İç Giyim 3 ay Dekolteli elbise için nasıl bir sütyen kullanmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Goguslerimin buyumesi i istiyorum dekolte elbise giyecem ama gogus yok Dekolteli elbise için nasıl bir sütyen kullanmalıyım? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_maratem_ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eig 100% 3 ay kan portakali yagi duzenli masaj italya menseili Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay soğuk su ve buz deniyebilirsin her duşta çıkmadan önce soğuk su tut girmediğin zamanlarda da buz tut iyi geliyor diye biliyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 3 ay Ise yariyormudur ki Yorumla Görüş sahibi 3 ay denemekten zarar gelmez :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Olcusu kac peki birisi oynarsa emerse zamanla buyur dik mu duruyor peki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Halbuki o kucuk haliyle oyle guzel emilir ki... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 3 ay O kdrda Kucuk degil 80 Yorumla Görüş sahibi 3 ay Ne guzel iste daha ne istiyosun. Hem goruntu var hem sevisirken guzel emilir. Yorumla
HoneyMan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 3 ay Her gün düzenli masaj yapman faydalı olacaktır. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
udhlll Takip Et Xper 3 Yaş: 33 3 ay estetik ya da pompa kullanabilirsin ne kadar küçük olduğu önemli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran 3 ay Ben uclarini gosterecemde onun icin Yorumla udhlll 3 ay 80 beden demiştin küçük değil ki gögüslerin ideal bence arkadaşlar buz falan demiş buz sadece sertleştirir küçük südyen giyme ve gögüs pompaları var şişirmek için amaç gögüs uçları ise başka yöntem tavsiye edebilirim Yorumla Soran 3 ay Yani goguslerimin tam birlesik olmasi Yorumla
TamBirErkek11 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 94% 2 ay Napıcan mecbur destekli sütyen kullanıcan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
aslıı_449 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 100% 3 ay memelerini sıkan sütyenlerden uzak dur. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Myjoke Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 3 ay Öylesi daha iyidir belki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay yapısına bağlı kaç beden olduğuna yaş kaç (dr) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 43 , eig 96% 3 ay Spor yaparak formda tutabilirsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 3 ay Ise yarar mi Yorumla kuralsiz_pisikopat 3 ay Faydasini gorursun, sarkma olmaz Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Guru Yaş: 43 3 ay Operasyon haricinde büyümez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MuratYanaloglu Takip Et Xper 4 Yaş: 32 3 ay spor oneriyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay İçinden çift destekli sütyen giy Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ozangibiii Takip Et Bilge Yaş: 35 3 ay Elleyerek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
-ChevCelios Takip Et Xper 6 Yaş: 27 3 ay Aklıma bişeyler geliyorda o olur mu tam bilmem 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
kan portakali yagi duzenli masaj
italya menseili
soğuk su ve buz deniyebilirsin her duşta çıkmadan önce soğuk su tut girmediğin zamanlarda da buz tut iyi geliyor diye biliyorum
Ise yariyormudur ki
denemekten zarar gelmez :)
Olcusu kac peki birisi oynarsa emerse zamanla buyur dik mu duruyor peki
Halbuki o kucuk haliyle oyle guzel emilir ki...
O kdrda Kucuk degil 80
Ne guzel iste daha ne istiyosun. Hem goruntu var hem sevisirken guzel emilir.
Her gün düzenli masaj yapman faydalı olacaktır.
estetik ya da pompa kullanabilirsin ne kadar küçük olduğu önemli
Ben uclarini gosterecemde onun icin
80 beden demiştin küçük değil ki gögüslerin ideal bence arkadaşlar buz falan demiş buz sadece sertleştirir küçük südyen giyme ve gögüs pompaları var şişirmek için amaç gögüs uçları ise başka yöntem tavsiye edebilirim
Yani goguslerimin tam birlesik olmasi
Napıcan mecbur destekli sütyen kullanıcan
memelerini sıkan sütyenlerden uzak dur.
Öylesi daha iyidir belki
yapısına bağlı kaç beden olduğuna yaş kaç (dr)
Spor yaparak formda tutabilirsin
Ise yarar mi
Faydasini gorursun, sarkma olmaz
Operasyon haricinde büyümez
spor oneriyorum
İçinden çift destekli sütyen giy
Elleyerek
Aklıma bişeyler geliyorda o olur mu tam bilmem 😂