1. dikkat çekmek
2. karşıdaki aman bakmasın
peki soruyu güncelleyelim 2. şık için. madem bakılmasını istemiyorsunuz niye dekolte giyiyorsunuz?
Gözünüz devamlı ordaysa , şahsi algılayın.Odunluk yaptığınızı belli etmeye çalışıyor.
Normal şekilde de yapıyorsa, şahsi algılamayın. İçgüdüsel bir koruma hareketidir. Aynı şekilde masaya otururken mini eteğin kapatılması gibi. Ayakta görünen kısım ile, otururken görünen kısım aynı değildir. Yani doğal olarak biraz korumacı olarak mesafe koyuyorlar.
Ek olarak kadın vücudu, dokunma duyusu erkeklere göre daha hassastır. Havayı daha çabuk hissederler. Bu durumdan dolayı da refleks olarak kapatabilirler.
dekolte giyinmenin altında yatan anlam teşhircilik değil iyi görünmekdir,gereğinden fazla açıldığını düşünen kadının çekiştirerek düzeltmesinde tuhaf olan nedir? bir erkek olarak ben böyle düşünüyorum,doğru,yanlış ona kadınlar cevap verecek tabiki..
Dekolyeti düzeltmek daha çok o bölgeye dikkat çeker .Dekoltesi olan bir kıyafet giydiysem evde kontrol ederim nereden frikik veriyorum diye ,o bölgeleri kapatmaya çalışırım .Sonrasında ise açılırsa açılsın zaten o açılan kısımda izin dahilindedir , düzeltmem toplamam pek frikik de vermem .
Belkide bayan içinde rahatsız oluyordur o yüzden çekiştiriyordur ama şöylede bir sorun var bazı bayanlar bilerek dekolteli kıyafetler giyiyorlar bu yüzden bir erkek yanlarındayken bir traflarını çekiştirmeleri çok abartı ve saçma oluyor.O zaman giyme o kıyafeti.
Cevap
6Cevap
kendi giydigi elbiseden kendisinin rahatsiz olmasi durumudur bu.
dekolte giymissen belirli bir bölge zaten acikta kalacak demektir. yani istedigin kadar cekistir kapanmiyacaktir orasi (:
zaten o bayanin eve gittiginde kurdugu ilk cümle ''keske giymeseydim hic rahat edemedim'' olacaktir.
zaten birdahi sefere de o tür bir elbise secmiyecektir.
ama sürekli dekolte giyiyor ve sürekli cekistiriyorsa tik olusmus olabilir (:
Belkı de bakışlarınız rahatsız edıyordur..
Birde kıyafet ilk gıydıgınde ölçulu bır dekoltesı varken daha sonra kumaş esneme yapıyor üstte ve dekolte ılk gıyılenden bıraz daha fazla oluyor..
O senin nefsinin problemi. herkes kendi nefsinden mesul. bende kendi bedenimden. Onun için esneme oluyorsa çekerim yada nefsine sahip olmayan biri trene bakan bir maluk gibi bakıyorsa çekiştirirm.
Hayır veya evet etkılemek ıle açıp gösterme arasında fark vardır.
Kişisel olarak gıyımım bakış açış bütünseldir. Onun için birinin kalkıp sadece odaklanması beni rahatsız eder. Taciz edici gelir.
ben buraya yazdıysam odaklanmamışımdır herhalde :)
Havadan nem kapmak gibi bir şey bu sizin yaptığınız..
İlla bakmanız için giymeyiz. Sadece beğeniyoruz ve giyiniyoruz, her yaptığımızı kendiniz için algılamaktan vazgeçin
Göstermek isteyen zaten dekoltesini düzeltme gereği duymaz.
Yanımda bi kadın bu hareketi yapınca çok rahatsız oluyorum.. Acaba yanlış bişey mi yaptım veya göğüslerine baktımda yanlış mı anladı türlü türlü şeyler geliyor aklıma.. Zaten gözlerimle abanmam dekolteye.. Bakıp geçerim.
Hislerimize tercüman oldun. +1
Dekolteyi sen bakiyorsun diye cekmiyo :))
Kendisi rahat olmadığı icin cekiyor ve kendı kendıne lanet olsun bunu niye giydim diyodur
Dekolte bu her zaman aynı halde duracak diye bir şey yok. Düzelmek amacımız başka ne olacak.
Hayatımda gördüğüm en saçma davranışlardan biridir. Dekolte giymek zaten vücut hatlarını belli etmek ve güzel görünmek içindir. madem giydin neden çekiştiriyorsun yahu?
Eğilip kalktıkça o dekolte açılıyor kayıyor binbir şey geliyor başına. Düzeltmeyelim de ne yapalım. Memelerimizi mi gösterelim size sırf bu düşüncelere girmeyin diye.
Hay agzımdan aldın lafı ya. Amfide oturuyoruz derste kız cekıstırıp duruyo bıraksana ya. Amaç nedir acaba?
hehe :) sorma sonra salak salak başka yerlere bakmak zorunda kalıyoruz :)
ya benım kıyafetlerımın bazıları aşağı kayabılıyo kımse gormedığınde hemen çekiyorum olabılır yani dekolte sevmem zaten
Kadınlar garip varlıklar anlamak zor kimbilir niye yapıo
bana kalırsa dikkat çekmek...
ne kadar kısa ve dar giydim bakında beğenin beni demek...
Dekolte giyip de çekiştiren kızları, kadınları anlamıyorum. Dışardan bakınca görüntü hiç hoş degil..Kendine güweniyosan çekişdirme olsun bitsin :D
gosteririm ama elletmem demek oluyor
yani?
Ya belki asaga kayiyordur :P
Frikik verme korkusu.
Ya belki aşağıya kayıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar