Başım büyük dertte ne yapacağım bilmiyorum?

Öncelikle merhaba. Sevgilimle 2. Ayımız ve artık ondan nefret ediyorum. 1. ci ayımızda bana daha önce evlenip bosandığını 1 oglu oldugunu velayetinin annesinde olup arada kendisine geldigini ve eski eşini sürekli aldatıp ailesine saygısız davrandığı icin boşadığını söylemisti. Ben kısa süreli şoku atlattıktan sonra ayrılmak istedim ne olursa olsun saklamamalı baştan söylemeliydi neyse ayrıldım ben bundan araya arkadas soktu barısmadım sonra beni askerdeki kardesimle tehdit etti eli kolu uzundur bunu bildigim icin o korkuyla barıstı daha sonrasında bayramdan sonra kacıcaksın ben istemeye gelsem annen vermez o yüzden bana gelip nikahı kıyıcaz sonra el öpüp barısmaya gideriz dedi bende başımdan atmak icin he he dedim gectim şizofren midir nedir ne zaman whatsapp'a girsem kimle konusuyosun, beni aldatıyosun, neden çevrimiçisin diye sürekli bu takıntılı hallerinden dolayı tartısıyoruz gecen aksamda anneme küfür etti bağrınca susup özür diledi ama hic bir seyi değistirmedi. Benim hic ailem, arkadaslarım, cevrem yokmus gibi sanki onlarla hic muhabbet edemez misim davranıyo dün aksamda sahurdan sonra arkadasım gamzeyle konusuyorduk bugün birlikte bayram alısverisine cıkıcaz nereye gidelim nerden alısveris yapalım diye plan yaparken konusmaya dalıp sevgilime yazmayı unuttum. Sevgilim olacak kisi yine yazdı. Beni aldattığını hissediyorum neden cevrimicisin kimle konusuyosun diye söylenmeye basladı bende arkadasımla konusmamızın ekran resmini cekip yolladım hep yaptığım sey oldugu icin söylemeden yolladım baktıktan sonrada pek bisey degismedi resmen tartısmak icin bahane arıyomus gibi sürekli küfür ve tehditler etti ben yine alttan alıp iyi geceler yazdım cıktım. Daha sonra aradı mesguke attım whatsapp'a bak diye sms attı sonra bakıyım ne yazmıs dedim bakınca şok oldum resmen bakmaz olaydım daha iyiydi konusmanın görüntüleri yukarda şizofrene bağladı iyice psikoloji olarak iyi görmüyorum bundan kurtulmam lazım ama nasıl?

Güncellemeler
+1 yıl
Dün tartısmadan sonra ben bunu engellemistim whatsapp'tan oda beni faceden silmisti az önce 2 kere aradi acmadim baktim aramaya devam ediyo en sonunda actim hic bisey olmamis gibi gülerek naber nasilsin nerdesin dedi bende sanane dedim yüzüme kapattı insallah bidaha aramaz siler beni :\
Güncellemeler
+1 yıl
...