Güncellemeler
+1 yıl
Evlenecegini de soyleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Puhahahaha o sana ozel gununde kazik atsin sende berberim de berberim de😂😂
Küçük düşünceler bunlar beynini daha faydalı şeylere yormalısın
3..5 kuruş için yıllardır tanıdığın insana yanlış yapmaya değmez
Puahabaja yanlis mi ozel gununde seni somurmeye calisiyorsa yanlisi o yapiyordu yillardir taniyorsun araniz cok iyi madem dugun hediyesi olarak bedava tras etsin
Çok ufakçısın 50 tl ye soyunacak düşünceler
Millet aç aç herkes seni gibi zengin degil ev gecindirme derdinde o kadar beginsizsin ki hemen seviyesizlestin
Açsa kafayı kullansın senin gibi boş şeylere yorarsa aç kalır tabi
Puahahaha asil sen bu kafayla ac kalirsin insanlar para biriktirme derdinde ordan burdan ksiip senin gibi avanak degil herkes 😂😂
+ herkesin elinde imkani yok millet uyumaya zaman bulamiyor çalışmaktan cok dusuncesiz bir insansin
Kızım sen ve senin gibi sanaldan soyunan kızlara attığım para babanın maaşını geçiyordur sen gelmiş burada para biriktirme diyon msjfkcdndn
İnsan herseyi dusunmeli ve bilmeli sen bu yasinda cok toy kalmissin be gülüm yazik kafana
Beyinsiz ben namusumla çalışıyorum sen ne kadar seviyesiz bir insansin ki boyle seyleri dusundugum icin beni vaktimi bosa harcamakla sucluyor hem emegini hem vaktini sanaldan soyunan kizlara harciyorsun vah gerzo vah
Ama*
Benim zevkim bu parasını verip soyunduruyom paranın hesabını yapmayı bırakalı epey zaman oldu beynimi para kazanmanın kolay yönüne harcadım böyle berbere 200..300 vermesem zengin olur muyum düşünceleriyle beynimi çürütmedim hsjdxmd
Parasını veriyom soyuyom aç kalırsan gel fiyatını söyle soyun sende sıkıntı yok varsa sen gibi arkadaşlar hepiniz gelin para da sıkıntı yok
İkimizde uydurdugunu biliyoruz gtundeki don bile yirtiktjr senin aw varosu burada gercekleri konuscaksan konus yoksa bod yapma bu 1 ikinci olarsk da sen aptlsan ben napim dünyanın en zenginleri bile para hesabi yapiyor senin ki beyinsizlikten yarini dusunmemekten baska bir sey degil
+biz parasiz kalmayiz yarin bir gun parasiz kalacak soyunmaya muhtac olacak biri varsa oda sensin senin gtunde para etmez ya karin soyunur onun cano olursun ya da anan veya bacin. Yarini dusunmeyenlerin sonu sefalettir genelde benim gibi planli ve tasaaruflu nsanlar ac kalmaz sen merak etme
Para lazım olursa çok uzatmışsın ama ben uzun yazı okumam
Soradan olmasi gerekn bi tras fuzuli masraf
Neden sonradan olmasi gerekiyor
Siradan demek istemistim klavyenin azizligine. uhradim 🤩
Git normal tras ol normal parasini ode kalkt git fazlada bir sey degismiyor iki tras arasinda berberlerin para koparma taktigi 🤩
Normal tıraş ol aynen öyle
haklısın. normal traş işte
Evet ya ben bayan kuaförde oluyom