim tek erkek o derece. Birbirimizin her bokunu biliyoruz. O bana takıldığı kızları anlatır ben de hoş bulduğum erkekleri anlatırım. Bebeğim canım yavrum aşkım falan normal konuşmalarımız birbirimizin cekedini giyeriz uzaksa göz kırpar öpücük atar derste benimle uğraşıp durur hocam arkadaşımız söyleyecekmiş falan saçımla oynar sarılırız dolmuşta falan biri bana baksın hemen çocuğa dik dik bakar bana şu çocukla konuşma falan diye yasak koyar bana mesaj atan erkeklere bidaha beni rahatsız etmesinler diye onları korkutmak için mesaj atmak ister ki hep buna engel oldum. Kendim halledebilirim. Tatil olduğu için dışarıda buluştuk bir şeyler ısmarladı Başımı omzuna koydum terasta oturduk bulutlara baktık şekillere benzetme sohbet vs sürekli gülümsedik vakit çok çabuk geçti ona aldığım bandanayı takmış bileğine ona tişört bakmaya gittik bana pijama aldık. Açıkçası aşk konusunda ciddi düşünmeyiz bu yaşta ne olacak sanki evlenecek miyiz vakit kaybı düşününcesindeyiz birbirimize hiç kimseye anlatmadığımız şeyleri anlatırız kanka dediği kızlarla da benim kadar yakın değil sevgili kısmına pek karışmam oynar sevmez bilirim. Birbirimizin yanındayken huzurluyuz rahatız. Yani evet tabiki normal değil ama acaba sonra ne olacak bişeyler değişecek mi aşk konusunda ciddi düşünmeyen insanlar olarak bunun sevgili durumuna dönüşmeyeceğini düşünüyorum. Yorumlarınız neler? Ve lütfen kırıcı olmayın. Teşekkürler...
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz daha yorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar